18 / 04 / 2024

gaziray model anketi

gaziray model anketi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, GAZİRAY metrosunun model ve rengi için anket başlattı. Kent sakinleri 31 Mart'a kadar Gaziray'ın modeli ve rengi için oy verebilecek. 

Teknosa'dan 86NANO916PA model LG televizyonlarda dev kampanya! İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye'de en çok tercih edilen tekno marketler arasında yer alan Teknosa, 86NANO916PA model LG televizyonlarını kampanyaya soktu.

Aynı model araç, iki ayrı fiyat! İkinci el otoda neler oluyor?

İkinci el araba satışlarına getirilen 6 ay 6 bin km sınırlamasının fiyatlara ne kadar yansıyacağı merak konusuydu. Ancak alım-satım sitelerinin verileri düşüşün oldukça sınırlı kaldığını gösteriyor. Diğer yandan ikinci el araç sitelerinde aynı model benzer özelliklerdeki araçlara verilen fiyatlardak

Kutup Pazarlama mağazalarından 250 TL’lik alışveriş yap, 1953 model Dodge kazanma fırsatı yakala

Alışveriş yapıp 1953 model bir Dodge kazanmak ister misiniz? 1 Eylül ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında Kutup Pazarlama ve Ticaret A.Ş.’ye ait tüm mağazalardan aynı gün içinde ve tek seferde 250 Türk Lirası ve katları tutarında alışveriş yapanlar arasındaki bir kişiye çekilişle ikinci el klasik b

Toyota 2022 model kaç para? Yeni Corolla fiyatı ne kadar?

Toyota 2022 model fiyatları araç sahibi olmak isteyenler tarafından araştırılıyor. İşte Toyota 2022 modeline dair detaylar!

TOGG'un piyasaya çıkaracağı ilk model belli oldu! Erdoğan'ın açıkladığı tarih yeniden güncellendi

Türkiye'nin ilk yerli otomobil markası TOGG'un üretim aşamasına geçilmesi için gün sayılıyor. 2 yıllık alt yapı çalışmalarının sonunda piyasaya çıkacak ilk TOGG modeli de belli oldu. TOGG, ürün gamında 5 farklı model bulunacak.

Fiat Doblo’nun yerine 3 model geliyor! Hangi modeller üretilecek?

Fiat Doblo’nun yerine Türkiye’de üç yeni model üretilecek. Vatandaşlar bu haber sonrası hangi modellerin üretileceğini araştırmaya başladı. İşte detaylar!

Merkez Bankası'nın anketi yayınlandı! İşte dolar ve enflasyon beklentisi

Son dakika haberine göre, TCMB Piyasa Katılımcıları Anketi’ne göre, yıl sonu TÜFE artış beklentisi yüzde 64,59, yıl sonu dolar/TL beklentisi 18,89’a çıktı.

LG 2022 model TV’lerinin Türkiye satışına başladı! Dünyanın en küçük OLED TV'si de sunuluyor

Güney Koreli elektronik devi LG, tüketicilerinin merakla beklediği 2022 model televizyonlarını Türkiye'de satışa sundu. Seride konsol ya da PC oyuncuları için ise dünyanın en küçük OLED TV’si de sunuluyor. İşte LG televizyonlarının 17 Haziran fiyat listesi...

Bu model araçların satışı resmen yasaklandı! İkinci ellere ne olacak belli oldu

Otomobil piyasasını kökünden değiştirecek karar çıktı. Bu model araçların satışı resmen yasaklandı. Elinde önceden alınmış ikinci el araçlardan olanların mevcut araçlarını ne yapacağı da belli oldu. Karar 339 "evet", 249 "hayır" ve 24 "çekimser" oyla kabul edildi.

İkinci el otomobil markaları içinde değeri en çok artan model belli oldu

Sıfır ortomobil fiyatlarındaki artışlar tüketicinin ikinci el otomobillere rağbet göstermesine neden oldu. Pazarda geçtiğimiz ay bir otomobilin değeri bir önceki aya göre yüzde 30'a yakın arttı. Peki ikinci elde değeri en çok artan model hangisi oldu? İşte detaylar...

Mercedes ölümcül arıza nedeniyle 1 milyon aracı geri çağırdı! Sizin de bu model aracınız varsa...

Almanya'nın lüks sınıfta ürettiği premium otomobil markası Mercedes dünya genelinde satılan 1 milyon aracı tespit edilen ölümcül arıza nedeniyle geri çağırma kararı aldı. Eğer sizin de bu model ve yaş aralığında aracınız varsa hemen yetkili servisi arayın!

Hazine uygun şartlarla arazi verecek, vatandaş evini yapacak! Konutta yeni model geliyor!  

Konutta yeni model hayata geçiriliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Hazine'nin vatandaşa arsa satacağını, vatandaşa burada ev inşa etme imkanı tanınacağını belirtti. 

New Holland Traktör fiyatları açıklandı! T480 S/B TMR model traktör ne kadar? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

New Holland Traktör Mayıs 2022 fiyat listesini inceledik. Peki New Holland Traktör T480 S/B TMR model traktör özelikleri neler, fiyatı ne kadar? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

gaziray model anketi Haberi

gaziray model anketi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, ulaşım açısından kenti rahatlatacak GAZİRAY metrosu için vatandaşı hazırladığı model ve renk anketine davet ediyor. Katılımcılar, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; 31 Mart’ta sona erecek ankete http://oylama.gaziantep.bel.tr/ adresinden ulaşabilir.

GAZİRAY Projesi kapsamında 8 adet elektrikli tren seti alımı için imzalanan protokolle merak konusu olan araçların rengi ve modeli ‘katılımcı ve şeffaf belediyecilik” doğrultusunda hareket edilerek kamuoyunun fikirleri ile belirlenecek. Bu kapsamda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Gazi şehirliler için bir anket hazırlandı. 31 Mart’ta sona erecek anketi doldurmak isteyen vatandaşlar, http://oylama.gaziantep.bel.tr/ adresinden ankete katılım sağlayabilecek. 

“GAZİRAY Metronu Seç” sloganı ile kent halkına sunulan ankette, 2 farklı modelde sarı ve yeşil tonlarının yer aldığı trenlerin görselleri bulunuyor. Katılımcıların yapması gereken tek şey, beğendiği seçeneğin üzerine tıklayarak,...