19 / 04 / 2024

gaziemir ulaş orman konakları nerede

gaziemir ulaş orman konakları nerede

Ulaş Orman Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor, projede fiyatlar 1 milyon 700 bin liradan başlıyor.

Aydos Ormanı’nın yanı başındaki Siltaş Korupark lokasyonuyla da hayatı kolaylaştırıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik’te oksijen deposu Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirilen Siltaş Korupark, ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında yükseliyor. 

İhracatta tüm zamanların rekoru mobilya sektöründen geldi! Sektör, en yüksek yıllık rakama ulaştı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) sevindiren verileri açıkladı. 2022 yılında Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı, yüzde 20,8'lik artış göstererek 8,44 milyar dolara ulaştı. Böylece sektör, çıkarak tüm zamanların en yüksek yıllık rakamına ulaşmış oldu.

Ayazlar Elektrik Orman Ürünleri İnşaat Plastik Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazlar Elektrik Orman Ürünleri İnşaat Plastik Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Binektaşı tarafından kuruldu.

Yusufeli Barajı 200 metreye ulaştı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Artvin’de yapımı devam eden Yusufeli Barajı’yla ilgili olarak, "Günlük ortalama 4 bin 400 metreküp beton dökümünün gerçekleştiği baraj 200 metre yüksekliğe ulaştı" dedi.

DSİ'den Artvin'e 3 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Artvin'de bugüne kadar toplam 216,61 kilometre kara yolu, 26,83 kilometrelik tünel inşaatı tamamlandı. Ayrıca 35 köprü ve viyadük inşaatı bitti. Bu çalışmalarla Artvin'de yaklaşık 3 milyar liranın üzerinde ulaşım yatırımı yapıldı" dedi.

Gordion Altın Orman'da anahtar teslimi 2020'de!

İnşaat sektörünün durağanlaştığı şu günlerde Gürtaş İnşaat’ın İzmir’de inşasına devam ettiği Gordion Altın Orman Bornova projesi, kısa sürede 400 dairelik satış rakamına ulaştı.

Gaziemir Landor projesi ulaşım!

Gaziemir Landor projesi ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Kınık Yayakent Köprüsü ulaşıma açıldı!

Kınık'ta Aralık ayında etkili olan aşırı yağış sonucu Yayakent Mahallesi Kırgeçit Deresi üzerinde bulunan ayakları zarar görüp ulaşıma kapanan köprü, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun talimatıyla yeniden yapılarak menfez geçişi ulaşıma açıldı.

232 Flora Gaziemir ulaşım!

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandıği proje İzmir İl'i Gaziemir İlçe'sinde yükseliyor. 232 Flora Gaziemir ulaşım bilgilerine göre Evka 7 Konutları'na yakın bölgede bulunuyor.

Gaziemir 232 Flora ulaşım!

4 blok şeklinde yükselecek olan projede 2+1 dairelerin alanları 105 metrekareden başlıyor. Gaziemir 232 Flora ulaşım bilgisi kapsamında Çiçek Park Rezidans 'ın karşısında inşa edilecek.

Denizin altından ilk su Kıbrıs'a ulaştı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Türkiye ve KKTC’yi denizin altından bağlayan Asrın Projesi’nde ilk su adaya ulaştı. KKTC Su Temini Projesi kapsamında deniz geçişi isale hattına su verilmeye başlandı.

Asrın projesinde ilk su KKTC'ye ulaştı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Türkiye ve KKTC’yi denizin altından bağlayan Asrın Projesi’nde ilk su adaya ulaştı. KKTC Su Temini Projesi kapsamında deniz geçişi isale hattına su verilmeye başlandı.

Asrın Projesi'nde KKTC'ye ilk su ulaştı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Türkiye ve KKTC’yi denizin altından bağlayan Asrın Projesi’nde ilk su adaya ulaştı.

gaziemir ulaş orman konakları nerede Haberi

gaziemir ulaş orman konakları nerede


Ulaş Orman Konakları Ulaş Oto imzası ile yaşama geçiriliyor. Proje kapsamında 12 tripleks villa bulunuyor. Ulaş Orman Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor.


Ulaş Orman Konakları kapsamındaki villaların fiyatları 1 milyon 700 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede yer alan villalar 450 metrekare alana sahip olarak tasarlandı. Ulaş Orman Konakları nerede sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.


Banka kredisiyle konut sahibi olunabilen Ulaş Orman Konakları 'nda; sinema ve TV salonu, güneşlenme alanları, fitness center, masaj ve dinlenme odası, oyun salonu, sauna ve açık yüzme havuzu bulunuyor. 


Ulaş Orman Konakları nerede?

Yamanlar Koleji'ne yakın konumda yer alan Ulaş Orman Konakları ; Adnan Menderes Havalimanı'na 2 kilometre, yeni fuar alanına 1,5 kilometre, Optimum AVM'ye 1,5 kilometre mesafede yükseliyor.


Telefon: 0232 265 51 51

Web adresi: