28 / 03 / 2024

gaziantep Şehitkamil Uzay Çatılı Pazar Yeri nerede

gaziantep Şehitkamil Uzay Çatılı Pazar Yeri nerede

Şehitkamil Belediyesi tarafından İncilikaya Mahallesi’nde hayata geçirilen uzay çatılı pazar yerinin inşaatı hızla yükseliyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 5. Etap 646 konut ihalesi 19 Şubat'ta!

Gaziantep, Şehitkamil, Kuzeyşehir 5.Etap 646 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Şubat 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 5. Etap ihalesi 19 Şubat'ta!

Gaziantep, Şehitkamil, Kuzeyşehir 5.Etap 646 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 100 bin yeni konut başvuruları 2020!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 100 bin yeni konut başvuruları 2020 detayları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şehitkamil 100 bin konut projesi başvuru detayları...

Gaziantep Şehitkamil'de 5.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Gaziantep Şehitkamil'de yer alan arsayı 5 milyon 700 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 16.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı, Umut ve Gazikent Mahalleleri'nde bulunan 3 arsayı 16 milyon 508 bin 493 TL'ye satışa çıkardı. 

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 8.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı, Fıstıklık ve Beylerbeyi Mahalleleri'nde bulunan 3 arsayı 8 milyon 492 bin 748 TL'ye satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların bedeli TL olarak belirlendi.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 2019 başvuruları!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 2019 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şehitkamil başvuru detayları...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil projesi için başvurular bugün itibariyle başladı. Projede 344 adet konut bulunuyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil başvuruları 25 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi projesinde yer alan konutlar 25 Mart tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

Gaziantep Şehitkamil'de 10.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Mülkiyeti Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı'na ait olan 3 adet arsa toplamda 10 milyon 548 bin 847 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Gaziantep Şehitkamil TOKİ başvuruları başlıyor!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil projesinde yer alan 694 konut 21 Ocak itibariyle satışa çıkıyor.

Gaziantep Şehitkamil'de 6.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediyesi, 8 Şubat'ta yer alan 2 bin 352 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 28 Kasım'da yapılacak...

Gaziantep Şehitkamil TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor. 

gaziantep Şehitkamil Uzay Çatılı Pazar Yeri nerede Haberi

gaziantep Şehitkamil Uzay Çatılı Pazar Yeri nerede


İncilikaya Mahallesi’nde vatandaşların ihtiyacını karşılayacak uzay çatılı pazar yeri inşasına başlayan Şehitkamil Belediyesi, çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. 2 bin 60 metrekare alan üzerinde kurulan pazar yerinin içerisinde WC ve zabıta kontrol odası bulunacak. Çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğini dile getiren İncilikaya Mahalle Muhtarı Mustafa Akgün, mahallede yaşanan pazar yeri sıkıntısının kısa süre sonra çözüleceğini söyledi.


Sağlanan hizmetlerin mahalleli açısından memnuniyet verici olduğunu kaydeden Muhtar Mustafa Akgün, şunları söyledi:


“Geçtiğimiz günlerde Şehitkamil Belediyemiz tarafından mahallemizde inşaatına başlanılan uzay çatılı pazar yeri, hızlı bir şekilde yükseliyor. İnşallah en kısa sürede inşaatı tamamlanır ve halkımızın hizmetine sunulur. Eskiden pazar konusunda birçok kez mahalle sakinlerimiz sıkıntı yaşıyordu. Mahalle aralarına kurulan pazar, çevre kirliliğinin yanı sıra birçok farklı sıkıntılara yol açıyordu. Belediyemiz tarafından mahallemize yapılan...