25 / 04 / 2024

Gaziantepte uangın

Gaziantepte uangın

Alınan bilgiye göre, 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde 75 bin metrekare alana sahip bir halı fabrikasında çıkan yangında alevler, 12 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınabildi...

Gaziantep'te kentsel dönüşüm devam edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, şöyle konuştu: "Zannediyorum Gaziantepte 350 bin civarında konut sorunu var. Biz burada kentsel dönüşüm yaptık. Ama kesinlikle yeterli değil" diye konuştu

Antepia Projesinin yeni etabının yüzde 25i satıldı! Bayram fırsatı! 1.370 TL taksitle!

Gaziantepte hayata geçirdiği ve inşaatı hızla devam eden Antepia projesinde yer alan 2. etapta satışların yüzde 25'i tamamlandı. Proje kapsamında bayrama özel 1.370 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunuyor...

Zafer Çağlayan, Komşu Ülkeler Fuarı'nı açacak!

Gaziantepte 2 Haziranda Devlet Bakanı Zafer Çağlayanın katılımıyla açılışı gerçekleştirilecek, "6. Uluslararası Komşu Ülkeler Fuarı"nın, Irak, Lübnan, Suriye, Ürdün ve Türkiye arasındaki ekonomik ve ticari ilişkileri geliştirmesi hedefleniyor.

Işığı doğru teknikle yansıtın mekanınız göz kamaştırsın

Mekanlarda farklı etkiler yaratmanın en önemli yollarından biri ışık oyunlarını kullanmak. Değişik renk ve ebatlardaki abajurlar ise ışığı yansıtma tekniklerini en kolay uygulayabileceğiniz objeler.

Sektörün yeni yıldızı: Lojistik depoları

Son yıllarda küreselleşme, gayri safi milli hasılanın artması, dış kaynak kullanma yüzdesinin yükselmesi, üretim ölçeklerinin genişlemesi, şirket evlilikleri ve satın almalar nedeniyle lojistik sektörünün hızla büyümekte olduğunu görüyoruz.

Sabri Erbakan: Kentsel dönüşümde yeni modeller bulmalıyız

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Müsteşarı Sabri Özkan Erbakan, "Kentsel dönüşümde finansman konularıyla ilgili yeni modeller üretmek ve bunları uygulamaya sokmak gerekir" dedi.

Boğaz'da üçüncü köprü gün sayıyor

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, İstanbul Boğazı'na yapılacak üçüncü köprünün güzergahının sivil toplum örgütleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yapılacak is

Ramallah konut yapımcılarının gözdesi

www.emlakkulisi.com'dan başka hiçbir yerde bulamayacağınız bir çalışma. Savaş şartlarında Ramallah'ta konut ve inşaat piyasasındaki son durum ne?

Soyak kalite ödülünü kazandı

Soyak, Türkiye Kalite Derneği ( KalDer ) tarafından düzenlenen ve kalite standartlarını en üst düzeyde tutan kurumlara verilen Ulusal Kalite Ödülleri kapsamında 2. kez finalistliğinde, 'Ödüle' layık görüldü.

Beylikdüzü'nün silüetini değiştirecek rezidans

Beylikdüzü'nde Gül Yapı'nın inşaasına başladığı 35 milyon dolara mal olacak 'Skyport Residence' projesi 34 kat, 108 metre yüksekliği ve farklı mimarisiyle bölgenin silüetini değiştirecek.

ULI Başkanı Haluk Sur: ``5 yabancının 1`i yatırımı gayrimenkule yapıyor``

ULI Başkanı Haluk Sur, Türkiye'ye yapılan 20.1 milyar dolarlık yabancı yatırımın 4 milyar dolarının gayrimenkul sektöründeki yatırımlardan oluşturduğunu söyledi..

Fortis, konut kredisi faiz oranını düşürdü

Fortis, konut kredisi faiz oranını 3-12 ay arasındaki vadelerde yüzde 1,30'dan yüzde 0,98'e indirdi.

Gayrimenkul sektörünün yıldızı arsa

Arsaya yatırım yapmanın önemi hakkında Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve İnşaat Turizm San.Tic.Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan önemli ipuçları veriyor.

Gaziantepte uangın Haberi

Gaziantepte uangın

Gaziantep'te halı üreten fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı.


Alınan bilgiye göre, 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde 75 bin metrekare alana sahip bir halı fabrikasında çıkan yangında alevler, 12 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınabildi.


Söndürme çalışmalarına 200 personelin 50 araçla katıldığı, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Adana'dan da destek geldiği belirtildi.


Fabrikadaki kimyasal maddelerin patlaması ve rüzgarın etkisiyle ekiplerin zor anlar yaşadığı öğrenildi.


Bu arada, fabrikanın kullanılamaz hale geldiği...