20 / 04 / 2024

gaziantep konut arsası

gaziantep konut arsası

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Özgürlük, Yamaçtepe, K. Kızılhisar, Atakent ve Umut'ta bulunan 6 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 90 milyon 509 bin 305,5 TL olarak belirlendi.

Halka 330 metrekare ücretsiz konut arsası tahsis edilsin! Mimar Şenol Gökner'den ulusal konut projesi çağrısı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 'asrın felaketi' şeklinde nitelendirilen depremlerin ardından, kentsel dönüşüm çalışmaları sık sık gündeme gelmeye başladı. Mimar Şenol Gökner, X sosyal medya hesabından önemli bir açıklamada bulundu ve 'Ulusal Konut Projesi' ile ilgili çağrı yaptı.

O ilde konut arsası satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Nevşehir ili, Avanos ilçesinde bulunan bir konut arsası satışa çıkarıldı. Açık teklif usulüyle satılacak arsanın ihale tarihinin 8 Kasım olduğu öğrenildi.

Antalya'da 409 arsa 24 ay vadeyle satışa çıktı! KDV ve tapu masrafından muaf arsaları kaçırmayın!

Antalya Konyaaltı'nda 409 konut arsası, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından açık artırma ile satışa çıkarılacak. İşte detaylar...

Belediye KDV'den muaf 3 konut arsası satacak! 

Erzurum İli Palandöken Belediye Başkanlığı, Palandöken'de yer alan 3 adet konut arsasını satışa çıkardı.

5 soruda TOKİ Gaziantep Sosyal Konut Projesi 2022! Gaziantep ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Gaziantep konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Gaziantep ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ Gaziantep'te kaç konut yapacak? Başvurular nereye yapılacak? Kimler başvuru yapabilir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın dar gelirli vatandaşlar için açıkladığı konut projelerinden biri de Gaziantep'te yapılacak. Peki TOKİ Gaziantep konut sayısı belli oldu mu? Kimler başvuru yapabilir? Başvurular nereye yapılacak? İşte detaylar...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi konut arsalarını satışa çıkardı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendilerine ait olan 6 adet konut arsasının satışı için ihale gerçekleştirecek.

İmarlı konut arsasından hisse alan müteahhit dava açabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper '20 yıldır sahibi olunan arsaya daha 2 yıl önce hisse almış bir müteahhidin dava açıp parası karşılığında arsayı alma hakkı var mıdır?' sorusunu cevapladı.

Gaziantep konut satışında 7'nci sırada!

Gaziantep'te 2019 yılında 14 bin 63 konutun el değiştirdi. Gaziantep'in tüm iller içinde konut satışta 7'nci sıraya yerleşti.

Gaziantep konut stoku 30 binin üzerine çıktı!

Gaziantep'te her gün yeni bir konut lansmanı yapılırken daha önceden inşa edilmiş olan onlarca konut firmaların elinde kaldı. Gaziantep'te konut stoku 30 binin üzerine çıktı.

Kastamonu Belediyesi'nden 3 milyon TL'ye satılık konut arsası!

Kastamonu Belediyesi, Merkez İnönü Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 21 Ocak'ta gerçekleşecek...

Kartal'da 6.5 milyon TL'ye satılık 2 konut arsası!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kartal Emlak Müdürlüğü 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 21 Ocak'ta yapılacak...

Mersin Mezitli'de 3.6 milyon TL'ye satılık 3 konut arsası!

Mezitli Belediyesi, 2 mahallesindeki 3 imarlı arsayı ihale ile satışa sunuyor. Arsaların satış ihalesi 17 Ocak'ta yapılacak...

gaziantep konut arsası Haberi

gaziantep konut arsası

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Özgürlük, Yamaçtepe, K. Kızılhisar, Atakent ve Umut'ta bulunan 6 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 90 milyon 509 bin 305,5 TL olarak belirlendi.


TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR


Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığından:


1 - İHALENİN KONUSU: Mülkiyeti Belediyemize Ait 6 adet, aşağıda pafta, ada, parsel numarası, imar durumu, m² rayiç bedeli ile toplam muhammen bedeli ve geçici teminat tutarları belirtilen taşınmazların ayrı ayrı satışı işidir.


2 - İHALENİN YAPILIŞ ŞEKLİ: İhale konusu iş, 2886 sayılı Devlet İhale Yasasının 35. maddesinin (a) fıkrası gereğince kapalı teklif usulü artırma suretiyle ayrı ayrı ihale edilecektir.

3 - İHALE ŞARTNAMESİNİN TEMİNİ VE BEDELİ: İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihale şartnamesini 250,00.-TL karşılığında Belediyemiz Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı İhale-Alım Satım Şube Müdürlüğünden temin edebilirler....