19 / 04 / 2024

gayrimenkul takas yöntemi

gayrimenkul takas yöntemi

Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, “Takas kampanyamız ile sahip olduğu gayrimenkulü öğrenci evleri ile değiştirmek isteyenlere avantajlar sunuyoruz'' diye konuştu.

Gayrimenkulün yıldızı arsa oldu! Aramalar yüzde 251 arttı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanındaki hareketler doğrultusunda merakla beklenen 2023 yılı gayrimenkul raporunu yayınladı. Söz konusu rapora göre gayrimenkulün yıldızı arsa oldu.

Çatalca'da 44 adet gayrimenkul 3 yıllığına kiraya veriliyor: Konut ve iş yerleri de var!

Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 44 adet gayrimenkulü 3 yıl süreyle kiraya veriyor. Peki Çatalca'daki gayrimenkuller için kira bedelleri ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi...

Hizmet Üretici Fiyat Endeksi gayrimenkul hizmetlerinde yüzde 72,57 arttı!

TÜİK, ekim ayına ilişkin merakla beklenen H-ÜFE verilerini açıkladı. Endeks, geçen senenin aynı ayına göre, ulaştırma ve depolama hizmetlerinde yüzde 63,9, konaklama ve yiyecek hizmetlerinde yüzde 94,9, bilgi ve iletişim hizmetlerinde yüzde 81,38, gayrimenkul hizmetlerinde yüzde 72,57 artış gösterdi

Kuzel Gayrimenkul Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzel Gayrimenkul Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Aytamka tarafından kuruldu.

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güzel tarafından kuruldu.

Zamlı emekli maaşlarında çok gizli detay çekmeceden çıktı! Hesaplama yöntemi sil baştan değişti!

Son torba yasa teklifinin Meclis'te onaylanmasıyla, SSK, Bağ-Kur ve memur emeklilerinin maaş artışları hesaplama yöntemi değişti. Yeni düzenlemeye göre, zam hesaplamalarında taban maaş yerine kök maaş temel alınacak.

Gpm Galata Property Managment Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Gpm Galata Property Managment Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz Koral ve Umut Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Bayramda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? İlave çalışma ücreti hesaplama yöntemi nasıl olur?

Bayramda kamu kurum ve kuruluşlarının resmi tatil sebebiyle kapalı olduğu biliniyor. Fakat özel sektör çalışanları bayramda mesailerini sürdürüyor. Peki Bayramda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? İlave çalışma ücreti hesaplama yöntemi nasıl olur? 

Aedos Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Aedos Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Ataköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Aydemir ve Kerim Aydemir ortaklığında kuruldu.

Ev alacaklar dikkat! Emlak dolandırıcılarının son yöntemi pes dedirtti! 

Kendisini emlakçı olarak tanıtan dolandırıcıların yeni yöntemi pes artık dedirtti. ''Mesai bitti'' yalanıyla günde 5 kişiyi dolandırıyorlar.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki gayrimenkul 10 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer’de Yasemin Aksoy tarafından kuruldu.

Cıty Internatıonal Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cıty Internatıonal Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi Bakırköy'de Satea Alhussaın tarafından kuruldu.

gayrimenkul takas yöntemi Haberi

gayrimenkul takas yöntemi

Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, “Takas kampanyamız ile sahip olduğu gayrimenkulü öğrenci evleri ile değiştirmek isteyenlere avantajlar sunuyoruz. Böylece yatırımcılar; hem 5 yıl kira garantisine sahip oluyor hem de 8 yıl gibi Türkiye ortalamasının çok altında bir sürede yatırımlarını amorti etme imkanı elde ediyor” diye konuştu.

Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre; inşaat sektöründe yeni bir yatırım modelini hayata geçiren Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, yeni bir kampanya başlattığını açıkladı. Kampanyanın detayların bahseden Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, Türkiye’de geleneksel gayrimenkulün geri dönüş süresinin ortalama 25 yıl olduğunu ifade ederek, Kocaeli ve Düzce’deki Univa projelerinde ise bu sürenin yalnızca 8 yıl olduğuna belirtti.

Univa’da önemli avantajların sunulduğunu belirten Karayel, yeni kampanyalarla ilgili konuştu. Karayel, “Kampanya...