20 / 04 / 2024

Gaziantep Oğuzeli arıtma tesisi

Gaziantep Oğuzeli arıtma tesisi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Oğuzeli'ne 90 milyon TL'lik yatırımlar yeni bir arıtma tesisi inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Oğuzeli Belediyesi Gaziantep'te 7 arsa satacak! İhalesi 5 Mayıs'ta!

Gaziantep İli Oğuzeli Belediye Başkanlığı, Gaziantep'te yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 5 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Gaziantep Oğuzeli'nde 608 bin TL'ye!

TOKİ'nin Gaziantep projelerinde yer alan dairelerin detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Oğuzeli projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Oğuzeli 2022 sosyal konut projesi...

Gaziantep Oğuzeli'nde 17.7 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli'nde yer alan 4 adet gayrimenkulü 17 milyon 764 bin 706 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Oğuzeli'nde 59 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi!

Gaziantep ili Oğuzeli Belediye Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli'nde 58 milyon 969 bin 720 TL'ye kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

Gaziantep Oğuzeli ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili, Oğuzeli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Gaziantep Oğuzeli için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31537 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep Oğuzeli için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili, Oğuzeli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep-Oğuzeli karayolu yapım çalışması mecliste!

MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, Gaziantep-Oğuzeli karayolu yapım çalışmasının son durumunu meclis gündemine taşıdı..

Oğuzeli Karpuzatan Tesisleri yenilendi!

Oğuzeli Karpuzatan Tesisleri, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden tadilat yapılarak yeni yüzüyle vatandaşların hizmetine açıldı.

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde zaman zaman yaşanan koku problemini ortadan kaldıracak projenin montajında sona gelindiğini belirtti.

Gaziantep Oğuzeli'ne 90 milyonluk arıtma tesisi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Oğuzeli'ne 90 milyon TL'lik yatırımlar yeni bir arıtma tesisi inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Nizip İçme Suyu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Nizip’e yaptırılan 7 bin 500 tonluk içme suyu deposu ve arıtma tesisinin inşaatı tamamlandı. Tesis Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katıldığı törenle açıldı.

Şerbetpınarı Arıtma Tesisi’nin inşaatı tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi’nin tamamlandığını açıkladı

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'nde montaj başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde zaman zaman yaşanan koku problemini ortadan kaldıracak projede montajın başladığını belirtti.

Gaziantep Oğuzeli arıtma tesisi Haberi

Gaziantep Oğuzeli arıtma tesisi


Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’in içmesuyuna yönelik Düzbağ projesinden sonra şimdi de çevre açısından çok önemli olan Oğuzeli Sacır Deresi için ilk adımı attı.

Yıllardır kirliliği açısından konuşulan ve bir türlü arıtılmayan Sacır Deresi için merkez atıksu arıtma tesisi kapasite artırımı işinin ihalesinin tamamlandığını belirten Şahin, tesisin önümüzdeki günlerde inşaatına başlanacağını söyledi.


Büyükşehir Belediye Başkanı ve GASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Şahin, evsel nitelikli atıksularının arıtılacağı tesisin 1 milyon eşdeğer kişi ve  200.000m3/gün kapasiteli olduğunu kaydetti. Kendisi de mühendis olan Şahin, tesisin azot ve fosfor giderimli ileri biyolojik tipte Avrupa Birliği’nin standartlarına uygun projelendirildiğini ifade etti.


Şahin, inşaat ihalesinin GASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapıldığını, inşaat için harcanacak paranın toplamda 90 milyon TL olacağını açıkladı. İnşaatın 2018 yılı sonunda tamamlanacağını aktaran Şahin,...