27 / 04 / 2024

Gaziantepte park inşa edilecek

Gaziantepte park inşa edilecek

Bir AVM 'nin yıkılarak yerine park yapılması belki de Türkiye 'de ilk olacak. Gaziantep'in ilk AVM 'si olan Bedesten Alışveriş Merkezi yıkılarak yerine park yapılacak.

Konya Karatay'da 312 konut inşa edilecek!

Konya'ya bağlı Karatay Belediyesi ilçe genelinde yeni konutların inşaatı için çalışmalara başlayacak. Aksa Park Konut Yapı Kooperatifi projesi dahilinde 312 konut inşa edilecek.

Özbekistan’ın simge projesini Türk şirket inşa edecek!

Özbekistan'ın simge projeleri arasında yer alan tema park projesi Outdoor Factory tarafından inşa edilecek.

Murat Kurum: 81 ilde yeraltı otoparkı inşa edilecek!

Ümraniye’de park sıkıntısını çözmek amacıyla inşa edilecek üç katlı zemin altı otopark projesinin temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla düzenlendi. 

Malatya'daki dev şehir parkı 2023'te açılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya’ya dev bir şehir parkı inşa ediliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 300 dönümlük mega şehir parkının Cumhuriyetin 100’ncü yılı olan 2023’te hizmete sunulacağını belirtti...

Kocaeli'deki eski askeri binanın yerine restoran inşa ediliyor!

Yatırımlarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi her şeyin düşünüldüğü sahil parkındaki eski binayı yıkarak yeni restoran inşa ediyor.

Trabzon'da seyir kuleli park inşa edilecek!

Trabzon'da, Ortahisar Belediyesince inşa edilen proje kapsamında, yaklaşık 5 bin metrekare alan üzerine "Ekopark" tarzında, seyir kuleli, ahşap yürüyüş platformu ile kafe tarzında ünitelerin bulunacağı park hayata geçirilecek.

Trabzon'da hobi bahçesi ve park inşa edilecek!

Trabzon'da, Ortahisar Belediyesince hayata geçirilen proje kapsamında, yaklaşık 3 dönüm arazi üzerine "Ekopark" tarzında, yanında meyve ve hobi bahçesinin de yer alacağı yeni bir park inşa edilecek.

Rize Fındıklı’daki millet bahçesi banka kredisiyle mi inşa edildi?

Rize'nin Fındıklı ilçesinde inşa edilen ve daha sonra CHP'li belediye başkanı tarafından “100’üncü Yıl Atatürk Parkı” ismi değiştirilen millet bahçesinin Halkbank ve İller Bankası'ndan alınan krediyle yapıldığı belirtildi.

Keçiören'de 23 yeni park inşa edildi!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Keçiören'de 499 adet park bulunuyor. Bu parklarımızın 23 tanesini son bir yılda inşa ettik" dedi.

Menemen şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddiası!

AK Parti Menemen Belediye Meclis Üyesi Yusuf Demircioğlu, şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddia edildi.

Kocaeli Ormanya’ya ikinci otopark inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Doğal Yaşam Parkı Ormanya ikinci otoparkı inşa ediyor.

Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor!

Türkiye yatırımlarına devam eden Edelstaal Group ve Orka Hotels yeni proje imza atıyor. Hollanda merkezli Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor. 

Samsun'da park alanına kültür merkezi mi inşa edildi?

Samsun'un Atakum ilçesinde 'bölge parkı' yapılması şartıyla izin verilen alana kültür merkezi inşa edildi.

Gaziantepte park inşa edilecek Haberi

Gaziantepte park inşa edilecek

AVM'yi yıkma kararı aldıklarını belirten Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "AVM'yi yıkacağız. Eskiden burası Çınarlı Parkıydı ve bu alana parkın devamını yapacağız." dedi. Şahin, şehrin göbeğinde yer alan ve uzun süredir tartışılan Kamil Ocak Stadyumu'nu yıkıp yerine meydan yapmak istediklerini ifade etti. 


Gaziantep Demokrasi Meydam'nda bulunan ve uzun süre ünlü markalara ev sahipliği yapan 5 bin metrekarelik Bedesten Alışveriş Merkezi'nin yıkılma çalışmaları başladı. AVM'nin ilk önce erkek öğrenci yurduna çevrilme kararı alınmışken, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin. AVM'nin yıkılarak park haline getirileceği müjdesini verdi. Vatandaş memnuniyeti ve yaşam kalitesini artırmak adına önemli yapısal dönüşümler oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Şahin, "Geldiğimiz günden beri daha fazla yeşil alan, konut, meydan, yol ve turizm havzası ile ilgili önemli çalışmalar yapıyoruz. Şehirler,...