26 / 04 / 2024

Tülin Gazi İçmimarlar Odası İzmir Şubesi başkanı oldu!

Tülin Gazi İçmimarlar Odası İzmir Şubesi başkanı oldu!

TMMOB İçmimarlar Odası İzmir Şubesi’nin 12. Olağan Genel Kurul seçimleri tamamlandı. TMMOB İçmimarlar Odası İzmir Şubesi'nin yeni başkanı Tülin Gazi oldu. 



İçmimarlık mesleğinin geliştirilmesini sağlayarak, üyelerinin mesleki hak ve onurlarının korunması, mesleki kural ve yöntemlere uyulması ile mesleki disiplinin oluşturulması konularında faaliyet gösteren TMMOB İçmimarlar Odası  İzmir  Şubesi’nin 12. Olağan Genel Kurul seçimleri tamamlandı.

Gerçekleşen seçim sonucunda, yeni yönetim kurulu da belirlendi. Oy birliği ile Tülin Gazi yeni başkan seçilirken, başkan yardımcısı Selin Erbilgiç Gürman, yazman Betül Sezgin, sayman ise Deniz Tezer oldu.

Odanın İzmir Şubesi’nde düzenlenen ilk toplantısında yeni yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirecekleri çalışmalardan bahsederek gelecek döneme ilişkin etkinlik takvimini belirledi ve yeni döneme ilişkin mesajlar paylaştılar. 

Yeni Başkan Tülin Gazi; “ Genel Kurulumuza katılım yaparak değerli içmimarlık mesleğine sahip çıkan, seçimler boyunca saygı, sevgi ve nezaket ortamını sağlayan tüm meslektaşlarımıza çok teşekkür ederiz. Bundan sonraki dönemin de aynı nezaket ve saygı ortamında geçeceğini bilmek hepimize ayrı bir mutluluk veriyor” dedi. Gazi, “Meslek birliğimizin bozulmasına fırsat vermeden tüm enerjimiz ile meslek haklarımızı almak için çabalayacağız. Yeni dönemde meslek ve meslektaş çıkarlarından yana olan çizgimizi hep birlikte sosyal ve kültürel başarılarla taçlandıracağız. Odamız tüm meslektaşlarımıza her zaman açıktır. Birlikte olmak dileğiyle, emeği geçen herkese teşekkürler” dedi. 
 

Tülin Gazi kimdir?
 


Geri Dön