19 / 04 / 2024

gaziantep 2.TÜMSİAD Sanayi ve Ticaret Fuarı

gaziantep 2.TÜMSİAD Sanayi ve Ticaret Fuarı

TÜM Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) ve Start Fuarcılık tarafından düzenlenen 2.TÜMSİAD Sanayi ve Ticaret Fuarı (TÜMFXPO) Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın katılımı ile Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezinde açıldı...

Hakmar’da 3’lü tava seti 299 TL’ye, 48’li sallama çay 25 TL’ye, 2 kişilik çadır 899 TL’ye düştü!

Hakmar’dan dev indirim müjdesi geldi. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre 3’lü tava seti 299 TL’ye, 48’li sallama çay 25 TL’ye, 2 kişilik çadır 899 TL’ye düştü!

Main Yapı İnşaat Mermer Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Main Yapı İnşaat Mermer Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Kanza tarafından kuruldu. 

Altun 2 Güneş Enerjisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun 2 Güneş Enerjisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaya bedeli ile Türkan Altun tarafından kuruldu.

Angora Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Angora Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Abdi Adıgüzel tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Üretim Reform Paketi'yle yatırımcının önü açılacak!

TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mustafa Kazım Apa, Organize Sanayi Bölgeleri'ne yönelik hazırlanan 'Üretim Reform Paketi' Kanun Tasarısının hayata geçirilmesiyle birlikte bürokrasinin azalacağını ve boş arazilerin üretimin içerisine dahil olacağını ifade etti.

Özyapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özyapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Özköseoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mehmet Özköseoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 2 milyon TL sermaye ile 26 Temmuz'da Bahçelievler'de kuruldu.

Evko Konut İnşaat Taahhüt Nakliyecilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Evko Konut İnşaat Taahhüt Nakliyecilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengiz Menteşeoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ile Kamil Kerem Zengin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Çekmeköy'de kuruldu.

Arif Tekstil İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 2 Şubesi açıldı!

Arif Tekstil İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 2 Şubesi, Mustafa Coşkun Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 15 Nisan'da Fatih, Katip Kasım Mahallesi'nde açıldı.

Beyoğlu Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mikail Karapınar tarafından 300 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Bahçeşehir, 2.Kısım Mahallesi, A.Kahveci Caddesi'nde kuruldu.

SML Mimarlık İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

SML Mimarlık İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Müge Tan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Şişli'de kuruldu.

Miran Otel İşletmeleri Turizm Gıda İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miran Otel İşletmeleri Turizm Gıda İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Zira tarafından 20 Fatih bin TL sermaye ile 2 Aralık'ta Fatih, Sultanahmet Emin Sinan Mahallesi, Katip Sinan Sokak'ta kuruldu.

Samanlı Tüneli’ne ’Orhangazi Tüneli’ adı verilsin!

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Efendioğlu, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'ndaki Türkiye’nin en büyük tüneli olan Samanlı Tüneli’ne “Orhangazi Tüneli” adının verilmesi gerektiğini söyledi.

Avşar Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Avşar Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Avşar Kızılkan tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Avcı Sokak'ta kuruldu.

gaziantep 2.TÜMSİAD Sanayi ve Ticaret Fuarı Haberi

gaziantep 2.TÜMSİAD Sanayi ve Ticaret Fuarı

TÜMEXPO Fuarı açılış töreninde konuşan GTO Başkanı Eyüp Bartık, bu fuar için Gaziantep'in doğru yer olduğunu belirterek TÜMSİAD'a organizasyondan dolayı teşekkür etti. Bartık Gaziantep'in üretim ve ticaretteki başarısını turizme de taşıması gerektiğine vurgu yaparak şunları kaydetti: "Kentimizin üretimde, ihracatta, ticarette gösterdiği başarı ortada. Biz artık başka alanlara da yönelmek istiyoruz. Şimdi Gaziantep için yeni şeyler söylemek gerekiyor. Bu da turizm olmalı. Gaziantep'in adından turizmiyle de söz ettirmesi gerektiğini düşünüyoruz. Fuarlar bu turizmin bir parçasıdır. TÜMSİAD bu fuarı yapmak için doğru yer seçti." "Sahip olduğu potansiyel ile Gaziantep turizmde de yükselen değer olmaya aday" diyen Bartık, termal turizmi de Gaziantep turizm destinasyonu içinde düşünmek gerektiğini ifade etti. Bartık, "Gaziantep özellikle ulaşım altyapısıyla herkese hitap edebilecek durumda. Biz Gaziantep'e dünyanın her...