23 / 04 / 2024

gayrimenkule talep artacak mı 2021

gayrimenkule talep artacak mı 2021

Gayrimenkul Uzmanı Birgül Sarsın Dokuzcan sektörle ilgili yaptığı değerlendirmede gayrimenkule talebin artacağını söyledi.

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artıyor: Merkezden kaçan işletmeler, geri dönüyor! 

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artışı yaşanıyor. Dükkanlarını ve ofislerini şehir merkezinden uzak bölgelere taşıyan işletmeler, artan trafik ve lojistik sorunlarıyla karşılaşmanın yanı sıra insan kaynağı bulma zorlukları gibi nedenlerde İstanbul'un merkezindeki projelere yönelmeye başladı.

Buğra Gökce'den flaş açıklama! Konut alınamadığı için kiralık eve talep artacak: Barınma krizi sürecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Buğra Gökce, konut satışlarındaki düşüşün fiyat artışlarını tetikleyeceğine dikkat çekti. İşte Gökce'nin konut sektörü ile ilgili X sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Ev almak için doğru zaman mı? Fiyatlar ne zaman artacak? Uzmanı açıkladı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut piyasasındaki talep düşerken fiyatlar düşmedi. Peki fiyatlar ne zaman artacak, gayrimenkul için alım dönemi mi, kiralar neden yazın artıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Ev almayı düşünenler dikkat! Gayrimenkul uzmanı açıkladı, fiyatlar işte bu tarihte artacak!

Türkiye genelinde konut fiyatlarındaki düşüş altıncı ayda da devam ederken kiralamalara da talep azaldı. Peki konut fiyatları ne zaman artacak? İşte Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin'in o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Bungalov evlere yoğun talep fiyatları uçurdu: Yılbaşında 3 kat artacak!

Yılbaşının yaklaşmasıyla tatil planları yapılmaya başlandı. Bu kapsamda vatandaşlar en çok bungalov evlere talep gösteriyor. Türkiye genelindeki bungalov evleri bir araya getiren turizm acentesi, yılbaşında fiyatların 3 kat artabileceğine dikkati çekiyor.

Sürdürülebilir gayrimenkule talep arttı!

Denge Değerleme, sürdürülebilirliğin stratejik önemine de vurgu yapmak her gün gelişen, değişen ve evrilen, ‘sürdürülebilirlik’ kavramanı en etkin anlamda özümsemek adına konunun uzmanları ile ‘Kalıcı Refahın Anahtarı Sürdürülebilirlik’ web konferansı düzenledi. 

Enflasyona karşı koruyacak en güvenli liman konut!

Gayrimenkule talep sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada ciddi bir yükseliş eğilimi gösteriyor. Küresel anlamda bu talep artışını yorumlayan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, enflasyona karşı koruyacak en güvenli limanın konut olduğunu belirtti.

Konut kredilerine talep 2022'de artacak mı?

2021 yılının dördüncü çeyreğinde, bankaların genel olarak işletmelere kullandırdıkları kredilere uyguladıkları standartları sıkılaştırdığı görülüyor. Peki kredilerle ilgili öngörüler ne? 2022'de konut kredisine talep artacak mı?

Gayrimenkule talep azaldı mı?

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt; geçtiğimiz yıla göre gayrimenkul sektörüne talebin yüzde 50 azaldığını söyledi.

Gayrimenkule talep artıyor!

Gayrimenkul Uzmanı Birgül Sarsın Dokuzcan sektörle ilgili yaptığı değerlendirmede gayrimenkule talebin artacağını söyledi.

Faiz indirimiyle yeni konutlara talep artacak!

Kamu bankaları tarafında ikinci kez uygulanan faiz indirim kararı sonrasında yeni konutların inşaatında hareketlenme bekleniyor. Sektör, faiz indiriminin üretime canlılık katacağını düşünüyor. 

Konuta talep artacak!

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel, konut kredisi faiz oranlarındaki indirimle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Emekliye müjde! Emekli ikramiyeleri artacak mı?

Ocak 2021 yılı itibariyle zamlı maaşlarını alan emeklilerden yeni bir talep var. Türkiye'deki milyonlarca emekli bu yıl da 2 kez 1.000'er lira bayram ikramiyesi alacak fakat emekliler bu tutarda artış bekliyor. Bunun için 2 formül var. Bu formüller gerçekleşirse ikramiye artacak...

gayrimenkule talep artacak mı 2021 Haberi

gayrimenkule talep artacak mı 2021

Döviz kurlarında yaşanan artışla beraber gayrimenkul fiyatları da günden güne artıyor. Açıklanan rakamlarla doğru orantılı olarak talepteki artış da dikkat çekti. Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Gayrimenkul Uzmanı Birgül Sarsın Dokuzcan sektörde 2021'i rakamlarla masaya yatırdı ve yaklaşan 2022 yılına dönük tahminleri de anlattı.


 
Konut fiyatları yüzde 55 oranında arttı

Resmi olarak açıklanan TÜİK verilerine göre, konut satışları bu sene Ekim'de geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 14,9 oranında artış gösterdi. Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, ülkemizde kiralık konutların ortalama fiyatı yıllık olarak yüzde 43, satılık konutların fiyatları da yıllık olarak yüzde 55 arttı. Merakla beklenen rakamlara göre, Ankara, İstanbul, Bursa ve İzmir’de satılık konut fiyatlarındaki artış sürdü. Bursa’da uzun bir zamandır hareketlenme göstermeyen kiralık fiyatları, Ekim'de yükseld....