24 / 04 / 2024

gayrimenkul yatırımları 2013

gayrimenkul yatırımları 2013

Elit Yapı AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, "Bize göre, şu anda lüks konuta yatırımın zamanı. İlkbahar'da bu fiyat aralıklarında aynı konutları bulmak mümkün olmayabilir" dedi...

Konutta en fazla talep 250-400 bin lira arasında değişiyor!

Katılımcıların yüzde 32'sinin en fazla ilgi duyduğu fiyat aralığı da 250 ile 400 bin TL arasında değere sahip konutlar olarak öne çıktı. Yüzde 13'lük bölüm 750 bin TL ve üzerindeki konutları almayı düşünüyor...

Evi olan yatırım için yine ev alıyor!

GYODER üyesi EVA Gayrimenkul, gayrimenkulde tercih değişikliğini ortaya koymak için 1350 kişiyle mini bir anket gerçekleştirdi. Yapılan ankette, gayrimenkulün 2013 yılında da en gözde yatırım aracı olduğu ortaya çıktı...

Ömer Aras: Gayrimenkul yatırımları büyümeye katkı sağlayacak!

Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras, bankacılık sektörünün desteğiyle gayrimenkul ve perakende sektörlerine yapılan yatırımların Türkiye’ nin ihtiyacı olan büyüme istikrarına önemli katkı sağlayacağını söyledi....

Yatırımda gayrimenkul favori!

2013 yılının birinci ve ikinci çeyreğinde konut kredisi faiz oranları düşmesiyle, konut satışlarında canlılık yaşandı, ikinci çeyreğin konut piyasası açısından parlak bir dönem olarak öne çıktığını kaydetti...

Ahsen Global Gayrimenkul Yatırımları Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahsen Global Gayrimenkul Yatırımları Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Bilen tarafından kuruldu. 

Taşkar Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkar Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Serkan Taşkıran ve Serdar Karakelle ortaklığında kuruldu.

Rıhtım51 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Rıhtım51 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 127 milyon 376 bin 495 TL sermaye bedeli ile Mehmet Kutman, Ayşegül Bensel ve Serdar Kırmaz ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkul yatırımlarında kazanç nasıl sağlanır?

Gayrimenkul sektörü günümüzde en hareketli sektörlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Yatırımların yapıldığı en fazla alanlardan bir tanesi. Peki, gayrimenkul yatırımlarında kazanç nasıl sağlanır?

7hılls Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7hılls Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Çeşmeci tarafından kuruldu. 

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karahasanoğlu ve Zeyfi Yalçıntepe ortaklığında kuruldu. 

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 9 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 260 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 960 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

gayrimenkul yatırımları 2013 Haberi

gayrimenkul yatırımları 2013



TL karşısında 2, 1'lere yaklaşarak tarihi rekor kıran dolar ile 2,9'ları zorlayan Euro, girdilerinin önemli bölümü ithal olan lüks konutlarda fiyat ayarlamasını gündeme getirdi. 


Başkent'te son olarak inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere olan Elit Royal Residence'i inşa eden Elit Yapı AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, döviz kurundaki ciddi artışın, ürünleri genellikle ithal malzemeler arasından seçen kendileri gibi firmalar için büyük sorun olduğunu kaydetti. Kısa süre öncesine kadar 1,9'larda olan dolar kurunun şu an 2,1'e yaklaştığını, Euro'nunise 2,9'u zorladığını ifade eden Yıldızhan, şunları söyledi: "Biz Elit Royal Residence'in inşaatına başladığımız Haziran 2012'de Euro 2,27, Dolar 1,85 TL idi. Aradan geçen sürede kurda yaklaşık yüzde 18 artış olmuş. Bir de malzeme aldığımız firmalar da zam yapınca, 18 ay gibi sürede ürün girişindeki...