19 / 04 / 2024

Gaziantep Şeyh Şamil Camisi nerede

Gaziantep Şeyh Şamil Camisi nerede

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şeyh Şamil Camisi’nin açılışı Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in de katılımıyla gerçekleşti.

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Bkg Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bkg Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli iel Şeyh Şamil Çağlar, Nevhan Gündüz ve Mehmet Hazım Giray tarafından kuruldu.

Dali Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dali Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  60 milyon  TL sermaye bedeli ile Atilla Kesler, Mehmet Hazım Giray,  Nevhan Gündüz,  Seçil Göktalay ve Şeyh ŞamilÇağlar  tarafından kuruldu.

Gaziantep Şeyh Şamil Camisi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şeyh Şamil Camisi’nin açılışı Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in de katılımıyla gerçekleşti.

Zenar Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zenar Yapı İnşaat Limited Şirketi, Songül Aras ve Soner Zengin ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Kartal, Uğur Mumcu Mahallesi, Şeyh Şamil Caddesi'nde kuruldu.

Gaziantep Nurdağı Parkı hizmete açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar’ın katıldığı etkinlikte, sanatçı Mustafa Uğur konser verdi.

Mamak gecekondudan arınıyor!

MAMAK' ta geçtiğimiz Eylül ayında başlatılan dönüşüm kapsamında 700 gecekondu yıkılırken, Şeyh Şamil Caddesi, Gazneli Mahmud Caddesi ve Hüseyingazi Mahallesi 205. Sokak'ta yıkımlar aralıksız sürüyor...

Konya'da stadyum inşaatının iskelesi çöktü!

Konya'da Merkez Selçuklu ilçesi Şeyh Şamil Mahallesi' nde yer alan stadyum inşaatının iskelesi çöktü. Yapımı devam eden stadyumun inşaatında iskelenin çökmesi sonucu 5 işçi yaralandı...

Sivas'ta satılık gayrimenkul 4 milyon 255 bin TL!

Sivas İli Şeyh Şamil Mahallesinde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 4 milyon 255 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı kapalı teklif usulüyle 19 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Şeyh Zeki Yamani'nin gözü Gaziantep'teki Rumkale'de!

Suudi Arabistan Eski Petrol Bakanı Şeyh Zeki Yamani, Fırat baraj gölü içinde kalan tarihi Rumkale'de otel yapmayı planlıyor. konuya ilişkin açıklamayı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey yaptı

Gaziantep'te icradan 1.2 milyon TL'ye konut!

Gaziantep 10. icra müdürlüğü Gaziantep'te yer alan 18 konutu satıyor. Konutların fiyatları 65 bin 400  TL ile 272 bin 200 TL arasında değişiyor  

Gaziantep Şeyh Şamil Camisi nerede Haberi

Gaziantep Şeyh Şamil Camisi nerede


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şeyh Şamil Camisi’nin açılışını Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Vali Ali Yerlikaya ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin birlikte hizmete açtı.


Kuran’ı Kerim ve dualardan sonra mahalle halkına açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, Gaziantepli bir hemşehrisiyle birlikte güzel bir mekanın açılışında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Camilerin bir mektep, bir okul ve birleştirme mekanları olduğunu ifade eden Şahin, “Kardeşliğimizi ve gücümüzü arttırdığımız yerlerdir camilerimiz. Bu açıdan Yüce Mevlam bizi ezansız, bayraksız ve vatansız bırakmasın. Allahu ekber seslerini hiçbir zaman kulaklarımızdan, vatanımızdan ve topraklarımızdan eksik etmesin” dedi.


Bu caminin hep birlikte mahallede bir ilim yuvasına dönüştürmesi için gayret gösterilmesi gerektiğini aktaran Şahin, “Buarada bir olalım, iri olalım, diri olalım ve birlikteliğimiz devam ettirelim” diye konuştu.


Vali Ali...