26 / 04 / 2024

GAZİRAY ne zaman

GAZİRAY ne zaman

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziantep'teki ulaşım sorununu çözmek için inşa edilen GAZİRAY Banliyö Hattı'nda test sürüşü yaptı...

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın farklı mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Peki hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Bedava Doğal gaz bitti mi? 2023 ücretsiz doğalgaz kampanyası ne zaman bitecek?

Mayıs ayında ücretsiz doğalgaz kullanan vatandaşlar kampanyanın ne zaman sona ereceğini sorguluyor. Peki, doğalgaz kampanyası ne zaman tamamlanacak? İşte detaylar...

TOKİ arsa başvuruları kabul edilenler belli oldu! TOKİ arsa 2023 kura tarihleri ne zaman? Başvuranlar hemen bakın!

TOKİ arsa kuraları için heyecanlı bekleyiş tam gaz devam ediyor. TOKİ arsa başvuruları kabul edilenler belli oldu! TOKİ arsa 2023 kura tarihleri ne zaman? Başvuranlar hemen bakın!

Doğalgaz yardımı yattı mı? Mart ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğal gaz desteği ödemelerinin ne zaman yapılacağı merakla araştırılıyor. İşte 900 TL ve 2500 TL arasında değişen doğal gaz ödemelerine dair detaylar!

Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak 2023?

Doğal gaz yardımının ne zaman yatacağına dair pek çok araştırma yapılmaktadır. Vatandaşlar, “Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?” sorusunun yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Doğal gaz yardımı ne zaman yatacak? Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımlarının ne zaman yatacağı merakla soruluyor. Şubat ayında yapılacak ödemeler pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. İşte detaylar!

Onaylanan hesaplara 2500 TL yatacak! Doğal gaz destek ödemeleri PTT'ye ne zaman yapılacak? 

Doğal gaz destek ödemelerinden faydalananlar Şubat ayı doğal gaz destek ödemeleri ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, Şubat ayı ödemeleri yapıldı mı? İşte detaylar...

2023 Şubat ayı doğalgaz desteği ne zaman yatacak? 2023 doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğal gaz destek ödemeleri gündemde yer alıyor. Özellikle 2023 Şubat ayı doğalgaz desteği ne zaman yatacağı merak ediliyor. İşte detaylar!

Ocak ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? 2023 doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğal gaz yardımına dair sorgulamalar sürüyor. Vatandaşlar, ocak ayı doğal gaz desteğinin ne zaman verileceğini merak ediyorlar. İşte 2023 doğal gaz yardımına dair detaylar!

Karadeniz gazı ne zaman geliyor? Bakan Dönmez tarih verdi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz gazının ne zaman kullanıma sunulacağına yönelik sorulara açıklık getirdi ve o tarihi verdi.

PTT 55 bin personel alımı ne zaman yapılacak? PTT 2023'te personel alacak mı? Son dakika! 

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) personel alımı için araştırmalar tam gaz sürüyor. Peki PTT 55 bin personel alımı ne zaman yapılacak? PTT personel alımı tarihi açıklandı mı? İşte PTT personel alımı ile ilgili merak edilen her şey... 

Fatura yardım ödemeleri yattı mı? Aralık ayı 2500 TL doğal gaz yardım ödemeleri ne zaman yatacak? TCKN ile PTT'den...

Doğalgaz faturasını ödemekte zorluk çeken vatandaşlar doğalgaz destek ödemelerinin detaylarını merak ediyor. Peki, Fatura yardım ödemeleri yattı mı? Aralık ayı 2500 TL doğal gaz yardım ödemeleri ne zaman yatacak?

1 Aralık doğalgaz parası yattı mı? Çalışanlara 1.000 TL kömür odun desteği ne zaman yatacak? Kimler faydalanacak?

Milyonlarca çalışan doğal gaz ve ısınma (kömür, odun) yardımının ne zaman yatırılacağını merak ediyor. Peki, 1 Aralık doğalgaz parası yattı mı? Çalışanlara 1.000 TL kömür odun desteği ne zaman yatacak? Kimler faydalanacak?

GAZİRAY ne zaman Haberi

GAZİRAY ne zaman

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, beraberindeki Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve AK Parti Gaziantep milletvekilleriyle beraber 2017 yılında Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollarının (TCDD) desteğiyle Gaziantep Büyükşehir Belediyesince inşaatına başlanan 25 kilometre uzunluğundaki GAZİRAY Banliyö Projesi'nin şantiye sahasında incelemelerde bulundu. Gül, Seyrantepe durağındaki banliyö trenine bindi ve Göllüce Durağı'na kadar olan 5 kilometrelik hatta test sürüşü yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakan Gül, Gaziantep'te bir hayalin daha gerçekleştiğini ifade etti. Gaziantep'in sürekli büyüyen ve gelişen bir kent olduğunu, buna bağlı olarak trafikte yoğunluk ve çevre kirliliğine şahit olunduğunu belirten Gül, sözlerini şöyle sürdürdü;

"Şehrimizde ciddi olarak ulaşıma el atılması gerekiyordu. Bu konuda ciddi bir ihtiyaç oluşmuştu. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin de...