16 / 12 / 2025

gayrimenkul talebi ve hükümet senaryoları

gayrimenkul talebi ve hükümet senaryoları

Emlakchi İstanbul Gayrimenkul Pazarlama'dan Bilge Özdemir gayrimenkul sektörünün seçimden sonra nasıl etkileneceği hakkında değerlendirmede bulundu. İşte Özdemir'in seçim sonuçlarında sandıktan gayrimenkul çıkıp çıkmadığı konusundaki değerlendirmesi...

Aita Global Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aita Global Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile amin Talebi tarafından kuruldu. 

Sevimay Gayrimenkul Pazarlama ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sevimay Gayrimenkul Pazarlama ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile 7 Haziran tarihinde Kadıköy!de kuruldu.

Demirdağ Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirdağ Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Derya Alkan tarafından 250 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Silivri, Alibey Mahallesi, Kara Mustafa Caddesi'nde kuruldu.

SM Group Gayrimenkul Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SM Group Gayrimenkul Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi, Sabah Mohi tarafından 200 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi'nde kuruldu.

Barak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhiburrahman Mehrabi ve Abdul Samı Barakzaı ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 23 Mayıs'ta Başakşehir, Başakşehir Mahallesi'nde kuruldu.

360 Gayrimenkul Pazarlama ve Reklam Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

360 Gayrimenkul Pazarlama ve Reklam Hizmetleri Anonim Şirketi, Murat Gedik Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Jan Topçu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Ataşehir'de kuruldu.

ÇS Sönmez İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ÇS Sönmez İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çetin Sönmez Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

KRC Global Gayrimenkul Kiralama ve Yönetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KRC Global Gayrimenkul Kiralama ve Yönetim Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Yetkin tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

SSB Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

SSB Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tuncay Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Çalışlar Caddesi, Midpoint Apartmanı'nda kuruldu.

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Nisan'da!

JNR Fuarcılık tarafından ana sponsor Ağaoğlu Şirketler Grubu ve Suudi Arabistan’dan Daleel Group ile ortaklaşa düzenlenen 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, 23-24 Nisan tarihlerinde bir yatırım şovuna dönüşecek.

NMS Realstate Emlak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NMS Realstate Emlak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nawal Mohammed I Alsanaat tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Beyoğlu, Hüseyinağa Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.

Mudon Jadidah Emlak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mudon Jadidah Emlak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, S.Abdulrahman M Alderaıbı tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Beyoğlu, Hüseyinağa Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Nisan'da!

10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23 - 24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. JNR Fuarcılık ve Suudi Arabistan’dan Daleel Group tarafından 10 yıldan bu yana düzenlenen fuara 52’nin üzerinde yerli - yabancı firma katılıyor.

gayrimenkul talebi ve hükümet senaryoları Haberi

gayrimenkul talebi ve hükümet senaryoları

Uzun zamandan beri seçim sonrasında  “ sandıktan gayrimenkul çıkıp... çıkmadığını“ değerlendirmemiştik.Hükümet kurulmadan,  seçim sonuçlarını göre öngörülerde bulunmanın sakıncalarına rağmen bazı tespitlerde bulunmak istiyorum:



Yıllar öncesinin  “ konut-emlak “ anlayışı ile bugünün gayrimenkul anlayışı farklılaştı... Bugün artık bir  sektörden;  Gayrimenkul Sektöründen farklı bir sanayiden bahsediyoruz.İnşaatından; yan sanayisine, pazarlamasından; satışına, iletişiminden; hizmet gruplarına, finansmanından; mortgage’a... Hükümetlerin büyüme modelleri ne olursa; olsun, özünde insanın olduğu tüm anlayışlarda öncelik sırası değişsede  gayrimenkul kendine yer bulacaktır.  



Sanayileşme; kentleşme, üretim; büyüme – büyüme; istihdam – istihdam; yaşam alanları....  demektir. Gelecek Öngörülerimi farklı konu başlıkları  altında toplamak istiyorum:



TÜRKİYE:  DÜNYA bir devlet, TÜRKİYE bir şehir olsaydı...  konumu itibarı ile Türkiye stratejik özellikleri ile öncelikli  tercih edilecek bir nokta olurdu. Önümüzdeki dönemlerde oluşabilecek koalisyon senaryolarına göre; kentleşme süreçleri Anadolu’...