27 / 04 / 2024

Gaziantep Milletvekili adayları GAİMDER ile bir araya geldi!

Gaziantep Milletvekili adayları GAİMDER ile bir araya geldi!

MHP Gaziantep Milletvekili adayları Ümit Özdağ, Ertuğrul Tolga Orhan ve Fevzi Koçoglu, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği üyeleriyle bir araya geldi.



MHP Gaziantep Milletvekili adayları Ümit Özdağ, Ertuğrul Tolga Orhan ve Fevzi Koçoglu, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği üyeleriyle bir araya geldi. GAİMDER Başkanı İbrahim Apa ziyarette, içerisinde bulunduğumuz kritik surece dikkat çekerek, birlik-beraberlik mesajı verdi. 


GÜN, KARDEŞLİĞE SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR 

GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, 1 Kasım seçimlerinin, öncelikle ülkemize ve milletimize hayırlı olması temennisiyle başladı. Milletçe dikkatli olmamız gereken bir süreçten geçtiklerine dikkat çeken Apa "Yaşadığımız bu günler, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günler. Sağduyulu bir şekilde, tahriklere kapılmadan, bu günleri atlatmalıyız. Çünkü gün, kardeşliğe sahip çıkma günüdür. Gün, birbirimize kenetlenme günüdür. Gün birlik günüdür. Biz Gaziantepliler kardeşliğin, barışın, hoşgörünün, bir arada yaşamanın sembolü olan bir kentiz. Bunu sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu. Ziyaretin sonunda, Ümit Özdağ, Ertuğrul Tolga Orhan ve Fevzi Koçoğlu üyelerin sorularını cevaplandırdılar. 


Problemlerinizi biliyorum 

MHP Milletvekili Adayı Ümit Özdağ ise, GAİMDER'e 7 Haziran seçimleri öncesinde de geldiğini hatırlatarak "Daha dun gibi, burada neler söylediğinizi hatırlıyorum. Problemlerinizi biliyorum. İnşaat sektörü, ekonominin taşıyıcı sektörlerinin başında geliyor. Ancak ekonomiyi konuşabilmemiz için once huzur ve barış ortamının sağlanması lazım. Gördüğünüz ve yaşadığınız üzere, bunlar olmazsa hiçbir şey olmuyor. Maalesef ülke ekonomik olarak iyi yönetilmiyor. Gaziantep'in ekonomik açıdan problemlerini, şehirde bulunan Suriyeliler daha da tetikliyor. Bizim tüm bu problemlere çözüm paketimiz nazır. Önce ülkede iç güvenliği ve iç barışı sağlayacağız. Ardından da ekonomiyi tekrar düzlüğe çıkartacağız. Ekonomiyi ele alırken de inşaat sektörünü canlandıracak kararları hayata geçireceğiz" diye konuştu.


Gaziantep 27



Haber Denge Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Karbon monoksit zehirlenmelerinin önüne geçmek amacıyla Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği tarafından kömür sobasıyla ısınan kesimde ikamet eden ailelere önce eğitim semineri veriliyor, ardından gaz dedektörü dağıtılıyor. 


Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Demeği(GAİMDER), meslektaşlarına hizmet etmenin ötesinde, hayati önem taşıyan bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Kış aylarının bir gerçeği olan karbon monoksit gazından ölümlerin önüne geçmek amacıyla GAİMDER tarafından Şahinbey'de 500, Şehitkamil'de 500 olmak üzere toplam bin aileye gaz dedektörü dağıtılması kararlaştırıldı. 

Kampanyanın Şehitkamil ayağında, 500 adet gaz dedektörü Çıksorut semtindeki Bedri İncetahtacı Sosyal Tesislerindeki ev hanımlarına dağıtıldı. Dağıtım töreninde, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M.Havri Özkeçeci, Sosyal işler Müdürü Remzi Yılmaz, GAİMDER Başkanı İbrahim Apa ve Yönetim kumlu üyeleri de hazır bulundu. İbrahim Apa ve üyeler programın sonunda, Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci'den sosyal tesislerde kursiyerlere verilen hizmetler hakkında bilgi aldı. Bu arada, dağıtım öncesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personeli tarafından, dedektörlerin teslim edildiği ev hanımlarına eğitim semineri verilerek, "sessiz ölüm" adı verilen kömür gazından zehirlenmelere karşı uyanlarda bulunuldu. 


BAŞKAN APA "BU ÇAĞDA ARTIK "SESSİZ ÖLÜM"LER OLMASIN" 

GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, sivil toplum kuruluşlarının asli vazifelerinden birisinin de şehrin sorunlarına duyarlı olmak ve çözüm üretmek olduğuna dikkat çekti. İbrahim Apa, zehirlenme vakalarının özellikle kış avlarında arttığını belirterek "Bu tür acı olayların artık son olmasını istiyoruz. Vatandaşımızı bu konuda bilinçlendirmemiz gerekiyor. Belediyelerimiz ile bu konuda temasa geçerek ne yapabileceğimizi araştırdık. Belediyelerin sosyal tesislerinde yüzlerce ev hanımı kursiyer olduğu için, bu tesislerin hedef kitlemiz olabileceğine karar verdik. Alınması gereken tedbirler konusunda eğitim almalarını sağladık. Eğitim programına katılan ailelere de gaz dedektörlerini dağıttık. 

Şehitkamil ilçemizde 500 aileye ulaştık. 500 dedektörü daha önümüzdeki günlerde Şahinbey ilçemizdeki ailelere ulaştıracağız. Biz her ne kadar inşaat sektörüne hizmet eden bir dernek olsak ta, GAİMDER olarak bu tür toplumsal kampanyaların içerisinde olmayı görev ve sorumluluk olarak kabul ediyoruz. Karbon monoksit gazından ölümleri ne kadar azalt ab ilirsek, kendimizi o kadar mutlu sayacağız" dedi. 


Denge Gazetesi


Geri Dön