29 / 03 / 2024

Gaziosmanpaşa Karadeniz kentsel dönüşüm cadde ve sokak isimleri

Gaziosmanpaşa Karadeniz kentsel dönüşüm cadde ve sokak isimleri

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi kentsel dönüşüm cadde ve sokakları hangileridir? Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi'nde hangi sokaklar kentsel dönüşüme uğrayacak? Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi'nde hangi caddeler kentsel dönüşüme uğrayacak? İşte cevap

Gaziosmanpaşa Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

Türkiye’nin en büyük “yerinde kentsel dönüşüm” çalışmasının sürdürüldüğü Gaziosmanpaşa’da, Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tam gaz! 2024'te 15 bin konut dönüşmüş olacak!

Gaziosmanpaşa'da, kentsel dönüşüm çerçevesinde devam eden projelerle 2024 yılının sonuna kadar toplam 15 bin konut dönüşmüş olacak. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Karadeniz mahallesi, 2977 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Karadeniz mahallesi, 2977 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Karadeniz Mahallesi, 123 parsel ve Güneyi ile 2971 Adanın Doğusundaki Bir Kısım Tescil Dışı Alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Gaziosmanpaşa ilçesi, Karadeniz Mahallesi, 4019 ada, 5 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa İslambey'deki kentsel dönüşümde son durum ne? İslambey kentsel dönüşüm projesi ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Gaziosmanpaşa'daki İslambey Mahallesi’nde 7 sene önce “Evlerinizi 3 yıl sonra teslim edeceğiz” denilerek başlatılan kentsel dönüşümde henüz sona gelinemedi. Peki Gaziosmanpaşa İslambey'deki kentsel dönüşümde son durum ne? İşte merak edilen o ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya kentsel dönüşümde anahtar teslimi yapıldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Yıldıztabya kentsel dönüşüm projesi dahilinde hak sahiplerine anahtar teslimi yapıldı. 

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tepkisi!

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde yüzlerce vatandaş kentsel dönüşüm nedeniyle mağdur. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hakları ve sözleşmeleri dikkate almadığını belirten Gaziosmanpaşalılar, konuya ilişkin konuştu.

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm projesinde tahliye kararı!

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde tahliye kararı alındı. Bölge halkı alınan karara tepki gösterdi.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tam gaz!

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde yapımı bitirilen Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 796 konutta anahtar teslimine start verildi.

Süleyman Soylu'dan Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm açıklaması!

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nda mahalle muhtarlarıyla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa'da önemli kentsel dönüşüm projelerinin takip edildiğini ve pek çok dönüşümün de gerçekleştiğini söyledi.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti mecliste!

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesindeki kentsel dönüşüm projesinin tamamlanmaması nedeniyle oluşan mağduriyetlerin giderilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziosmanpaşa Karadeniz kentsel dönüşüm cadde ve sokak isimleri Haberi

Gaziosmanpaşa Karadeniz kentsel dönüşüm cadde ve sokak isimleri

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi kentsel dönüşüm cadde ve sokakları!


İstanbul'un Gaziosmanpaşa İlçesi'nde uygulanacak kentsel dönüşüm kapsamına Karadeniz Mahallesi'nin hangi cadde ve sokakları da giriyor? Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi'nde hangi sokaklar kentsel dönüşüm kapsamında? Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi'nde hangi caddelerde kentsel dönüşüm uygulanacak? 


Gaziosmanpaşa Belediyesi, Karadeniz Mahallesi'nde kentsel dönüşüm uygulanacak cadde ve sokakların isimlerini yayınladı... İşte o sokak ve caddeler...


Karadeniz Mahallesi:


- 1177 Sokak,


- 1180 Sokak,


- 1180/1 Sokak, 


- 1180/2 Sokak, 


- Cebeci Caddesi, 


- Ertuğrul Gazi Caddesi...


Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüme uğrayacak diğer mahalle, cadde ve sokakları öğrenmek için...