26 / 04 / 2024

Gaziantep Milletvekili adayları

Gaziantep Milletvekili adayları

MHP Gaziantep Milletvekili adayları Ümit Özdağ, Ertuğrul Tolga Orhan ve Fevzi Koçoglu, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Gaziantep milletvekilinden baklava kredisi talebi!

Gaziantep İyi Parti milletvekili Mehmet Mustafa Gürban yüksek fiyatlara dikkat çekmek için X sosyal medya hesabından ironik bir paylaşım yaptı. Vatandaşın yiyebilmesi için boş baklava da çare olmayınca milletvekili Gürban bankalardan baklava kredisi istedi!

Gaziantep'te Vakıflar'ın kiracısına yüzde 200 zam yapıldı! Fahiş kiraların suçlusu sadece 'vicdansız ev sahipleri' mi?

Fahiş oranlarda artan kiralık ev fiyatları gündemden düşmüyor. CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, kira fiyatlarını Meclis gündeminde konuştu. İşte o açıklamalar...

Milletvekili açıkladı: İstanbul'da kentsel dönüşüm bu hızla devam ederse 4 milyon konut için 20 yıl gerekir!

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mustafa Gürban, Meclis'te yaptığı açıklamasında deprem bölgesindeki konutlar ve kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu. İşte Gürban'ın o açıklamaları...

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları 29 Ekim'de teslim edilecek!

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül yaptığı açıklamada TOKİ'nin İslahiye'de yapımını sürdürdüğü deprem konutlarını, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yetiştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Gaziantep Şahinbey’de imar tartışması!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AKP Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın Yamaçtepe’deki arsaları gündemden düşmüyor. Taraflardan konuya ilişkin yeni açıklama geldi.

Milletvekillerinden Amanos Tüneli Projesi'ne destek!

İskenderun-Polateli Otoyolu Projesi kapsamında planlanan Amanos Tüneli Projesi'ne MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ve MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan'dan destek geldi.

Gaziantep Akkent Camii inşaatının çökmesi TBMM gündeminde!

CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, Gaziantep Şahinbey ilçesindeki Akkent Cami inşaatı iskelesinin çökmesiyle ilgili soru önergesi hazırladı.

Bayram Yılmazkaya'dan Gaziantep'te yapılacak millet bahçelerine tepki!

CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu'nun ve etrafındaki valilik binasının yerine millet bahçesi yapılacak olmasına tepki gösterdi. Yılmazkaya, ilde 80 okulun inşaatının ödenek sıkıntısı nedeniyle durdurulduğunu söyledi...

Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep hızlı tren projesiyle ilgili 12 soru!

Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep hızlı tren hattı yapım aşaması meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hasan Sıdalı konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gaziantep'te sanayide değişim ve dönüşüm başlıyor!

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep sanayisinin hedefinin değişim ve dönüşüm olduğunu söyledi. Koçer, proje kapsamında çalışmaların başladığını kaydetti.

Gaziantep-Oğuzeli karayolu yapım çalışması mecliste!

MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, Gaziantep-Oğuzeli karayolu yapım çalışmasının son durumunu meclis gündemine taşıdı..

Gaziantep-Nurdağı karayolu sorunu meclis gündeminde!

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Gaziantep-Nurdağı karayolundaki problemlere ve yapılması öngörülen duble yolun durumuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gaziantep Milletvekili adayları Haberi

Gaziantep Milletvekili adayları

MHP Gaziantep Milletvekili adayları Ümit Özdağ, Ertuğrul Tolga Orhan ve Fevzi Koçoglu, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği üyeleriyle bir araya geldi. GAİMDER Başkanı İbrahim Apa ziyarette, içerisinde bulunduğumuz kritik surece dikkat çekerek, birlik-beraberlik mesajı verdi. 


GÜN, KARDEŞLİĞE SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR 

GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, 1 Kasım seçimlerinin, öncelikle ülkemize ve milletimize hayırlı olması temennisiyle başladı. Milletçe dikkatli olmamız gereken bir süreçten geçtiklerine dikkat çeken Apa "Yaşadığımız bu günler, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günler. Sağduyulu bir şekilde, tahriklere kapılmadan, bu günleri atlatmalıyız. Çünkü gün, kardeşliğe sahip çıkma günüdür. Gün, birbirimize kenetlenme günüdür. Gün birlik günüdür. Biz Gaziantepliler kardeşliğin, barışın, hoşgörünün, bir arada yaşamanın sembolü olan bir kentiz. Bunu sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu. Ziyaretin sonunda, Ümit Özdağ, Ertuğrul Tolga Orhan...