25 / 04 / 2024

gayrimenkulün kiralama süreci

gayrimenkulün kiralama süreci

Bursa İhsaniye Altın Emlak'tan Münür Şenay, gayrimenkul satış ve kiralama süreçlerinde gayrimenkulün balkonuna, camına, duvarına asılan afişin öneminin göz ardı edilmemesi gerektiğini söylüyor...

Yeni kentsel dönüşüm süreci nasıl ilerleyecek? 1,5 milyon TL’lik destek yeterli mi?

Yeni kentsel dönüşüm sürecinin nasıl yürüyeceği merak ediliyor. Evini yenilemek isteyenler yasa ile ilgili detayları araştırıyor. İşte yeni kentsel dönüşüm ile ilgili merak edilenler...

Kentsel dönüşümde devrim gibi bir dönem! Dönüşüm süreci hızlanıyor!

6 Şubat deprem felaketi kentsel dönüşümün önemini bir defa daha gösterdi. Hız kazanan çalışmalarla, afet riski altındaki bölgelerin dönüştürülmesine ilişkin yasa düzenlemesi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi, Resmi Gazete’de yayımlandı. Düzenlemelerin ortak hedefi ise dönüşüm sürecini hızlandırmak.

700 bin hacizli aracın satış süreci başladı! Bölüm bölüm satılacak!

Adalet Bakanlığı, hukuken artık korunmasına gerek kalmayan yedieminlerde bulunan hacizli malların tasfiye edilmesine yönelik düzenlemeyi yürürlüğe koydu. Otomobilden traktöre, minibüsten motosiklete kadar toplam 700 bin hacizli aracın satış süreci başladı.

Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor?

Prefabrik ev almak isteyen vatandaşlar Prefabrik evlerin nasıl yapıldığını ve satın alma süreçlerini merak ediyor. Peki, Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor? İşte detaylar...

Bağcılar'da bir yılda 4 bin 500 konutun kentsel dönüşüm süreci başlatılacak!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Bağcılar'da bir sene içinde tam 4 bin 500 konutun dönüşüm sürecinin başlatılması planlanıyor.

Adese Gayrimenkul'ün vefa sözleşmesine konu taşınmazlarının devir süreci başladı!

Adese Gayrimenkul ile Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Garanti Bankası, Şekerbank ve Burganbank arasında düzenlenmiş olan vefa sözleşmelerine ilişkin 388 milyon 7 bi 97 TL ödeme yapıldı ve taşınmazların şirkete devri süreci başlatıldı. 

Cubes Ankara'nın ana yüklenici ihale süreci tamamlandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı mülkiyetinde bulunan Cubes Ankara'nın ana yüklenici ihale süreci tamamlandı.

İhlas Gayrimenkul'ün esas sözleşmesinin 6. maddesi değiştirildi!

İhlas Gayrimenkul'ün esas sözleşmesinin 6. maddesi değiştirilmiş olup, değişiklik İstanbul Ticaret Sicili tarafından tescil edildi ve 10214 sayılı Türkiye Ticaret Sicil Gazetesinde ilan edildi.  

İhlas Gayrimenkul'ün sermaye artırım süreci tamamlandı!

İhlas Gayrimenkul'ün sermaye artırımının tamamlandığına dair Esas Sözleşmesinin 6. "Sermaye ve Paylar" başlıklı maddesi İstanbul Ticaret Sicilinde tescil edilerek sermaye artırım süreci tamamlandı.

İhlas Gayrimenkul'ün esas sözleşmesinin 6.maddesinde değişiklik onaylandı!

İhlas Gayrimenkul'ün esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 6.maddesine ilişkin değişiklik metni onaylandı. 

İhlas Gayrimenkul'ün esas sözleşmesinin 6. maddesi değişti!

İhlas Gayrimenkul'ün yeni çıkarılmış sermayesi 1 milyar TL olup, şirketin esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 6.maddesinin ekte bulunan şekilde değiştirilmesi hususunda uygun görüş almak üzere Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmasına karar verildi.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün esas sözleşme tadiline SPK'dan onay!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün  "Şirketin Sermayesi" başlıklı 6. maddesinin güncellenmesi ve yeni şekli SPK'ya yapılan başvurusu SPK'nın E-29833736-105.01.01.01-11031 sayılı yazısı ile onaylandı ve SPK onaylı esas sözleşme tadil metni yayınlandı. 

İzmit'teki kentsel dönüşüm süreciyle ilgili 7 soru mecliste!

İzmit'te yaşanan kentsel dönüşüm süreci meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

gayrimenkulün kiralama süreci Haberi

gayrimenkulün kiralama süreci

Gayrimenkul satış ve kiralama süreçlerinde gayrimenkulün balkonuna, camına, duvarına asılan afişin önemi göz ardı edilmektedir.

Afiş, pankart en etkili online satış sitesinden daha fazla satışa ve kiralamaya etki etmektedir.

Peki Afiş Neden Önemlidir ve Etkilidir?

1-Satılık yada kiralık gayrimenkulün olduğu bölgedeki kişiler tarafından öncelikli olarak tercih edilme olasılığı çok yüksektir.

2-Bu bölgede yaşayanlar tanıdıklarının, akrabalarının, sevdiği kişilerin kendilerinin yakınına gelmesini isteyebilirler, istiyorlarsa, afiş asılı ise bu kişilerin dikkati çekilmiş olur.

3-Afiş emlak ofisine o bölgeden yeni portföyler gelmesini sağlar.

4-Afiş emlak ofisinin damgasıdır, mührüdür, bayrağıdır.. Afiş Emlak ofisini, gayrimenkul danışmanını tanınmasını sağlar, marka haline getirir. Yeni portföyler için alt yapı oluşturur.

Varlığı devam ettirmek isteyen emlak ofisleri  satışta, kiralamada en etkili afişi en etkili şekilde kullanmalıdır.
Çok sayıda emlak satış portalına ilan vermek yerine satışta etkili,...