26 / 04 / 2024

Gaziantep Köy Hizmetleri arazisi

Gaziantep Köy Hizmetleri arazisi

2013 yılında satılarak gelirinin Milli Eğitim’e verilmesi kararı alınan Köy Hizmetleri arazisinde bugüne kadar 2 parsel satılabildi. Milli Eğitim’e de henüz hiçbir gelir aktarılamadı.

Gaziantep Köy Hizmetleri arazisi 21 Eylül'de satışta!

Gaziantep Köy Hizmetleri arazisi, dokuz parçaya bölünerek 21 Eylül'de satışa çıkarılıyor. Yeni yapılan imar düzenlemeleriyle yatırımcıların ilgisini çekmesi beklenen araziyle ilgili son gelişmeleri Gaziantep 27 yazarı Yaşar Erkent yazdı...

Gaziantep Büyükşehir'den konut imarlı 2 arsa! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış fiyatı dudak uçuklattı.

Gaziantep Büyükşehir 222 milyon TL'ye ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 222 milyon TL olarak belirtildi.

Bakan Özhaseki: Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi hızla yükseliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi inşaatlarının hızla yükselmeye devam ettiğini açıkladı.

Gaziantep Büyükşehir 10 bin metrekarelik arsa satacak! Sanayi alanı imarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil'de yer alan 10 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklatıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 11 taksitle konut imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. 

Gaziantep Nurdağı'nda fiber kompozit bloklarla yapılan köy evi ve deprem konutu tamamlanıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, birbirine geçmeli fiber kompozit bloklarla hayata geçirilen köy evi ve konutun inşaatı tamamlanıyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil'de konut imarlı 2 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Şehirgösteren'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı 3 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şahinbey ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 26 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Nurdağı'nda fiber kompozit bloklarla köy evi ve deprem konutu inşa ediliyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgeler arasında yer alan Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, birbirine geçmeli fiber kompozit bloklarla bir köy evi ve 6 dairelik konut inşa ediliyor.

Gaziantep Büyükşehir 2 arsa satacak! Şehitkamil'de sanayi imarlı arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep'teki iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 21 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Nurdağı'nda depremzedeler köy evlerine yerleşti! Bakan Kurum köy evlerinin videosunu paylaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Nurdağı ilçesinde inşası tamamlanan ve depremzedelerin yerleştiği köy evlerinin fotoğraflarını paylaştı. Bakan Kurum, konu ile ilgili açıklamada da bulundu. İşte ayrıntılar...

Gaziantep Köy Hizmetleri arazisi Haberi

Gaziantep Köy Hizmetleri arazisi

2013 yılında satılarak gelirinin Milli Eğitim’e verilmesi kararı alınan Köy Hizmetleri arazisinde bugüne kadar 2 parsel satılabildi.


Milli Eğitim’e de henüz hiçbir gelir aktarılamadı. Halbuki, eski Milli Eğitim Müdürü Abdullah Şenyüz’ün “Eğitim Kampüsü” önerisi uygulansa, belki de şimdiye kadar büyük mesafe kat edilmiş olacak, birkaç okul arazide eğitime başlamış olacaktı.


CHP Büyükşehir Belediye meclis üyesi Ömer Şahin, mecliste gündem dışı söz alarak, kamuoyunda Köy Hizmetleri arazisi olarak bilinen alanın akıbetini sordu. Şahin;"2013 yılında dönemin Valisi Erdal Ata Köy Hizmetleri’nin yerini maliyeden tahsisli olarak alıp, bu yerin satılarak gelirinin Milli Eğitime verilmesini istemişti. Bizde karara İl Özel İdaresi Meclisi’nde destek vermiştik. Köy Hizmetleri’nin yeri  113 bin  dönümdü. Arazinin akıbeti nedir? 13 yıldır Gaziantep'in eğitimi ile ilgili konuşmalar duyuyoruz. 9 bin 333 tane...