20 / 04 / 2024

gayrimenkul sektörü canlanacak mı

gayrimenkul sektörü canlanacak mı

Satış çözümleri kurucusu Soner Keleş ''Mevcut ekonomik konjonktürde daralan gayrimenkul sektörünün tekrar nasıl canlanabileceğini'' değerlendirdi.

2016 yılında gayrimenkul sektörü canlanacak!

Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı "Kentsel dönüşümde çözüm önerileri, yapısal sorunların halledilmesi, "büyük alt yapı projelerinin hız kesmeden devam etmesi gayrimenkul sektörünü canlandıracak'' dedi.

Siyasi iktidarla gayrimenkul sektörüne bahar gelecek!

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uyan: "Hükumetin kurulması ve istikrarın devam etmesiyle gayrimenkul sektöründe bir bahar havası esecek" dedi. Hamit Demir ise "Sandıktan, piyasaların beklediği istikrar havasını yaratacak bir sonuç çıktı" ifadelerinde

Konut sektörü canlanacak!

İstanbul’da gayrimenkul piyasasının mevcut durumunu değerlendiren EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Yazıcı, "Konut sektörü canlanacak, uzun vadede kazandıracak" dedi...

Gayrimenkul sektörü Eylül'de canlanacak!

Gayrimenkul sektörü öncüleri, sektörün yeniden canlanacağını belirtti. Temsilciler, Eylül ayı itibariyle konut fiyatlarında artış yaşanacağını belirtti.

Gayrimenkul sektörü Eylül-Ekim gibi canlanacak!

Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, inşaat ve gayrimenkul sektörüyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Varlıbaş, gayrimenkul sektöründe Eylül-Ekim gibi canlanma beklediklerini vurguladı.

Gayrimenkul sektörü referandumdan sonra canlanacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında gayrimenkul projelerindeki satış stratejilerini anlattı. İlhan, referandumdan sonra gayrimenkul sektöründeki değişimden bahsetti.

Gayrimenkul sektörü referandumdan sonra canlanacak!

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, bugünlerde gayrimenkul sektörünün geçici bir durgunluk yaşadığını ancak referandum sürecinden sonra sektörün eski canlılığına kavuşacağını belirtti.

2016 yılında gayrimenkul sektörü canlanacak!

Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı "Kentsel dönüşümde çözüm önerileri, yapısal sorunların halledilmesi, "büyük alt yapı projelerinin hız kesmeden devam etmesi gayrimenkul sektörünü canlandıracak'' dedi.

Gayrimenkul sektörü 1 Kasım'dan sonra canlanacak!

TÜİK'in açıkladığı konut satış istatistiklerinde düşüşü değerlendiren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Karamsarlığa lüzum yok, seçimlerin ardından sektör canlanacak dedi.

Gayrimenkul sektörü seçim sonrası canlanacak!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Koksal Ünal, emlak ve gayrimenkul sektörün de 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerin ardından çok daha güçlü bir canlanma yaşanacağını bildirdi.

İstanbul'da gayrimenkul sektörü yükselmeye devam edecek mi?

Gayrimenkul sektörüyle ilgili son üç ayda yayınlanan raporlar İstanbul odaklı yükseliş ivmesinin artarak devam edeceğini gösteriyor. Peki üretim ve satış ve fiyatlardaki yükseliş eğilimi ne kadar sağlıklı?

Gayrimenkul sektörü gözünü öğrenci yurtlarına çevirdi!

Türkiye genelinde son yıllarda hızla artan üniversite sayısı yurt ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Fakat mevcut sayının, talebi karşılayamaması gayrimenkul sektöründe gözleri öğrenci yurtlarına çevirdi.

Bina tamamlama sigortası gayrimenkul sektörüne olumlu etki edecek!

Özser Group Sigorta Başkanı Üze, 11 Mart'ta yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası'nın gerek sigorta sektörü gerekse gayrimenkul sektörü için olumlu yansımaları beraberinde getirebileceğini söyledi.

Gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor!

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi & REIDIN Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi 2015 2. Çeyrek Dönem sonuçları açıklandı. Rapora göre gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor..

Gayrimenkul sektörüne yabancıların ilgisi artıyor!

Uzun yıllardan beri emlak gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün son günlerdeki yükselen çıtasıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

gayrimenkul sektörü canlanacak mı Haberi

gayrimenkul sektörü canlanacak mı

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş; son yıllarda hızlı artış gösteren yabancıya konut satışı ile birlikte konut pazarlama yöntemlerinin nasıl değişeceğini değerlendirdi..

Ülkemizde yaşanan ekonomik daralmadan en çok etkilenen sektörlerden biri de konut satışı piyasaları oldu. Gerek ev almayı düşünenler, gerekse evini satmayı düşünen ev sahipleri sürekli olarak değişen ekonomi karşısında ciddi derecede zorluklar yaşamaya başladılar. Konut kredi faizlerinin yükselişi hem evini satmak isteyenler hem de ev sahibi olmak isteyenler için zorlu bir süreç haline geldi.

Hane halkı harcaması içerisinde en büyük paya sahip olan konut satın alınırken de çoğunlukla kredi kullanılarak sahip olunuyor. Uzun süredir yıllık yüzde 20 seviyelerinde seyreden faiz oranları konut satışlarındaki azalmanın en önemli sebeplerinden birisidir. Yüksek faize karşı düşen konut fiyatları ise sadece 2.el piyasaları hareketli olarak...