19 / 04 / 2024

gaziantep Küçük Sanayi Sitesi satılık

gaziantep Küçük Sanayi Sitesi satılık

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan 90 adet dükkanı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 38 milyon 433 bin 289 TL olarak belirlendi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Küçük Sanayi Sitesi'nde 90 dükkan satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan 90 adet dükkanı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 38 milyon 433 bin 289 TL olarak belirlendi.

ODE İSO İkinci 500 büyük sanayi kuruluşu listesinde 102. sıraya yerleşti!

ODE, ISO İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde 102. sıraya yerleşti 2012-2013 yıllarında yüzde 60 büyüyen ODE, “Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” Listesi’nde 16 basamak yükseldi…

Miller CTC İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Miller CTC İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şevki Mert Mildon, Onur Özalp, Can Mildon tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da kuruldu.

Acmi Grup İnşaat Mobilya Turizm ve Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acmi Grup İnşaat Mobilya Turizm ve Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Kerem Çataloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı büyük sanayi tesislerini online takibe aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı büyük sanayi tesislerini online takibe aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla dev sanayi tesislerinin çevre kirliliğine sebep olup olmadığını 7 gün 24 saat online takip edilecek.

Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi'ndeki Çadırkent esnafı mağdur etti!

Kahramanmaraş'ta Küçük Sanayi Sitesi genişleme sahası üzerindeki arsa üzerine Suriyeli mülteciler için kurulan Çadırkent, söz konusu alan üzerinde işyeri inşa etmek isteyen esnafları mağdur ediyor.

Teğet Peyzaj Tasarım Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teğet Peyzaj Tasarım Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Vehip Kütükçüoğlu, Haşim Ertuğ Uçar, Öykü Kocaman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım'da kuruldu.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi ihalesi 15 Ocak'ta!

Bursa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, TOKİ tarafından yaptırılacak Kestel Çataltepe Büyük Sanayi Sitesi'nin ikinci etap ihalesinin 15 Ocak 2015 tarihinde düzenleneceğini açıkladı.

Kestel Büyük Sanayi Sitesi ihalesi 15 Ocak'ta!

Bursa’daki esnaf ve sanatkârların şehir içindeki iptidai iş yerlerinden modern bir sanayi sitesine taşınması için başlattılan Kestel Çataltepe’deki Büyük Sanayi Sitesi’nin ikinci etap ihalesi 15 Ocakta yapılıyor.

Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi açıldı!

Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi, Barış Kızılkaya Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Rize-Pazar Modern Küçük Sanayi Sitesi 71 işyeri yapım işi ihalesi 27 Kasım'da!

Rize-Pazar Modern Küçük Sanayi Sitesine ait 71 işyeri yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Rio Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rio Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Remziye Ayaz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Talatpaşa Caddesi'nde kuruldu.

İskenderun Yeni Küçük Sanayi Sitesi için adımlar atılıyor!

İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Üyeleri, dün İskenderun Gazeteciler Cemiyetinden bir basın açıklaması yaptılar.İbrahim Açıkgöz; "4-5 senelik bir çalışmanın ürününü almak için işin sonuna geldik" dedi.

gaziantep Küçük Sanayi Sitesi satılık Haberi

gaziantep Küçük Sanayi Sitesi satılık

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan 90 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor.

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanına göre, satışa çıkarılan gayrimenkullerin toplam satış bedeli 38 milyon 433 bin 289 TL olarak belirlendi.

137 bin 337 metrekare alana sahip gayrimenkullerin satış ihalesi 25 Mayıs 2022 tarihinde  Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek. 

Satışa çıkarılan gayrimenkuller için ödenecek geçici teminat bedeli 1 milyon 153 bin TL olarak belirlendi.

İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

TAŞINMAZ (KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ-MOBİLYACILAR) SATILACAKTIR
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığından:
1- İHALENİN KONUSU VE MUHAMMEN BEDELİ:
İmar Planında Küçük Sanayi Alanı (Küçük Sanayi Sitesi-Mobilyacılar) olarak ihaleye konu edilen taşınmazlar ve bu adalar içerisinde mobilyacılar sitesinin ihtiyacını karşılayacak imar planında ticaret alanında...