24 / 04 / 2024

gaziantep konut inşaları

gaziantep konut inşaları

Gaziantep'te toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentte inşa edilen konut projelerine yönelik açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı: Deprem bölgesinde 650 bin yeni konut ve köy evi inşa edilecek! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremden etkilenen illerdeki konut inşalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

TOKİ’den Gaziantep için yeni projeler! TOKİ’nin Gaziantep projeleri ne zaman başlayacak?

TOKİ inşa ettiği konutlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Sırada Gaziantep için yapılacak konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep’te kaç konut inşa edecek? İşte detaylar!

Suriye'de ihtiyaç sahipleri için 4 bin 500 konut inşa edilecek!

Ataa İnsani Yardım Derneği ve Merhametli Kalpler Derneği iş birliğinde, Gaziantep Valiliğinin desteğiyle, Suriye'de ihtiyaç sahipleri için toplam 4 bin 500 konut inşa edilecek.

Limak Gaziantep'te Çimentepe projesiyle 5 bin 500 konut inşa edecek!

Gaziantep'ten Kilis'e taşınan eski çimento fabrikasının yer aldığı arazinin imar planları tamamlandı. Limak Holding söz konusu arazide Çimentepe Projesi ile 5 bin 500 konut inşa edilecek. 

TOKİ Gaziantep Burçkarakuyu'da 912 yeni konut inşa edecek!

Hayata geçirdiği 1 milyonuncu konutun anahtarını geçtiğimiz günlerde teslim eden TOKİ, Gaziantep Burçkarakuyu'da 912 yeni konut inşa edecek...

TOKİ, Gaziantep'te inşa ettiği konutlardan 20 bin 813'ünü teslim etti!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep'te inşa ettiği konutlardan 20 bin 813'ünü hak sahiplerine teslim etti...

TOKİ Gaziantep'te Kuzey Şehir Projesi’yle 50 bin konut inşa edecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Gaziantep’te hayata geçirdikleri Kuzey Şehir Projesi’yle 50 bin konut inşa edeceklerini dile getirdi. TOKİ Başkanı Turan, konutları 2023’e kadar tamamlayacaklarını dile getirdi.

Babacan Yapı 2018'de 2 bin 600 konut inşaatına başlıyor!

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan, 2018 yılında inşaat yatırımlarında vitesi büyüteceklerini söyledi. Firmanın bu yıl 1.3 milyar lira değerinde 3 projeye başlayacağını belirten Babacan, “Beylikdüzü, Fikirtepe ve Gaziantep’te 2 bin 600 konut inşa edeceğiz” diye konuştu..

TOKİ, Ordu Perşembe'de 1.500 konut inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Perşembe Belediyesinin ortaklaşa yapacakları bin 500 adetlik konut inşaatında başvuru süresi sona erdi.

Balıkesir'de konut inşaat maliyetleri arttı!

İleride İnşaat sahibi Calip Ertekin, tüm yurtta olduğu Balıkesir'de de konut inşaat maliyetlerinin arttığını açıkladı.

Konut inşaat maliyetleri 2017!

Konut inşaat metrekare maliyet bedelleri her yıl Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca tespit ediliyor. İşte konut inşaat maliyetleri 2017..

Konut inşaat maliyeti hesaplama 2017!

Konut inşaatlarında ortalama maliyetler, her yıl Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca tespit ediliyor. Bu maliyetler inşaat türü ve bina türüne göre ayrı ayrı belirleniyor.

TOKİ Konya Huğlu'da 96 konut inşa edecek!

Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi’nde TOKİ Başkanlığı tarafından toplu konut projesi kapsamında 96 konut inşa edilecek.

gaziantep konut inşaları Haberi

gaziantep konut inşaları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün Gaziantep'te toplu açılış törenine katıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Erdoğan burada kent genelinde devam eden konut projelerine yönelik açıklamalarda bulundu.

Gaziantep'e son 19 yılda 45 milyar lira yatırım yapıldığını dile getiren Erdoğan, şunları söyledi:

 

"İkinci devlet üniversitesi olarak Gaziantep Bilim ve Teknoloji Üniversitesini kurduk. Gençlik ve sporda, 10 bin kişi kapasiteli yükseköğrenim yurt binaları kazandırdık, toplam 38 spor tesisi yaptık. Sosyal yardımlarda toplam 7,5 milyar lira tutarında destek sağladık. Sağlıkta toplam 96 sağlık tesisi inşa ettik. Ayrıca 1875 yataklı şehir hastanemizin inşası sürüyor. Çevre ve şehircilikte TOKİ kanalıyla Gaziantep'te 26 bin 237 konut projesini hayata geçirdik. Bu konutların 20 bin 531 adetini tamamlayıp hak sahiplerine teslim ettik. Kalan...