29 / 03 / 2024

gaziantepte patlama

gaziantepte patlama

Gaziantep Valisi Erdal Ata, galvaniz fabrikasındaki patlamaya ilişkin, ''İlk belirlemelere göre 6 ölü ve yaralılar var

Bu yıl ticari gayrimenkullerde patlama bekleniyor!

Londra merkezli emlak danışmanlığı şirketi Knight Frank LLP tarafından yayınlanan 2024 Küresel Ticari Gayrimenkul Yatırımları Raporu'na göre bu sene küresel ticari gayrimenkullerde patlama bekleniyor.

İthal tüketimde patlama: 8 ayda 30,4 milyar dolar!

Ekonomide üretim azmini gösteren ham madde ithalatında düşüş yaşanırken, tüketim malı ithalatında artış devam ediyor. İlk sekiz ayda üretime yönelik ithalat geçen yılın altında kalırken, tüketim malı ithalatında ise patlama yaşandı.

Tatil tercihleri değişti: Otel yerine 1-2 haftalık yazlık kiralamalarında patlama yaşanıyor! 

Okulların kapanmasıyla beraber yaz tatili için planların yapılmaya başlandı. Tatillerde oteller yerine 1-2 haftalık yazlık kiralamalarında patlama yaşanıyor. İşte ayrıntılar...

New York Times'tan çarpıcı başlık: Türk yalı satışlarında patlama!

Türk Yalı satışlarında patlama yaşanıyor. Son 3 yılda satışlar yüzde 20- 25 oranında arttı. İşte ne çok tercih edilen bölgeler...

Yamyam patlama sebebiyle dünya karanlığa gömülebilir! Plazmalar dünyaya çarpacak!

Dünya yamyam patlama sonucunda karanlığa bürünebilir! Uzmanlar, geride bıraktığımız günlerde Güneş'te meydana gelen patlama sonucunda Dünya'ya doğru akan milyarlarca tonluk plazma akışı oluştuğunu açıkladılar. Bu akışın, Dünya'nın elektrik ve uydu sistemleri üzerinde etkileri olabileceği belirtiliyo

Merkez Bankası’ndan bankalara neden talimat gitti? Dolarda yeni patlama mı bekleniyor?

Merkez Bankası’ndan bankalara talimat gittiği ve pazartesi gününe kadar şirketlerden gelecek büyük çaptaki döviz taleplerininin karşılamamamasının istendiği iddiası, dolarda yeni bir patlama mı bekleniyor sorusuna neden oldu.

2023’te dolar kurunda patlama yaşanacak mı?

Yeni yıla sayılı günler kala kafalardaki soru, uzun süredir 18 TL’ler civarında seyreden kurda yeni yılda bir patlama yaşanıp yaşanmayacağı. Bu soruya ünlü ekonomist Ali Ağaoğlu ilginç bir yanıt verdi.

Dünyaca ünlü ekonomistten şaşırtan yorum: 'Türk ekonomisi patlama yapacak'

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan ünlü Ekonomist Robin Brooks, Türkiye ekonomisinin patlama yapabileceğini ifade etti.

İslam Memiş, 'Gram altında patlama olacak' dedi, tarih verdi!

Altın ve para piyasalarının uzman ismi İslam Memiş, gram altın, dolar, gümüş ve kripto para piyasalarına dair kritik değerlendirmelerde bulundu. Memiş, 'Altın, gümüş ve kripto paralarda patlama olacak' diyerek tarih paylaştı.

"Gram altın patlama yapacak" diyen İslam Memiş tarih paylaştı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın fiyatında patlama olacağını iddia ederek tarih paylaştı.

Analistler açıkladı! Bitcoin'nin sert zemine çakılması ile patlama yaşanacak!

Bitcoin'in çakılışı hakkında değerlendirmelerde bulunan analistler BTC fiyatında patlama olacağını duyurdu!

Pendik'teki metro inşaatı şantiyesinde patlama!

Pendik'te metro inşaatı şantiyesinde patlama oldu. Kaynarca Mahallesi Tevfik İleri Caddesi'nde yer alan metro şantiyesinde patlama yaşanması üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi gönderildi. 

Şehirden uzak yerlerde arsa ve bahçeli ev arayışlarında patlama!

Koronavirüs salgını sebebiyle 'Evde kal' çağrılarının yapılması, sosyal izolasyon kurallarının ve sokağa çıkma yasaklarının uygulanması, vatandaşları arsa ve bahçeli ev arayışlarına yöneltti. Şehir merkezlerinden uzak bölgelerde arsa ve bahçeli ev arayışlarında patlama yaşandı...

gaziantepte patlama Haberi

gaziantepte patlama

Fabrikada çıkan yangını söndürme ve soğutma çalışmaları devam ediyor. Net bilgiler yangın söndürüldükten sonra ortaya çıkacak'' dedi. 

     Vali Ata, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara'da olduğunu ve patlamaya ilişkin olarak ilgililerden bilgi aldığını söyledi. 

     Kendisine fabrikanın buhar kazanında patlama olduğunun iletildiğini belirten Ata, ''İlk belirlemelere göre 6 ölü ve yaralılar var. Fabrikada çıkan yangını söndürme ve soğutma çalışmaları devam ediyor. Net bilgiler yangın söndürüldükten sonra ortaya çıkacak'' dedi. 

     Bu arada, olay yerini kordon altına alan polis ve itfaiye ekipleri, patlamada ölenlerin cesetlerinin çıkarılması için çalışmalarını...