19 / 04 / 2024

Gaziantep Iconova Evleri ödeme koşulları

Gaziantep Iconova Evleri ödeme koşulları

Gaziantep Iconova Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor. Iconova Gaziantep fiyatları 897 bin TL'den başlıyor...

Gaziantep Güney Riva satışa çıktı! Yeni proje!

Metkan Yapı tarafından Gaziantep Şehitkamil İbrahimli Mahallesi'nde yükselen Güney Riva evleri satışa çıktı. Peki Güney Riva evleri ne kadar? Güney Riva evleri ile ilgili ayrıntılar...

Evleri ağır hasar alan ya da yıkılan 19 bin 391 depremzedenin hak sahipliği başvurusu onaylandı!

Gaziantep'te, evleri ağır hasar alan ya da yıkılan 19 bin 391 depremzedenin hak sahipliği başvurusu onaylandı.

Gaziantep'te inşa edilen çelik konstrüksiyonlu köy evleri 1 yıl içinde tamamlanacak!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden sonra Gaziantep'te depremzedeler için çelik konstrüksiyonlu köy evleri hayata geçiriliyor.

Gaziantep'teki hak sahibi depremzedelere konteynerleri teslim edildi!

Gaziantep Valisi Davut Gül yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden sonra şehirdeki evleri yıkık, acil yıkılacak, ağır ve orta hasar alan hak sahibi tüm depremzedelere konteynerlerinin teslim edildiğini dile getirdi.

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy evleri sahiplerine teslim edildi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Belpınar köyünde inşa edilen köy evleri sahiplerine teslim edildi.

Son dakika: Köy evleri teslime diliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı!

Yeni bir son dakika gelişmesi açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep ve Kahramanmaraş anahtar teslim köy evleri töreninde konuşma yaptı. Çiftçilere yeni müjdeler açıklandı. %0 faizli kredi verilecek. İşte tüm detaylar…

Köy tipi afet evleri Gaziantep Nurdağı'nda yükselmeye başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremler sebebiyle zarar gören Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki Belpınar Mahallesi'nde köy tipi kalıcı konutların inşası hız kesmeden devam ediyor.

Vakıf GYO Iconova projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gaziantep Iconova projesi 2018 yıl sonu garimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Vakıf GYO, Iconova Gaziantep'te hasılat paylaşımı sözleşmesi imzaladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Iconova Gaziantep projesinde mülkiyet edinme gayesi olmaksızın yatırım yapılması amacıyla, 3 yıl süreli hasılat paylaşımlı ortak girişim sözleşmesi imzaladı.

Iconova Gaziantep fiyatları ne kadar?

570 adet daire ile 23 ticari birimden meydana gelen Iconova Gaziantep'te dairelerin 2018 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. Peki, Iconova Gaziantep fiyatları ne kadar?

Iconova Gaziantep daire fiyatları! İşte tam liste!

Gaziantep Şehitkamil'de inşa edilen Iconova projesi Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığıyla hayata geçiriliyor.  Proje "İyisi mi, Siz ICONOVA'ya gelin..." sloganıyla basına tanıtılıyor. İşte Iconova Gaziantep daire fiyatları! İşte tam liste...

Iconova Evleri Şehitkamil fiyat aralığı!

Iconova Evleri Şehitkamil fiyat aralığı 837 bin TL ila 2 milyon TL arasında değişiyor. Proje Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığıyla hayata geçirildi...

Iconova Gaziantep ev fiyat listesi 2017!

Iconova Gaziantep ev fiyat listesi 2017 haberimizde yer alıyor. Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığıyla inşa edilen projede 23 ticari birim ile 570 konut bulunuyor. 

Gaziantep Iconova Evleri ödeme koşulları Haberi

Gaziantep Iconova Evleri ödeme koşulları


Iconova Evleri projesi, Gaziantep Şehitkamil'de Şireci Grup ve Acarsan Holding işbirliğiyle inşa ediliyor. Iconova Evleri Gaziantep projesi 24 ve 42 katlı yedi kule olarak tasarlandı.


Gaziantep Iconova Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 1 peşinat ödemesinden sonra, aylık taksit ödemeleri Temmuz 2017'de başlıyor.


Iconova Evleri Gaziantep projesinde büyüklükleri 193 metrekare ile 1000 metrekare arasında değişen 3+1'den 8+1'e kadar konut tipleri bulunuyor.


Iconova Evleri Gaziantep projesinde daire fiyatları 897 bin TL'den başlıyor. Gaziantep Iconova Evleri projesi 570 konut ve 23 ticari üniteden oluşuyor.


Iconova Evleri'nde yüzme havuzu, sauna, fitness, çocuk oyun alanları, spor alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatılar yer alıyor. Iconova Evleri'nde teslimler bu yıl sonunda gerçekleştiriliyor.



Telefon : 444 7 127

Web : http://iconova.com.tr/

Gülcihan...