23 / 04 / 2024

gaziantep Yedi Tepe Sosyal Tesisi

gaziantep Yedi Tepe Sosyal Tesisi

Şahinbey Belediyesi Yedi Tepe Sosyal Tesisi’nin ve Dr. Oya-Lütfü Büyükuncu Cami açıldı. Açılışa Gaziantep AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar da katıldı.

Gaziantep Büyükşehir 3 gayrimenkul satacak! İhalesi 14 Aralık'ta!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Gaziantep Büyükşehir konut imarlı 2 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan iki adet konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2 gayrimenkul satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan 2 gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! 2 ilçede gayrimenkul satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe ve K.Kızılhisar'da yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gaziantep Şahinbey’de imar tartışması!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AKP Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın Yamaçtepe’deki arsaları gündemden düşmüyor. Taraflardan konuya ilişkin yeni açıklama geldi.

Gaziantep Şahinbey'de 26.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı Gaziantep Şahinbey Beştepe'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 26 milyon 129 bin 766 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 35.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 35 milyon 936 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Büyükşehir'den Şahinbey'de satılık 2 arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Beştepe Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı satıyor...

Gaziantep'te 15.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep K. Kızılhisar ve Beştepe'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 15 milyon 227 bin 758 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Çamlıtepe Ticaret Merkezi tamamlandı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı tamamlanan Çamlıtepe Ticaret Merkezi'ni inceledi. Fadıloğlu, merkezin inşaatının tamamlandığını ifade etti.

Iconova Gaziantep proje fiyatları!

Iconova Gaziantep proje fiyatları 837 bin TL'den başlıyor. Iconova Gaziantep projesi yedi kule olarak inşa ediliyor...

Şahinbey Yedi Tepe Sosyal Tesisi açıldı!

Şahinbey Belediyesi Yedi Tepe Sosyal Tesisi’nin ve Dr. Oya-Lütfü Büyükuncu Cami açıldı. Açılışa Gaziantep AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar da katıldı.

Gaziantep'te 28.8 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Umut, Yamaçtepe ve Güvenevler Mahallelerinde bulunan 6 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 1 Şubat'ta gerçekleştirilecek gayrimenkullerin toplam bedeli 28 milyon 851 bin 317 TL olarak belirlendi.

gaziantep Yedi Tepe Sosyal Tesisi Haberi

gaziantep Yedi Tepe Sosyal Tesisi


Şahinbey Belediyesi'nin Yedi Tepe Sosyal Tesisi’nin ve Dr. Oya-Lütfü Büyükuncu Cami’nin açılışını gerçekleştirerek vatandaşın hizmetine sundu.


Yedi Tepe Mahallesi’nde yaptırılan sosyal tesis ve cami açılışına  Gaziantep AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt, Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, meclis üyeleri, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Tören Kuran-ı Kerim tilavetinin okunması ile başladı.


Camiler Ve Parkların İç İçe Olması Gerek


Gaziantep AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, camilerin park içerisinde bulunmasının önemine vurgu yaparak  “Bu büyük eserin yapımında emeği geçen Lütfü Büyükuncu ve eşine teşekkür ediyorum. Buraya gelirken baktığımda muhteşem bir çevre düzenlemesi ve alan olmuş. Daha önce Cumhurbaşkanımız yeni dönemde camilerle parkların birlikte olmasının daha doğru olacağını ifade etmişti. Doğruydu çünkü hep...