25 / 04 / 2024

gayrimenkul yatırımcılarına tüyolar

gayrimenkul yatırımcılarına tüyolar

Posta Gazetesi Gayrimenkul sayfası köşe yazarı olan Bülent Yoldaş bugünkü yazısında yatırımcı için gayrimenkul tüyolarını anlattı. İşte o yazı...

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kara haber! 2 gün sonrasını işaret etti! Yükselişe aldanmayın dedi, o rakamı verdi

Altın fiyatları son günlerde rekor seviyelere yükseliyor. Yatırımcılar altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını merak ederken; İslam Memiş, 2 gün sonrasını işaret ederek yatırımcısına kötü haberi verdi. 

Konut fiyatları yatırımcıları İngiltere'ye kaçırdı! Konutlar 25 yıllık kira getirisi sağlıyor... 

Artan konut fiyatları karşısında gayrimenkul yatırımcıları, daha cazip yatırım imkanlarına ulaşabilmek için yurt dışına yönelmeye başladı. 

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına çok önemli uyarı: 'Onlara sakın bulaşmayın'

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve altın yatırımcılarının yakından takip ettiği isimler arasında yer alan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten  altın yatırımcılarına çok önemli uyarılar geldi. 

Uzmanından Borsa yatırımcılarına önemli tüyolar!

Yeni yatırım yapacaklar ve halihazırda portföyü olan binlerce vatandaş, kazançlarını artırma yollarını ararken, Uzun Vade Hisse Senedi Yatırımcısı Onur Demir resmi sosyal medya hesabı üzerinden çok önemli tüyolar paylaştı. İşte Onur Demir'in o paylaşımı...

Uzmanından Borsa yatırımcılarına önemli tüyolar!

Borsa İstanbul yeni haftaya yatay başlarken Uzun Vade Hisse Senedi Yatırımcısı Onur Demir'den de borsa yatırımcıları için çok önemli tüyolar geldi. İşte Onur Demir'in resmi X hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Borsa yatırımcılarına kritik uyarı geldi: Özellikle GYO'lara dikkat edin!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci,   resmi Twitter hesabı http://twitter.com/TebernKireci1'den, borsa yatırımcılarının özellikle GYO'lara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Uzman isim altın yatırımcılarına seslendi: Gram altında 2 bin 300 liraya hazır mısınız? 

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken Ft. Ekonomist sosyal medya hesabından gram altının 2 bin 300 lira olacağını açıkladı. 

Gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi: Arsa ve tarla yatırımı! 

Son zamanlarda yatırımcıların minimalist yaşamı tercih etmeleri ve şehrin kalabalığından uzaklaşma isteği arsa ve tarlaya talebi artırdı. 

Endeksa'dan gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk! Yatırımcıların doğru karar vermelerini sağlayacak sistem geliyor

Endeksa, makine öğrenimi ve büyük veri analizi tekniklerinin kullanımıyla gayrimenkul değerleme ve analiz süreçlerini değiştiriyor.  Bu teknoloji sayesinde gayrimenkul yatırımcıları daha detaylı analizler yaparak doğru karar verebilecek.

Türkiye’nin CDS’indeki düşüş hızlandı! Yabancı yatırımcıların Türkiye’ye yatırım iştahı artıyor!

Merkez Bankası Başkanı Erkan’ın son enflasyon raporunda, enflasyon ile mücadeleye ilişkin kararlı bir duruş sergilemesi yatırımcıların Türkiye’ye olan yatırım iştahını artırdı. Türkiye’nin risk primindeki düşüşün hızlandığı belirtiliyor.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Altın yatırımcılarına kara haber şimdi geldi! Hatice Kolçak altının hangi seviyeye kadar düşeceğini açıkladı!

Ekonomist Hatice Kolçak, altın fiyatlarının düştüğü ve düşüşlerin devamının geleceğini söyleyerek yatırımcılara kötü haberi verdi.

gayrimenkul yatırımcılarına tüyolar Haberi

gayrimenkul yatırımcılarına tüyolar

Karaköy-Tophane pişman etmez 

Galataport projesinin adı bile Karaköy'ü hareketlendirdi. Otel yatırımlarının yanı sıra, konsept cafe ve restoranlar açılıyor. Karaköy ile Tophane'de konut ve butik otel yatırımı yapan pişman olmaz. Son iki yılda yüzde 50'nin üzerinde fiyat artışı olan bölgede artış sürecek. 


Yeldeğirmeni yatırıma çağırıyor 

Kadıköy'ün tarihi semti Yeldeğirmeni'nde her geçen gün bir sanat atölyesi açılıyor. Tarihi evler restore ediliyor. Butik oteller açılıyor. Semtte, konuta ve restorasyona uygun tarihi yapılara yatırım yapılablir. Fiyatlar yükseldi ama bu fiyatlar gelecekte mumla aranacak. 


Hayalini de, paranı da çöpe atma 

Bu kez bir uyarıda bulunayım. 3. Havalimanı çevresindeki yerlerde imara açılacağı vaadiyle tarla tapulu arsalar satılıyor. Aman dikkat, belediyeler bölgede imar çalışması olmadığını söylüyor. İyi araştırın Daranızı da havalinizi de çöpe...