28 / 03 / 2024

gayrimenkul sektörü darbe

gayrimenkul sektörü darbe

Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz, darbe girişimi sonrasındaki inşaat sektöründeki süreci değerlendirdi. Cengiz, yatırımlarını hızlandırdıklarını söyledi.

Altan Elmas: 16 Temmuz'da satış ofislerimizi açtık!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Altan Elmas, 15 Temmuz 2016'da yaşanan darbe girişimini ve sonraki süreci anlattı. Elmas, ''16 Temmuz Cumartesi günü sabah tüm satış ofislerimizi ve mağazalarımız açıldı. İşin başına geçip ekonomik darbeye fırsat vermedik” diye konuştu.

Gayrimenkul sektörü 2017 umudunu koruyor!

Gayrimenkul sektörü zor bir yılı geride bırakırken 2017'ye umutla bakıyor. Darbe girişiminden 1 hafta sonra Emlak Konut GYO önderliğinde sektörü canlandırıcı ilk adımlar atıldı, bunu sektörün çatı örgütü GYODER takip etti. Bu kampanyalara bir de KDV indirimi ve bankaların faiz indirimi ekledi.

Gayrimenkul sektörü zor bir sınav verdi!

Gayrimenkul sektörü, 15 Temmuz darbe girişimi, terör olayları, ekonomideki dalgalanma sebebiyle 2016 yılında zor bir sınav verdi. Tüm bu durumlara rağmen, en güvenli ve yatırımın en fazla olduğu sektörler arasında ilk sırada yer aldı.

Gayrimenkul sektörü 2017'de yatırımlara hız verecek!

15 Temmuz darbe girişiminden sonra ‘ülkemizin geleceğine güveniyoruz’ mesajı veren gayrimenkul sektörü düzenlenen kampanyalar sayesinde, konut satış rakamlarında 2015 yılını yakalamayı başardı. Peki şirketler, 2016’da hangi işlere imza attı ve 2017 ajandalarında neleri planlıyor?..

Gayrimenkul sektörü temsilcileri darbeyi lanetledi!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri, darbe girişimini lanetledi. Sektörün dernekleri ve önemli temsilcileri yaptıkları açıklamada demokrasiye karşı müdahalenin kabul edilemez olduğunu belirtti.

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri seçim sonuçlarını değerlendirdi!

Seçim sonuçları koalisyonu işaret edince gayrimenkul sektörü temsilcileri, koalisyonun ekonomiye iyi gelmediğini söylediler. Sektör temsilcilerine göre, eğer koalisyon ‘doğru’ yönetilirse var olan ‘istikrar’ sürdürülebilir.

Gayrimenkul sektörü Sign Of The City Awards 2015’de buluşacak!

Türk gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla Hürriyet öncülüğünde gerçekleşen Sign of the City Awards (SOTCA)gayrimenkul yarışması için hazırlıklar başladı. Başvuruların 15 Haziran’da başlayacağı yarışma için jüri ilk kez bir araya geldi.

Gayrimenkul sektörü seçim sonrası canlanacak!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Koksal Ünal, emlak ve gayrimenkul sektörün de 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerin ardından çok daha güçlü bir canlanma yaşanacağını bildirdi.

Gayrimenkul sektörü seçimden sonra hareketlenecek!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin ardından gayrimenkul sektöründe çok daha güçlü bir hareket öngörüyor.

İstanbul'da gayrimenkul sektörü yükselmeye devam edecek mi?

Gayrimenkul sektörüyle ilgili son üç ayda yayınlanan raporlar İstanbul odaklı yükseliş ivmesinin artarak devam edeceğini gösteriyor. Peki üretim ve satış ve fiyatlardaki yükseliş eğilimi ne kadar sağlıklı?

Gayrimenkul sektörü gözünü öğrenci yurtlarına çevirdi!

Türkiye genelinde son yıllarda hızla artan üniversite sayısı yurt ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Fakat mevcut sayının, talebi karşılayamaması gayrimenkul sektöründe gözleri öğrenci yurtlarına çevirdi.

Bina tamamlama sigortası gayrimenkul sektörüne olumlu etki edecek!

Özser Group Sigorta Başkanı Üze, 11 Mart'ta yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası'nın gerek sigorta sektörü gerekse gayrimenkul sektörü için olumlu yansımaları beraberinde getirebileceğini söyledi.

Gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor!

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi & REIDIN Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi 2015 2. Çeyrek Dönem sonuçları açıklandı. Rapora göre gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor..

Gayrimenkul sektörüne yabancıların ilgisi artıyor!

Uzun yıllardan beri emlak gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün son günlerdeki yükselen çıtasıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

gayrimenkul sektörü darbe Haberi

gayrimenkul sektörü darbe

Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz, 40 yıldır Türkiye'nin ekonomik gelişimine katkı sağlamak amacıyla ticari risk göz etmeksizin en büyük yatırımları hayata geçirdiklerini söyledi. 


Cengiz, Türkiye'nin enerji ve ulaşım altyapısını iyileştirmek için gerçekleştirdikleri projelere ek olarak, ülkenin stratejik öneme sahip ve yurtdışına olan bağımlılığı azaltacak maden ve kimya sektörlerinde de yatırımlarını sürdüklerini söyledi. 


Mardin Mazıdağı'nda devam eden 1 milyar dolarlık yatırımlarını hızlandırdıklarını açıklayan Cengiz, "Başta Türkiye'nin en büyük projelerinden biri olan İstanbul Yeni Havalimanı dahil olmak üzere bütün şantiye ve fabrikalarda 16 Temmuz günü hiç duraksamadan çalışmalara devam ettik. Cengiz Holding olarak, geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin ilk Nükleer Santral projesi Akkuyu Nükleer ortakları arasında yer alarak, Türkiye için çalışmaya ve dev yatırımlara öncülük etmeye devam edeceğiz" şeklinde...