24 / 04 / 2024

gayrimenkul uzmanlığı eğitimi

gayrimenkul uzmanlığı eğitimi

Gayrimenkul uzmanlığı sertifika programının ilk dersi 6 Aralık Cumartesi günü yapıldı. Başarılı olanların Ağaoğlu bünyesinde istihdam edileceği sertifika programının ilk dersi Ağaoğlu My Office’de gerçekleşti.

Gayrimenkul Uzmanlığı Eğitimi için başvuru 3 Aralık'ta bitiyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek. Ücretsiz yapılacak olan gayrimenkul sertifika eğitimleri sonunda başarılı olanlar Ağaoğlu bünyesinde istihdam edilecek.

Ağaoğlu-Nişantaşı Üniversitesi Gayrimenkul Uzmanlığı Eğitimi için başvuru 3 Aralık'ta bitiyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor. 6 Aralık 2014-25 Ocak 2015 tarihleri arasında ücretsiz olarak gayrimenkul sertifika eğitimleri yapılacak.

Ağaoğlu-Nişantaşı Üniversitesi Gayrimenkul Uzmanlığı Eğitimi son başvuru tarihi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu ve Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile başlayacak olan ‘gayrimenkul uzmanlığı’ sertifika programına başvuru için son tarih 3 Aralık Çarşamba... Programda yer almak isteyenler 3 Aralık tarihine kadar başvuruda bulunabilecek.

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yücel tarafından kuruldu.

Bhive Real State Gayrimenkul Turizm E-Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bhive Real State Gayrimenkul Turizm E-Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdallah A.A. Abdelghafar tarafından kuruldu.

2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi TUS sonuçları açıklandı! 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 1. dönem yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden açıklandı.

Okullar uzatılacak mı? Yaz tatilinde okul olacak mı, telafi eğitimi hangi şehirlerde olacak?

Okullar uzatılacak mı ve yaz tatilinde okul olacak mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki telafi eğitimi hangi şehirlerde olacak? İşte detaylar...

Houseport Gayrimenkul Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Houseport Gayrimenkul Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Çiğdem Çetiner ve Fatma Şebnem Çetiner Başar ortaklığında kuruldu.

Dadı furyası duyanları şok etti! 50 bin TL maaşla dadı aranıyor! Üniversite eğitimi şartı da yok! 

Filipinliler, Özbekler, Türkmenler derken şimdi de ‘Profesyonel Türk Dadı’ furyası gündeme geldi. Üniversite eğitimi olmayan dadıların maaşları tecrübelerine göre 30 bin lira ile 50 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. İşte ayrıntılar...

Mıracle Plus Gayrimenkul Ve E-Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Mıracle Plus Gayrimenkul Ve E-Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Bahçelievler'de Benyounes Negadi ve Hicham Benahmane ortaklığında kuruldu.

Alara Groups Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Alara Groups Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece’de   400 bin TL sermaye bedeli ile Farıddudın  Mohammadıan tarafından kuruldu.

İremworld Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Eğitim Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İremworld Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Eğitim Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Bpa Dış Ticaret Endüstriyel Ve Medikal Ekipmanlar tarafından kuruldu.

Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı!

Endeksa tarafından organize edilen Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı...

Tamam Group Gayrimenkul Ve Eğitim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamam Group Gayrimenkul Ve Eğitim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Eddın Matar ve Muhammed Recep Şamloğlu ortaklığında kuruldu.

gayrimenkul uzmanlığı eğitimi Haberi

gayrimenkul uzmanlığı eğitimi

İnşaat sektörüne vizyon kazandırarak yön veren Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun, Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile hazırladığı gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek programın ilk dersi Ağaoğlu My Office projesinde gerçekleşti. Derse Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvanlı ve Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerem Alkin katıldı. ‘Gayrimenkul Uzmanlığı’ sertifika programının ilk dersinin katılımcıları daha sonra Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Müdürlüğü’ne gelerek projeleri yerinde inceleme fırsatını buldu.


Hasan Rahvalı: “Sektörümüze uzman bireyler yetişmeye öncülük edeceğiz”


Sertifika programının ilk dersine katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı şöyle konuştu: “Ağaoğlu Şirketler Grubu olarak sektör liderliğimize yakışır şekilde bu tarz projelere imza atmaya devam edeceğiz. Gayrimenkul sertifika eğitimleri sonunda başarılı olanları Ağaoğlu bünyesinde istihdam sağlayarak, büyümeye devam eden sektörümüze eğitimli,...