24 / 04 / 2024

GAIMDER

GAIMDER

MHP Gaziantep Milletvekili adayları Ümit Özdağ, Ertuğrul Tolga Orhan ve Fevzi Koçoglu, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

Gaziantep Milletvekili adayları GAİMDER ile bir araya geldi!

MHP Gaziantep Milletvekili adayları Ümit Özdağ, Ertuğrul Tolga Orhan ve Fevzi Koçoglu, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

GAİMDER üyeleri Adana'da inşaat sektörü sorunlarını aktardı!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu üyeleri Adana'da bulunan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı'nı ziyaret ederek, inşaat sektörünün sorunlarını aktardı.

GAİMDER EDAŞ-Müteahhitler buluşması gerçekleşti!

Gaziantep’te inşaat sektörünün enerji altyapısından kaynaklı sorunları, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı..

GAİMDER'den EnerjiSA'ya rapor!

GAİMDER yeni yönetimi göreve hızlı başladı. Başkan İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu bu kez de inşaat sektörünün TEDAŞ ile yaşadığı problemlere çözüm bulmak amacıyla ENERJİSA Gaziantep İl Müdürü Mehmet Unsu’ya bir rapor sundu.

GAIMDER Haberi

GAIMDER

MHP Gaziantep Milletvekili adayları Ümit Özdağ, Ertuğrul Tolga Orhan ve Fevzi Koçoglu, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği üyeleriyle bir araya geldi. GAİMDER Başkanı İbrahim Apa ziyarette, içerisinde bulunduğumuz kritik surece dikkat çekerek, birlik-beraberlik mesajı verdi. 


GÜN, KARDEŞLİĞE SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR 

GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, 1 Kasım seçimlerinin, öncelikle ülkemize ve milletimize hayırlı olması temennisiyle başladı. Milletçe dikkatli olmamız gereken bir süreçten geçtiklerine dikkat çeken Apa "Yaşadığımız bu günler, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günler. Sağduyulu bir şekilde, tahriklere kapılmadan, bu günleri atlatmalıyız. Çünkü gün, kardeşliğe sahip çıkma günüdür. Gün, birbirimize kenetlenme günüdür. Gün birlik günüdür. Biz Gaziantepliler kardeşliğin, barışın, hoşgörünün, bir arada yaşamanın sembolü olan bir kentiz. Bunu sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu. Ziyaretin sonunda, Ümit Özdağ, Ertuğrul Tolga Orhan...