28 / 03 / 2024

gaziantep islahiye toki çekilişleri

gaziantep islahiye toki çekilişleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. Etap projesinde kura çekimi yarın yapılacak. 

TOKİ Gaziantep İslahiye çekiliş sonuçları 2018!

Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. Etap'taki 596 konut yarın sahibini bulacak. TOKİ Gaziantep İslahiye çekiliş sonuçları 2018 açıklandıktan sonra burada yer alacak...

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslime hazır!

"Asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma neden olduğu Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yaptığı 17 blok ve 399 dairenin yer aldığı site teslime hazır...

Depremde 45 kişiye mezar olmuştu! Gaziantep İslahiye'deki binanın zemin etüdü yapılmamış!

Gaziantep İslahiye'de, Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat'ta tarihindeki depremlerde yıkılan ve 45 kişinin hayatını kaybettiği apartmana ilişkin hazırlanan iddianamede, tutuklu sanık hakkında 22 sene 6 aya kadar hapis cezası istendi.

Gaziantep İslahiye ve Nurdağı'nda inşa edilen 328 iş yeri teslim ediliyor!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye İlçelerinde inşa edilen iş yerlerinin anahtar teslimleri başladı.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları yapılıyor!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yaptığı deprem konutlarında kaba inşaatı biten 10 blokta mantolama çalışmaları yapılıyor.

Bakan Özhaseki: Gaziantep İslahiye'deki 399 konutun yapımında önemli aşama katettik!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Gaziantep İslahiye'deki 399 konutun yapımında önemli aşama katettiklerini söyledi.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları 29 Ekim'de teslim edilecek!

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül yaptığı açıklamada TOKİ'nin İslahiye'de yapımını sürdürdüğü deprem konutlarını, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yetiştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Gaziantep İslahiye'deki 360 afet konutunun kaba inşaatı bayrama kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde toplamda 15 blokta 360 konutun kaba inşaatının Kurban Bayramı'na kadar tamamlanacağını belirtti.

Gaziantep İslahiye'de deprem konutları 7 kat yükseliyor iddiası! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın deprem bölgesinde yatay mimariye uygun ve en çok zemin+4-5 kat şeklinde bina inşa edileceğini açıklamasının ardından, Gaziantep İslahiye'de zemin ve bodrum katı ile birlikte 7 katlı konutların yükselmesi dikkatleri çekti. 

Murat Kurum tek tek açıkladı: Gaziantep İslahiye'de afet konutları hızla yükseliyor! Teslimler 1 yıl sonra! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep İslahiye'de afet konutlarının hızla yükseldiğinive teslimlerin de 1 sene sonra yapılacağını belirtti. 

İçinden fay hattı geçen hastanenin yıkılmaması görenleri hayrete düşürüyor! Konuya ilişkin uzmanından açıklama geldi! 

Depreme direnen Gaziantep Islahiye Devlet Hastanesi ilk günden itibaren hizmet vermeye devam ediyor. Peki hastane neden yıkılmadı? 

TOKİ Gaziantep kuraları çekiliyor! TOKİ Nizip ve İslahiye kura sonuçları 2022!

Gaziantep'te TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi"nde inşa edilecek olan konutların kuraları çekildi. İşte TOKİ Nizip ve İslahiye kura sonuçları 2022...

Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri hız kesmeden sürüyor. Bugün TOKİ kuraları Gaziantep ili ile devam etti. Peki Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman? İşte detaylar!

gaziantep islahiye toki çekilişleri Haberi

gaziantep islahiye toki çekilişleri

Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığında hayata geçirilen Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. Etap'ta kura çekimi yarın gerçekleştirilecek. 

Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi ile TOKİ2nin ortaklaşa yürüttüğü Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. Etap Belediye Projesi kapsamında yer alan 312 adet (2+1), 284 adet (3+1) adet konutun, “Konut Belirleme Kurası” yarın saat 11:00’da İslahiye Belediyesi Kültür Merkezi noter huzurunda yapılacak. 

Gaziantep İslahiye TOKİ projesinin kura çekim sonuçları açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'da yer...