24 / 04 / 2024

Gaziantep TOKİ konutları

Gaziantep TOKİ konutları

Gaziantep Fevzipaşa Mahallesi 3. Etap 596 Adet Konut, 1 Adet 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii, 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

İşte Gaziantep ve Urfa'ya yapılacak TOKİ projeleri!

Gaziantep ve Urfa az ve orta gelir grubuna yönelik konut talebinin en yüksek olduğu iki il. İşte bölgeye yapılacak yatırımlar ve Kuzey Şehir projesi kapsamında yapılan beyin fırtınası ve Arama Konferansı’ndan kısa notlar...

Ahmet Davutoğlu: Gaziantep'in kuzeyine 50 bin konut yapacağız!

Şehrin kuzeyinde 50 bin konutluk projeyi hayata geçireceklerini açıklayan Davutoğlu, "Esnafımıza 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği vereceğiz. Esnafımızın yıllık 8 bin liraya kadar hesaplanan vergisini almayacağız. " dedi.

Gaziantep'e 50 bin toplu konut!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, belediye tarafından kentteki konut sıkıntısını gidermek için yapılacak 50 bin konutluk projenin tanıtımı nedeniyle Gaziantep'e geliyor.

Gaziantep'te 50 bin konutun lansmanı yapılacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, belediye tarafından kentteki konut sıkıntısını gidermek için yapılacak 50 bin konutluk projenin lansmanını yapacak.

Mehmet Şimşek: Gaziantep'te 200 bin kişilik şehir kuracağız!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kanal 7'de katıldığı programda, gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Şimşek: "Gaziantep'i Avrupa'nın en büyük sanayi üretim üssü haline getireceğiz" dedi.

Doğu'da Toki'ye talep arttı!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde konut satışlarına olan ilgi çoğaldı. Bu talebi karşılamak isteyen TOKİ 2 bin konutluk büyük projeleri ihale aşamasına getirdi.

Gaziantep TOKİ Konutları için 5 bin 35 başvuru yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde yaptırdığı 1. ve 2. etap 1154 konut için 3 günde 5 bin 35 başvuru yapıldığı bildirildi.

Gaziantep Yavuzeli TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ'nin Gaziantep projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Yavuzeli projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Yavuzeli 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Gaziantep Islahiye Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Gaziantep’in Islahiye İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi’nde hayata geçireceği 596 adet konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları'nda ödemeler 240 ayda tamam!

TOKİ tarafından Gaziantep'te 500 şehit ailesi için inşa edilecek TOKİ konutları, Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi üyelerini memnun etti. Ödemeler, 240 ay içerisinde tamamlayacak.

Gaziantep Fevzipaşa TOKİ Konutları kura tarihi!

Gaziantep Fevzipaşa TOKİ Konutları kura tarihi 10 Şubat 2016 olarak belirtiliyor. Emekli vatandaşlara özel satışa sunulan projede 180 aydan 240 aya kadar vade yapılabiliyor.

TOKİ Gaziantep Islahiye Konutları kura çekimi!

TOKİ Gaziantep Islahiye Konutları kura çekimi kapsamında 31 konut satışa sunuluyor. Başvuruların sona erdiği projede yüzde 20 peşin ödemelerde kalan kısım 240 ay vadelendiriliyor.

Gaziantep Fevzipaşa TOKİ Konutları başvuru işlemleri!

Gaziantep Fevzipaşa TOKİ Konutları başvuru işlemleri için son gün 30 Aralık 2015. Aylık taksitlerin 285 TL'den başladığı projede 180 veya 240 ay vade uygulanıyor.

Gaziantep Mavikent Konutları'nın 4. etabında temeller atıldı!

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için yaptırdığı Mavikent Konutları'nın 4'üncü etabının temeli atıldı. Yeni etapta bin 203 konut bulunuyor

TOKİ Gaziantep İslahiye konutlarında teslimler başladı!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile TOKİ iş birliğinde Gaziantep İslahiye ilçesine yapılan 352 konut, sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Gaziantep Mavikent Konutları'nda dar gelirli aileler ev sahibi oldu!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi Mavikent Konutları'nın 4'üncü etabında bin dar gelirli aileyi ev sahibi yaptı. Asil ve yedek olarak toplam 2 bin ismin belirlendiği kura çekimlerine 30 bin 720 kişi başvurdu.

Gaziantep Mavikent Konutları kura çekiliş sonuçları açıklandı mı?

Dairelerin 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Gaziantep Mavikent kura çekilişi bugün gerçekleşti. Peki Gaziantep Mavikent Konutları kura çekiliş sonuçları açıklandı mı?

Gaziantep Mavikent Konutları kura çekilişi ne zaman?

Gaziantep Mavikent Konutları 4.Etap'ta yer alan toplam 1000 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunulacak. Peki Gaziantep Mavikent Konutları kura çekilişi ne zaman?

Mavikent Konutları kura çekilişi!

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları 4.Etap'ta yer alan toplam 1000 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunulacak. Mavikent Konutları kura çekilişi 23 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek.

Gaziantep TOKİ konutları Haberi

Gaziantep TOKİ konutları


Gaziantep Fevzipaşa Mahallesi 3. Etap 596 Adet Konut, 1 Adet 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii, 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.



Gaziantep İli, İslahiye İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi 3 Etap 596 Adet Konut, 1 Adet 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii, 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19.  maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhaleye ilişkin detaylar aşağıda yer alıyor;



İhale Kayıt Numarası : 2017/389399  


1-İdarenin


a) Adresi : İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL


b) Telefon ve faks numarası : 2124954040 - 2124700316


c) Elektronik Posta Adresi :