23 / 04 / 2024

gaziantep Mavi Çarşı inşaatı

gaziantep Mavi Çarşı inşaatı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, burada yaşayan insanların rahat alışveriş yapabilmesi ve temel ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için yaptırılan Gaziantep Mavi Çarşı inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Gaziantep'te 26 kişinin yaşamını yitirdiği binaya sahte belgelerle yapı ruhsatı düzenlenmiş!

Gaziantep'te, 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerde yıkılan ve 26 kişinin yaşamını yitirdiği apartmana ilişkin aralarında Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak'ın da yer aldığı 6 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası talep edilen iddianame kabul edildi.

Gaziantep Üniversitesi'ndeki dükkanların tahliye kararına tepki!

Gaziantep Üniversitesi'nin ana kampüsü içerisinde yer alan ve yaklaşık 6 seneden beri hizmet sunan Çarşı'daki 50'ye yakın işletme sahibine Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın tarafından Çarşı için başka planlama yapılacağı nedeniyle tahliye tebligatı yollandı.

Gaziantep'te çarşı inşaatı yapım işi ihalesi!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığı, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi 4 Çarşı İnşaatı Yapım İşi için ihale düzenliyor.

Gaziantep'teki tarihi çarşılar yeniliyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihi dokusunu korumak için kent genelinde bulunan çarşıları restore ediyor.

20 yıllık tecrübeli inşaat mühendisleri iş arıyor!

İMO Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, her yıl üniversitelerden 12 bin inşaat mühendisinin mezun olduğunu belirterek, ''15-20 yıllık çok başarılı mühendisler bile işsiz geziyor" dedi.

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Gaziantep'te 8.3 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Beylerbeyi Mahallesi'ndeki 4 gayrimenkulü satışa sunuyor. İhale, 12 Temmuz Çarşamba günü gerçekleşecek..

Gaziantep'te 23.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz Mahallesi'ndeki 2 arsasını satışa sunuyor. İhale 17 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşecek..

Gaziantep Oğuzeli'ne 90 milyonluk arıtma tesisi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Oğuzeli'ne 90 milyon TL'lik yatırımlar yeni bir arıtma tesisi inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Şehit aileleri için Gaziantep Mavi Kent'e TOKİ müjdesi!

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve protokol heyeti 18 Mart şehitleri Anma Programı kapsamında buluştu. Programda konuşan Yerlikaya, 277 şehit ailesi için konut müjdesi verdi.

Nizip İçme Suyu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Nizip’e yaptırılan 7 bin 500 tonluk içme suyu deposu ve arıtma tesisinin inşaatı tamamlandı. Tesis Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katıldığı törenle açıldı.

Gaziantep'te 20.6 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beylerbeyi Mahallesi'nde bulunan 6 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 22.02.2017 Çarşamba günü gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 20 milyon 689 bin 328 TL olarak belirlendi.

Gaziantep OSB'de tesis inşaatı ihalesi!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Evsel Ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi Akışkan Yataklı Çamur Yakma ve Enerji Elde Etme Tesisi Yapım İşi ihale edilecek. İhalesi 14 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşecek.

gaziantep Mavi Çarşı inşaatı Haberi

gaziantep Mavi Çarşı inşaatı


Şahinbey Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlara yönelik yaptırdığı ve 2 bin 340 konutun hak sahiplerine teslim edildiği Mavikent Konutlarını ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, burada yaşayan insanların rahat alışveriş yapabilmesi ve temel ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için yaptırılan Mavi Çarşı inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. 

Mavi Çarşı inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Tahmazoğlu, Mavikent Konutlarında yaklaşık 12 bin kişinin yaşayacağını belirterek, "Burada yaşayacak nüfus Araban, Karkamış ve Yavuzeli ilçelerinden daha büyük bir nüfus sayına denk geliyor. Bu mahallenin ihtiyacı olan okul, cami, çarşı gibi kamu alanlarını tamamlamaya başladık. İlkokulumuzun inşaaü şu anda tamamlandı. Camimizin inşaatı büyük ölçüde tamamlandı alt katı ibadete açıldı" dedi. 



Olay...