26 / 04 / 2024

gazi üniversitesinde ekokent projelericide ekokent

gazi üniversitesinde ekokent projelericide ekokent

GAZİ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanlığında yapılan toplantı ile ekolojik kent konusunda bir ilke imza atıldı. GAZİ Üniversitesi Mimarlık Fakültesii'nin ilk eko - kenti Cide'ye geliyor...

Ankara'ya Gazişehir Yaşam Alanı kurulacak!

Gazi Üniversitesi Rektör adayı Prof. Dr. Derviş Yılmaz, ilk olarak öğrencilerin sorunlarının çözüleceğini, ayrıca seçilmesi halinde Ankara'ya 'Gazişehir' adıyla bir yeni bir yaşam alanı kazandıracaklarını söyledi.

Osman Gazi Köprüsü ile trafik rahatladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Osman Gazi Köprüsü ile birlikte körfezde ciddi rahatlama var." dedi.

Konya Gazi Mustafa Kemal İlkokulu'nun ek binası yıkıldı!

Konya Gazi Mustafa Kemal İlkokulu’na öğrenci fazlalığından dolayı ihtiyaç olduğu için kilise binasının arka kısmına yapılan İlkokul binası yıkıldı.

Osman Gazi Köprüsü bayram hediyesi oldu!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Hasan Bülent Kahraman, bugünkü yazısında dün açılışı gerçekleşen Osman Gazi Köprüsü'nü anlattı. Kahraman, ''Yeni yapılan inşaatlar üstünden geçtiğimiz yolların ötesinde dev gibi yükseliyor'' dedi.

Osman Gazi Köprüsü için son 5 gün!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, TÜMSİAD'ın iftar yemeğinde ''Ayın 30'unda inşallah Osman Gazi Köprüsü'nün açılışını yapıyoruz'' dedi. Erdoğan, bu yılın açılışlar yılı olacağını belirtti.

Gazi Çelik: Avrupa'dan gelecek yatırımları bekliyoruz!

Gazi Çelik "Artık banka kredi faiz oranlarının yüzde 1'in altına düşmesini ve Avrupa'dan gelecek hemşerilerimizin yatırımlarını bekliyoruz" dedi.

Osman Gazi Köprüsü'nün geçiş ücreti TBMM'de!

Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, Osman Gazi Köprüsü geçiş ücretinin yüksekliğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tor sorularını Dönemin Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu.

Osman Gazi Köprüsü’nde asfaltlama çalışmaları başladı!

İstanbul-İzmir arasındaki yolun 3,5 saate inmesini sağlayacak Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli ayağı olan İzmit Körfez Geçişi’nin sağlayacak Osman Gazi Köprüsü’nde asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Osman Gazi Köprüsü'nde sona gelindi!

İstanbul ile İzmir arasındaki yolu 3 buçuk saate düşürecek olan Osman Gazi Köprüsü'nün inşaatında son aşamaya gelindi. Köprünün Ramazan Bayramı'ndan önce açılması bekleniyor. Köprü, İzmit Körfezi geçişini 6 dakikaya indirecek.

Osman Gazi Köprüsü Marmara Denizi'nde rekabeti artırdı!

İzmir’i İstanbul’a bağlayan Osman Gazi Köprüsü Marmara Denizi’ndeki rekabeti artırdı. Eskihisar- Topçular’da çalışan arabalı vapurların yeni fiyatı belirlenecek. İstanbullines Genel Müdürü Gündüz ‘Yüzde 20 ucuzluk olur’ dedi..

Osman Gazi Köprüsü'nde sona doğru!

İzmit Osman Gazi Köprüsü'nde sona yaklaşılıyor. Tabliyelerin yerine yerleştirilmesinin ardından köprünün üzeri, asfaltlama öncesi paslanmayı önleyen özel izolasyon boyalarıyla kaplanıyor.

Gazi Çelik emlak dolandırıcılarına karşı uyardı!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, son dönemde özellikle internet üzerinde açılan sahte emlak ofisleriyle dolandırıcılık olaylarının gerçekleştiğini belirterek, insanları daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Osman Gazi Köprüsü ikramiyeleri mecliste!

İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu İstanbul'da Osman Gazi Köprüsü inşaatında çalışan işçilere vaat edilen ikramiyenin henüz verilmemesi sorununu meclise taşıdı. Tanrıkulu, sorularını Başbakan Davutoğlu'na sordu..

gazi üniversitesinde ekokent projelericide ekokent Haberi

gazi üniversitesinde ekokent projelericide ekokent

Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mahmut Özbay, Kastamonu Cide Belediye Başkanı ve İstanbul'dan çeşitli iş adamlarının katıldığı toplantıda Eko-Kent projesinin detayları konuşuldu. Gazi Üniversitesi Şehir Bölge Planlama Bölümü öğrencilerinin geliştirdiği projeler kapsamında Eko-Kent imar planına Kastamonu'nun Cide ilçesinde başlanacak. Türkiye'de bir ilk olan bu proje ile milyarlarca liralık enerji tasarrufu sağlanırken, değişen eko sistemde doğa tüm tazeliği ile korunmuş...