27 / 04 / 2024

Gaziantep MIPIM Yapı Fuarı

Gaziantep MIPIM Yapı Fuarı

MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak Gaziantep, sanayi yatırımlarından sonra gayrimenkul yatırımlarıyla da yatırımcının ilgisini çekmeye hazırlanıyor. 

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları yapılıyor!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yaptığı deprem konutlarında kaba inşaatı biten 10 blokta mantolama çalışmaları yapılıyor.

Bakan Özhaseki: Gaziantep İslahiye'deki 399 konutun yapımında önemli aşama katettik!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Gaziantep İslahiye'deki 399 konutun yapımında önemli aşama katettiklerini söyledi.

5 soruda TOKİ Gaziantep Sosyal Konut Projesi 2022! Gaziantep ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Gaziantep konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Gaziantep ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ Gaziantep'te kaç konut yapacak? Başvurular nereye yapılacak? Kimler başvuru yapabilir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın dar gelirli vatandaşlar için açıkladığı konut projelerinden biri de Gaziantep'te yapılacak. Peki TOKİ Gaziantep konut sayısı belli oldu mu? Kimler başvuru yapabilir? Başvurular nereye yapılacak? İşte detaylar...

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden Gaziantep'te yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gaziantep Şahinbey'de yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 27 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şehitkamil Belediyesi'nden Gaziantep'te arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep İli Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Yeşilova'da arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne? 

Gaziantep'te yapımı devam eden şehir hastanesinin inşaatı aralıksız devam ediyor. 1900 yataklı olması beklenen hastane çevre illere de hizmet verecek. 

Gaziantep'te 59 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Gaziantep İli Oğuzeli Belediye Başkanlığı 58 milyon 962 bin TL'ye bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Gaziantep'te 59 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Gaziantep İli Oğuzeli Belediye Başkanlığı, Gaziantep'te 58 milyon 969 bin 720 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Gaziantep'te çarşı inşaatı yapım işi ihalesi!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığı, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi 4 Çarşı İnşaatı Yapım İşi için ihale düzenliyor.

Gaziantep Şahinbey’de okul alanı, ticaret ve konut alanı mı yapılacak?

Gaziantep Şahinbey'de, vakfa ait kolej arazisi, ticaret ve konut alanı yapıldı. Mahkeme kararı iptal etti fakat belediye Danıştay’a gitti. Şencan, "Arazi şu an çok değerli" diye konuştu. 

Gaziantep OSB'de açılışı yapılan 300 fabrika meclis gündeminde!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde açılışı yapılan 300 fabrikaya dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziantep Kuzey Şehir'e 5 bin 200 konut daha yapılacak!

Gaziantep’te nüfus artışı yaşandıkça oluşan konut açığını kapatmak amacıyla harekete geçen Büyükşehir Belediye Başkanlığına, en büyük desteği Cumhurbaşkanlığı yaptı. Gaziantep'e “Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi” kapsamında 5 bin 200 konut yapılacağı duyuruldu...

Gaziantep MIPIM Yapı Fuarı Haberi

Gaziantep MIPIM Yapı Fuarı

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Gaziantep her yıl mart ayında Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen, 25 bine yakın gayrimenkul profesyoneli ve dünyadaki bütün büyük oyuncularının ziyaret ettiği mipim Fuarı'na bu yıl ilk kez katılacak. 

Ortadoğu'nun yeniden şekillenmesi esnasında herkesin bu pazarlara erişebilmek için rekabet edeceğini belirten Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, savaşın hep böyle devam etmeyeceğini ifade etti. Şahin, "Suriye ve Irak meselesi Jnal yoluna girdiği zaman, bölgenin ve Ortadoğu'nun fuar merkezi olacağız. Afrin yeniden yapılanırken, merkez Gaziantep olacak. Cerablus yeniden yapılanırken merkez Gaziantep olacak. Çünkü bu jeostratejik konum ve riskler yönetildiğinde büyük bir fırsata dönüşüyor" dedi. Kalkınmanın yerelde başladığına dikkat çeken Şahin, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşması için, Anadolu'daki bütün kalkınma hamlelerinin her bir noktasının analiz edilerek, güçlü ve...