13 / 12 / 2025

gayrimenkulde Kur dalgalanması

gayrimenkulde Kur dalgalanması

“Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü Şubat 2014” raporu, Ülke Başkanı Avi Alkaş, Yönetici Direktörü Nilgün Dil Erman ve Danışmanlık Hizmetleri Yardımcı Direktörü Burçin Sezen tarafından açıklandı.

Dolarda adeta 7 şiddetinde deprem! Bu rakamı duyanın resmen aklı gitti! Dolar kahini tarih vererek uyardı

Dolar kurunda yaşanan ve bir türlü önüne geçilemeyen kur dalgalanmasına ilişkin vatandaşın aklına 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' soruları geldi. Konu ile alakalı açıklama yapan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Dolar, O tarihte 27 TL olacak açıklamasını yaptı.

Gayrimenkulde kur korumalı yatırım dönemi başladı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe kur korumalı yatırım dönemi başladı. 

Kırklareli Kofçaz'da Kur'an kursu temeli atıldı!

Kırklareli'nin Kofçaz ilçesine bağlı Kocayazı köyünde Kur'an kursu inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene, Kofçaz Kaymakamı Abdullah Şahin, Belediye Başkanı Mehmet Balcı da katıldı.

Saf GYO, Akasya AVM kiralarında kur sabitleme kararı aldı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda Akasya Acıbadem Alışveriş ve Yaşam Merkezi Kiralarında Kur Sabitlemesi hakkındaki kararını yayınladı.

Kur artışı fiyatlara yansımadan konuta yazılın!

Küresel ekonomideki belirsizliklerin dolardaki yükselişi tetiklemesi üzerine inşaat temsilcilerinden vatandaşlara yatırım mesajı geldi. İnşaatçılar. ev sahibi olmak isteyenlerin kur artısının maliyetlere yansımadan bir konuta yazılması önerisinde bulundu.

Afyonkarahisar Dinar'da Kur'an Kursu için arsa tahsis edildi!

İGM'de Eylül ayının ikinci toplantısında İl Özel İdaresi’ne ait arsanın "Mahallem Kur'anla Buluşuyor" projesi kapsamında Kur'an Kursu yapımı için Diyanet İşleri Başkanlığı’na tahsisine karar verildi

Gayrimenkulde fon hareketliliği başladı!

SPK’nın izin vermesiye gayrimenkulde ‘fon’ hareketliliği başladı. EYG’den sonra 24 Gayrimenkul de yeni bir fon kuruyor. SPK’da 50’den fazla başvuru bulunuyor.

KKTC'de inşaat sektörü için sabit kur uygulaması başlıyor!

KKTC Başbakanı Ömer Kalyoncu, kur artışı sebebiyle inşaat sektöründe yaşanacak olumsuzlukları azaltmak amacıyla tapu devir harçları ve stopajlarında da 90 gün süreyle sabit kur uygulamasına gidileceğini vurguladı.

Dövizdeki kur artışı inşaat sektörünü iflasa sürüklüyor!

TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclis Başkanı Tahir Tellioğlu, dövizdeki artışın maliyetleri 10 puan artırdığına dikkat çekti. “Sektör bu kur baskısını kaldıramaz. İflasa sürükleniyor” uyarısı yaptı.

Kars Selim'de 10 köye taziye evi ve Kur'an kursu yapılıyor!

Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, ilçeye bağlı 10 köye taziye evi ve Kur'an kursu yapılacağını belirterek, 6 köyde ise çalışmaların devam ettiğini, bu yatırımların 50 gün içinde hizmete sunmayı planladıklarını söyledi.

Perakendeci sabit kur istedi!

Kategori Mağazacılığı Demeği Başkanı Alp Önder Özpamukçu, perakende sektöründe maliyetlerin yükselip, kârlılığın düştüğünü belirterek, bozulan kira/ciro oranlan nedeniyle AVM'lere TL bazlı kira ya da kur sabitlemesine gitme çağrısı yaptı.

Hakkari Çinko-Kurşun Kapasite Artışı projesi toplantısı 10 Eylül'de!

Hakkari Merkez İlçesi'ne yapılması planlanan Çinko-Kurşun Ocağı Kapasite Artışı projesine ilişkin ÇED toplantısı 10 Eylül'de yapılacak.

1999 yılında gayrimenkulde fiyatlar gerçek değerine indi!

1998 yılının ikinci yarısında başlayan krizle gayrimenkulde taşlar yerine oturmaya başlamış. 1999'un ilk aylarında devam eden düşüşler, aynı yılın mayıs ayından itibaren hız kesmiş ve emlakta fiyatlar gerçek değerine inmiş.

gayrimenkulde Kur dalgalanması Haberi

gayrimenkulde Kur dalgalanması

Jones Lang LaSalle Araştırma Departmanı tarafından hazırlanan ve Türkiye’de perakende, ofis, lojistik ve otel sektörünün değerlendirildiği “Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü Şubat 2014” raporu, Ülke Başkanı Avi Alkaş, Yönetici Direktörü Nilgün Dil Erman ve Danışmanlık Hizmetleri Yardımcı Direktörü Burçin Sezen tarafından açıklandı.

“Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü” raporunda, Türkiye'de döviz piyasalarında son dönemde meydan gelen hareketliliğin gayrimenkul pazarını 2014 yılında fiyatlanma anlamında yeni bir dengeye yönlendireceği öngörülüyor. Mevcut politik kargaşanın ekonomi ve TL üzerindeki olası etkileri, yatırımcılar için endişe yaratmakla birlikte orta ve uzun vadede Türk pazarına olan yatırımcı algısının, Türkiye’nin güçlü ekonomik büyümesi ve demografik gücü sayesinde pozitif seyredeceği vurgulanıyor. 

Raporda, ülkemizin e-ticaretteki gelişiminin perakende ile ilişkili lojistik pazarını harekete geçirdiği, Türkiye gibi önemli büyüme potansiyeli olan pazarlarda lojistik ve...