20 / 04 / 2024

gayrimenkul yatırımlarıda son durum

gayrimenkul yatırımlarıda son durum

Ülkemizdeki popüler müzisyenlerin çoğu kazandıkları parayı gayrimenkule yatırıyor. Oysa dünya yıldızları kazançlarının büyük kısmını albümlerine, sahnelerine ve bir sonraki projelerine harcıyor. Müzikten kazanılanın yine müziğe yatırılması gerekmez mi?

Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları 2 milyar dolara dayandı!

Türk vatandaşlarının yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları rakamlarında, 2023'te büyük bir yükseliş oldu. 2022 yılının toplamında 701 milyon dolar olan yatırım miktarı, 2023'ün ilk 11 ayında 1 milyar 918 milyon dolara yükseldi. İşte son dakika rakamları...

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 7 milyon 265 bin 785,23 TL sermaye bedeli ile Kenan Mazıcı ve Kemal Mazıcı ortaklığında kuruldu.

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Zeynep Özçelik Kaya tarafından kuruldu.

Hkd Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Hkd Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hakan Demirol ve Yücel Körpe ortaklığında kuruldu.

Vinas Group Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Vinas Group Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Kuas, Ferhat Gök ve Furkan Çite ortaklığında kuruldu.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Şahin ve Tuncay Yücekaya ortaklığında kuruldu.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Bilici tarafından kuruldu.

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta! 

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Peki toplantıda neler ele alınacak? İşte ayrıntılar...

6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 24-27 Kasım'da!

CNR Emlak-Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Saim Öztürk tarafından kuruldu.

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Kendal Polat tarafından kuruldu.

gayrimenkul yatırımlarıda son durum Haberi

gayrimenkul yatırımlarıda son durum

Geçen hafta hemen hemen bütün gazetelerde bir haber yayımlandı. Haber aynen şöyle: "Murat Dalkılıç, Çeşme'de birçok daire satın alarak gayrimenkul zengini sanatçılar arasına girmeyi başardı." Haberin devamında "Dalkılıç'ın yeni hedefi hayatı boyunca kendisine gelir sağlayacak olan bir otel sahibi olmak. Sanatçı, bunun için 2 milyon lirayı gözden çıkardı ve Çeşme'de arsa arayışına girdi." deniliyordu. Aslında bu şaşırtıcı değil. Bizim müzik dünyasının gayrimenkule yatırım merakı önceden de bilinir. Bu konuda en çok Emrah ile ilgili haberler çıkmıştır. Doğru ya da yanlış, Emrah'ın 200 dairesi olduğu dile getiriliyor. Yine Sibel Can'ın İstanbul'da 50, Miami'de de bir evi olduğu biliniyor. Seda Sayanın da bu sayıya yakın gayrimenkule sahip olduğu söyleniyor. Yine İbrahim Tatlıses'in oteli ve sayısını bilmediğimiz gayrimenkul yatırımı var. Şimdi doğal...