26 / 04 / 2024

gaziantep yeni stat

gaziantep yeni stat

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) hızlı inşaat çalışmalarıyla kısa sürede tamamlanan Gaziantep’in yeni stadyumunun yapımında alt ve üst yapı desteği verdi.

Gaziantep'te yeni stat heyecanı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan ve ligin 17. haftasında Gaziantepspor ile Antalyaspor arasında oynanacak maçla taraftara kapılarını açacak stadyum, kullanılan teknolojiyle dikkati çekiyor.

Gaziantepspor yeni stadı için gün sayıyor!

Yapımı büyük oranda tamamlanan, Gaziantep'teki stadyumun, ligin 8. haftasındaki Gaziantepspor-Kayserispor maçına yetiştirilmesi hedefleniyor.

Karşıyaka’da yeni stat konusu gündemden düşmüyor!

İzmir'de 25 sene boyunca kendi stadının yapılmasını bekleyen kentin en köklü spor kulübü Karşıyaka, yıllardır atıl kalan projeyi hayata geçirmek için girişimlerini hızlandırdı. Kulüp, eski Karşıyaka İlçe Stadı'nın yerine yapılacak projeyi yeniden eline aldı.

Fatih Karagümrük'e yeni stat müjdesi!

Fatih Karagümrük Spor Klübü Başkanı Süleyman Hurma, futbol takımı için yeni stat çalışmalarında olumlu gelişmeler yaşandığını dile getirdi.

Yeni Ordu Stadı'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ordu'da 2017 yılında yapımına başlanılan 20 bin seyirci kapasiteli yeni stat çalışmaları tamamlandı.

Gaziantep Şahinbey'e 210 yeni konut müjdesi!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Perilikaya’da yapımına devam edilen 210 konutun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyip yeni konutların yapılacağı müjdesini paylaştı. 

Cennet koyların yeni koruma statüleri iptal edildi!

Türkiye’nin cennet koylarından Kaş, Patara, Fırnaz ve Yeşilköy’ün sit derecelerini düşürerek imara açılmasına yol açacak yeni koruma statüleriyle ilgili kararları, mahkeme iptal etti.

Adana'nın yeni stadı için geri sayım!

Adanalı sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği yeni stat bölgenin göz bebeği haline gelecek. AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, “Stat gelecek sezon hizmete girecek” diye konuştu. 

Manisa'da stat projesi çıkarması!

Manisa heyeti, bölgede bulunan spor tesisi yatırımları hakkında istişare toplantısında yeni stat projesiyle ilgili Bakan Kasapoğlu'na sunum yaptı.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 100 bin yeni konut başvuruları 2020!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 100 bin yeni konut başvuruları 2020 detayları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şehitkamil 100 bin konut projesi başvuru detayları...

TOKİ 100 bin yeni konut Gaziantep Nurdağı 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin yeni konut Gaziantep Nurdağı 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ Gaziantep Nurdağı 2020 projesinde 140 adet 2+1 konut, 60 adet 3+1 konut bulunuyor.

TOKİ'den Gaziantep'e 1503 yeni konut!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Gaziantep Şehitkamil'de 1503 yeni konut inşa edecek.

Türk sporu en modern tesislere kavuştu!

2002 yılından bu yana Türkiye'de 23 ilde 25 yeni stat inşaa edilirken, dünyanın en gözde spor tesisleri ortaya çıktı. Bursa, Trabzon, Konya,Eskişehir, Antalya ve Diyarbakır gibi birçok il, yüksek kapasiteli statlarına kavuştu.

Karşıyaka'da stat zirvesi!

Karşıyaka'da 20 yıldır yapılması planlanan, 10 yıldır da yeri, ihale süreçleri, imar, ruhsat ve inşaat tartışmaları devam eden yeni stat konusunda Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ile kulüp yönetimi bir araya geldi.

Real Madrid yeni stat projesini açıkladı! Maliyeti 525 milyon avro olacak!

Santiago Bernabeu Stadı'ndaki yenileme çalışmaları, 2023 yılında sona erecek. Yenilemenin toplam maliyeti 525 milyon avro olacak...

gaziantep yeni stat Haberi

gaziantep yeni stat


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) hızlı  inşaat çalışmalarıyla kısa sürede tamamlanan Gaziantep’in yeni stadyumunun yapımında alt ve üst yapı desteği verdi. 


Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in yapımında yoğun çaba gösterdiği ve "Gaziantep Arena" adını verilen stadyuma Büyükşehir Belediyesince 50 metre genişliğinde, 700 metre uzunluğunda imar yolu açılarak, 3.686,95 ton asfalt kullanılarak sıcak asfalt serimi yapıldı. Ayrıca, çevre düzenlemeleri kapsamında yapılan kaldırımlar, refüjler ve çevre aydınlatma çalışmaları da tamamlandı. Öte yandan stadyumun çevresine 13 bin 500 metrekare çimlendirme ve peyzaj çalışması yapıldı.


BÜYÜKŞEHİR İLK MAÇ İÇİN ÜCRETSİZ ULAŞIM SAĞLAYACAK


Spor Toto Süper Lig ve TFF 1. Lig'de temsilcileri bulunan Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin önemli spor kenti Gaziantep'e yeni ve modern bir tesis kazandırmak için 3,5 yıl önce...