19 / 04 / 2024

gayrimenkul yatırımı artışı

gayrimenkul yatırımı artışı

Türkiye'nin bu yılın ilk çeyreğinde gelen doğrudan gayrimenkul yatırımına göre geçen yıla göre yaklaşık yüzde 30'luk artış kaydedildi...

Gayrimenkul Yatırım Fonları konut üretimini artıracak!

Yaptığı açıklamada Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hazırlanan taslakla Gayrimenkul Yatırım Fonlarının (GYF) konut üretimi yapmasının önünün açılacağını dile getiren NEO Portföy Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yener Yıldırım bu hamlenin sektöre can suyu olacağını söyledi.

Artı 1 Life Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Artı 1 Life Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Akbulut ve Aslan Çoban ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO, gayrimenkul yatırımı artış lideri oldu!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin düzenlediği ‘6. TSPB Altın Boğa Ödül’leri kapsamında Emlak Konut GYO, gayrimenkul yatırımı artış lideri ve piyasa değeri lideri oldu. 

Gayrimenkul yatırım fonları yüzde 20 büyüdü!

Gayrimenkul yatırım fonlarının büyüklüğü 2020'nin son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 20 artış sağlayarak 8,5 milyar lira seviyesine geldi.

Türkiye gayrimenkul yatırımında güvenli liman oldu!

ART Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Taşkın, "Türkiye, gayrimenkul yatırımında da ön plana çıkıyor. Yabancı alıcı gayrimenkul yatırımlarını Türkiye’ye kaydırıyor" dedi...

Akiş GYO’ya 'Gayrimenkul Yatırımı Artış Lideri' ödülü!

Akiş GYO, Sermaye Piyasaları Ödülleri’nde Yatırım Ortaklığı kategorisinde "GYO Gayrimenkul Yatırımı Artış Lideri 2018" dalında ödülünü kazandı.

Portekiz’de gayrimenkul yatırımı yılda yüzde 11,6 değer kazanıyor!

Global yatırımcının gözdesi olan Portekiz'de yapılan gayrimenkul yatırımı yılda yüzde 11,6 değer kazandırıyor. Proje tipine göre 18 ya da 24 ay süren inşaat süresinde yatırım Euro üzerinden ciddi bir değer artışı sunuyor... 

Akiş GYO 2017 Gayrimenkul Yatırım Artışı Lideri ödülünü aldı!

TSPB Sermaye Piyasaları Ödülleri’nde ‘Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gayrimenkul Yatırım Artışı Lideri-2017’ ödülü, Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın oldu.

Em Artı 90 Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Em Artı 90 Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Ve İnşaat Limited Şirketi Ertuğrul Erkut ve Murat Başman 10 bin TL sermaye ile 25 Temmuz 2017 tarihinde ortaklığında kuruldu.

GYODER, Azerileri gayrimenkul yatırımına davet etti!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, Azerbaycan Bakü’de düzenlenen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda, Türkiye’de gayrimenkul yatırımını artırmak amacıyla önemli görüşmelere imza attı.

Konbay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konbay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Gültekin ve Öner Artıç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi, Y.Havuz Sokak'ta kuruldu.

İşte gayrimenkul yatırımı için tüyolar!

Posta Gazetesi Gazetesi'nde yer alan habere göre gayrimenkul yatırımının tüyoları anlatıldı. Kanal İstanbul projesi arsa fiyatlarını artırdığı gibi Göktürk ve Kemerburgaz'da yatırım için uygun bölgeler olarak görüldü.

Gayrimenkul yatırım fonlarına ilgi artıyor!

GYODER Başkan Yardımcısı Sur, SOYAK Holding CEO’su Çamlıbel, gayrimenkul yatırım danışmanları Ergin ve Bingöl ile gayrimenkul portföy yönetim şirketi EYG’yi aldı. Şirketin yeni adı pastayı paylaşma anlamına gelen RE-PIE oldu.

gayrimenkul yatırımı artışı Haberi

gayrimenkul yatırımı artışı

Türkiye gelen doğrudan gayrimenkul yatırımına göre geçen yıla göre yaklaşık yüzde 30'luk artış kaydedildi. Dünyada emlak fiyatlarındaki düşüşe göre İrlanda'da yüzde 15 düşüş yaşandı. Yunanistan, Portekiz ve İspanya'da ise yüzde 10'u...