16 / 04 / 2024

gaziantep sanko park alışveriş merkezi 23 nisan kutlamaları

gaziantep sanko park alışveriş merkezi 23 nisan kutlamaları

Gaziantep Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu, çocukları resim yapmaya ve sanatsal etkinliklere yöneltmeye teşvik amacıyla düzenledikleri resim yarışmasına gösterilen ilgiden mutluluk duyduklarını ifade etti...

Kurt İnşaat Mira Park'ta her katta tek daire avantajı!

Kurt İnşaat imzasıyla Gaziantep'te hayata geçirilen Mira Park projesinde her katta tek daire avantajı sunuluyor.

Gaziantep Amfi Tiyatro’da yıkım başladı!

100.Yıl Atatürk Kültür Parkı içerisinde yer alan ve bir dönem Gaziantep’te gerçekleşen Ramazan Etkinlikleri ve konserlere ev sahipliği yapan Amfi Tiyatro’nun yıkımına başlandı.

Gaziantep'te imar değişikliğine yürütmeyi durdurma kararı!

Gaziantep 100'üncü Yıl Atatürk Kültür Parkı içerisinde yer alan ve imar planı değiştirilerek inşaata başlanılan 200 bin metrekarelik alanda mahkeme tarafından yürütmeyi durdurma kararı verildi.

Gaziantep'e 150 bin metrekarelik park müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi kamulaştırılan 150 bin metrekarelik alana yeşil alan ve park yapacak.

Gaziantep Düztepe Karakolu'nun inşaatı tamamlandı!

Gaziantep Düztepe Çamlık Parkı'nın yanındaki Düztepe Karakolu yeni yerine taşınıyor. Yeni hizmet binası Çamlık Parkı'nın içinde yükseliyor.

Gaziantep Kemal Köker Köprüsü'nün altındaki binalar yıkıldı!

Gaziantep 100. Yıl Atatürk Kültür Parkı içindeki Kemal Köker Köprüsü'nün akıbeti merak konusu oldu. Köprünün altındaki dernek binalarının yıkımı gerçekleşti.

Gaziantep Göllüce Parkı hizmete girdi!

Kentin bir çok bölgesinde park ve yeşil alan çalışması ile şehrin imajını değiştiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultuda çalışmalarından birisini Göllüce bölgesinde gerçekleştirdi.

Gaziantep İstasyon Parkı hizmete girdi!

Kentin bir çok bölgesinde park ve yeşil alan çalışması ile şehrin imajını değiştiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultuda çalışmalarından birisini de İstasyon Meydanı’nda gerçekleştirdi.

Gaziantep Şahinbey'e 7.5 yılda 536 park!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 7.5 yılda 536 park yaparak Şahinbey’i yaşanılabilir bir ilçe haline getirdi.

Sanko Park yılbaşında açık mı?

Sanko Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Sanko Park yılbaşında açık mı? Sanko Park yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Sanko Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Gaziantep Tüfekçi Yusuf Parkı açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde vatandaşların dinlenebileceği, yeşil alanların sayısını çoğaltmak için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Tüfekçi Yusuf Bulvarı ile Maaşkuyu Caddesi arasına park yapıldı.

Sanko Park Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Sanko Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Sanko Park Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Sanko Park Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Gaziantep Nizip'e ikinci park!

İlçelerdeki sosyal yapılaşmayı sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Nizip’e ikinci parkı yapıyor. Daha önce Karpuzatan Mesire Alanı ve Parkı’nı yapan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Çamlık Parkı’nı Nizip’e kazandırıyor.

gaziantep sanko park alışveriş merkezi 23 nisan kutlamaları Haberi

gaziantep sanko park alışveriş merkezi 23 nisan kutlamaları


Gaziantep’in ferah yaşam alanı Sanko Park Alışveriş Merkezi’nde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında canlı resim yarışması düzenledi.


Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu, çocukları resim yapmaya ve sanatsal etkinliklere yöneltmeye teşvik amacıyla düzenledikleri resim yarışmasına gösterilen ilgiden mutluluk duyduklarını söyledi. Yarışmanın 5-8 ve 9-12 yaş gruplarındaki çocukların katılımı ile iki kategoride düzenlendiğini belirten Büyükaksu, “Resim yarışmasında birincilere Ipad, ikincilere akülü araç ve IpodTouch, üçüncülere ise bisiklet armağan edeceğiz” dedi.


Büyükaksu, yarışmada dereceye girenlerin ödüllerinin yarın Sanko Park AVM’de düzenlenecek törenle takdim edileceğini kaydetti.


SANKO PARK


Kent merkezinde, 127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Sanko Park'ın marka karmasında H&M, YKM, Fabrika, Network, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer,...