04 / 05 / 2024

Gayrimenkulde çağı nasıl yakalarız

Gayrimenkulde çağı nasıl yakalarız

‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ GYODER’in, bu yıl 16’ncısını gerçekleştirdiği Gayrimenkul Zirvesi’nde; gayrimenkul alanında en çok merak edilen konular, sektörün ulusal ve uluslararası temsilcilerinin yanı sıra, iş dünyasının önemli isimleri tarafından masaya yatırıldı.

Gayrimenkulde nasıl dünyanın en pahalısı olduk? Fiyatları emlakçılar mı yükseltiyor?

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank tarafından geçtiğimiz ay açıklanan verilere göre Ankara konut fiyat artışında dünya birincisi oldu. Peki gayrimenkulde nasıl dünyanın en pahalısı olduk?

Buğday fiyatlarına Tahıl Koridoru dopingi! Buğday, arpa, mısır fiyatları Mayıs'a nasıl başladı? Hangi borsada kaç TL? 

Buğday fiyatları Karadeniz tahıl koridoru anlaşması ile ilgili endişelerin ardından bir haftanın zirvesini gördü. Peki Buğday, arpa, mısır fiyatları Mayıs'a nasıl başladı? Hangi borsada kaç TL? İşte 5 Mayıs 2023 fiyat litsesi...

İstanbul Yenileniyor nedir? İstanbul Yenileniyor'a nasıl ve nereden başvurulur?

İstanbul Yenileniyor nedir sorusunun yanıtı pek çok riskli yapı sahibi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki İstanbul Yenileniyor'a nasıl ve nereden başvurulur?

Afet bölgesinde kalıcı konutlar nasıl yapılacak? Orman ve meralar yapılaşmaya açılıyor!

OHAL Kapsamında Yerleşme ve Yapılaşmaya İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ilgili detaylar belli oldu. Afet bölgesinde kalıcı konutlar nasıl yapılacak? Orman ve meralar yapılaşmaya açılıyor!

Binanız sağlam mı? Risk tespiti nasıl yapılıyor? A'dan Z'ye risk tespiti...

Yaşanılan büyük felaketten sonra yüz binlerce kişi binasının ne kadar güvenli olduğunu öğrenmek istiyor. Peki bunun içi  hangi tespit yöntemi seçilmeli? Binanız sağlam mı? Risk tespiti nasıl yapılıyor? A'dan Z'ye risk tespiti...

Büyük İstanbul depremi hangi ilçeyi nasıl etkiler? Celal Şengör peş peşe açıkladı! Hangi ilçelerin zemini sağlam?

Yer bilimci Celal Şengör, beklenen İstanbul depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Büyük İstanbul depremi hangi ilçeyi nasıl etkiler? Celal Şengör peş peşe açıkladı! İşte zemini sağlam olan ve olmayan yerler...

Beklenen İstanbul depremi kenti nasıl etkileyecek? O isim peş peşe açıkladı: Resmen felaket...

Beklenen İstanbul depremi kenti nasıl etkileyecek? O isim peş peşe açıkladı: İstanbul'da herkesin mezar taşı hazır!

AFAD Acil Çağrı Uygulaması nedir, nasıl kullanılır?

AFAD’ın Acil Çağrı mobil uygulamasından acil durumlar ve afetler için yardım çağırılabiliyor. Peki, AFAD Acil Çağrı Uygulaması nedir, nasıl kullanılır? İşte ayrıntılar..

Devlet destekli konut hesabı nasıl açılır? Konut kredisi onaylandıktan sonra ne yapılması gerekiyor?

Devlet destekli konut hesabına dair pek çok soru sormaktadır. Onlardan biri de Devlet destekli konut hesabı nasıl açılır? Olmaktadır. İşte bu konuya dair detaylar!

EYT'de kritik gün! Bugün Meclis'e gidiyor! EYT maaşları nasıl hesaplanacak? Peş peşe açıklandı!

EYT düzenlemesi bugün Meclis başkanlığına sunulacak. EYT'de kritik gün! Bugün Meclis'e gidiyor! EYT maaşları nasıl hesaplanacak? Peş peşe açıklandı!

TOKİ Ağrı kura sonuçları nasıl öğrenilir? Ağrı TOKİ 2022 kura sonuçları 10 Kasım 2022!

TOKİ Ağrı kura sonuçları nasıl öğrenilir sorusunun yanıtı ve Ağrı TOKİ 2022 kura sonuçları 10 Kasım 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Ağrı TOKİ projesi ile ilgili son dakika detayları...

Rusya'nın açıklaması şok yarattı! Türkiye nasıl etkilenecek?

Rusya tahıl koridoru anlaşmasından çekildiğini duyurdu. Dünya alarma geçti. BM'den iletişim halindeyiz açıklaması geldi. Peki bundan sonra ne olacak? Türkiye nasıl etkilenecek?

Öğrenciler dikkat! KYK borç faizleri ne zaman silinecek? Faizler nasıl silinecek? Hükümetten açıklama!

KYK borçlarında faizlerin silinmesi ile ilgili detaylar netleşti. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'tan açıklama geldi. Peki KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borç faizleri nasıl silinecek? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkulde çağı nasıl yakalarız Haberi

Gayrimenkulde çağı nasıl yakalarız

2000 yılından itibaren düzenledikleri Gayrimenkul Zirvesi’nin, sektörün en önemli buluşması haline geldiğin dile getiren GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, “Türkiye gayrimenkul sektörünün gelişimi adına önemli bir misyon üstlenen GYODER olarak, önceliğimiz, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olmayı hedefleyen Türkiye için stratejik öneme sahip gayrimenkul sektörünü, çok daha güçlü bir seviyeye taşımaktır. Gelecek nesiller için daha sağlıklı, verimli, çevre dostu projelerin ve akıllı şehirlerin hayata geçirilmesini hedefliyoruz” şeklinde açıklama yaptı. 

Medya dünyasının en etkili isimlerinden biri olan İngiliz gazeteci Tyler Brule, konuk konuşmacı olarak katıldığı Gayrimenkul Zirvesi’nde, ‘Geleceğin Marka Şehirleri’ni açıkladı.  Tyler Brule, “İstanbul'a baktığımda İspanya'dan, İsveç'ten gelmiş büyük moda markaları görüyorum. Ama Avrupa'dan gelen turistler veya kentin yerel halkı için otantik ve kültürel kimliği yansıtan farklı tasarımlar yapılmalı"...