27 / 04 / 2024

Gaznet Şehir Doğalgaz Dağıtım Genel Müdürü Arif Kösen

Gaznet Şehir Doğalgaz Dağıtım Genel Müdürü Arif Kösen

Gaznet olarak, Konya'da 2003 yılında alt yapı çalışmalarına ve 2004 yılında gaz dağıtımına başladıklarını belirten Arif Kösen, çağdaş ve ekonomik yakıt doğalgazı, Konyalılarla 10 yıldır buluşturduklarını söyledi.

BOTAŞ deprem bölgesine doğalgaz verildiğini duyurdu! İşte doğalgazın verildiği yerler

Türkiye'yi sarsan Merkezüssü Kahramamaraş olan 7.5 ve 7.7'lik depremin ardından BOTAŞ, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay şehir giriş istasyonlarına doğalgaz verildiğini duyurdu.

Narin Doğalgaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Narin Doğalgaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Zeynep Mutlu ortaklığında kuruldu.

Trabzon Çukurçayır'a doğalgaz müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı ilk toplantısı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinin Çukurçayır Mahallesi’ne doğalgaz ulaştırılması içinde çalışmaların sürdürüldüğünü açıkladı

Trabzon Ortahisar’da 70 bin konut ve iş yerine doğalgaz ulaştırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinde doğalgaz çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini kaydederken, kapısına doğalgaz getirilen daire ve işyerlerinin sayısının 70 bin 18’e ulaştığını söyledi.

Trabzon Akçaabat ve Çukurçayır'a doğalgaz müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinde devam eden doğalgaz çalışmalarıyla ilgili olarak yüklenici firma yetkilileri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Doğalgazı doğru ve verimli kullanma yöntemleri!

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Doğalgazı doğru ve verimli kullanma yöntemlerini açıkladı. İşte Ataşehir Belediyesi'nin internet sitesinde yer alan o yöntemler...

Entes Doğalgaz Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Entes Doğalgaz Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Yıldız ve Necat Hulusi Sarıoğlu ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Trabzon'un ilçelerine doğalgaz ulaştırılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, doğalgaz çalışmalarıyla ilgili olarak yüklenici firma yetkileriyle bir araya geldi. Toplantıda ilçelere doğalgaz verilebilmesi için izlenecek olan yol haritası karara bağlandı.

Gökçek: Başkent Doğalgaz arazilerimizi geri verecek!

Büyükşehir Belediyesi ile Başkent Doğalgaz uzlaşacak. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, "Başkent Doğalgaz arazilerimizi geri vererek açtığı davalardan vazgeçecek. Biz de davamızı geri çekeceğiz" dedi.

Gülşehir'de doğalgaz talep toplama süreci sona eriyor!

30 Kasım'da sona erecek doğalgaz talep toplama sürecinin son günlerinde Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy ve Erol Gumussoy siyasi parti Başkanları, muhtarlar ve halkla birebir görüşerek destek istedi.

Kars Yenişehir Konutları'nda doğalgaz krizi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından dar gelirli vatandaşlar için Kars Merkez Yenişehir Mahallesi’nde yaptırılan TOKİ konutlarının bir kısmının doğalgazı, bazı abonelerin borçlarını ödememesi nedeniyle kesildi.

Ankara'da doğalgaz kazı yasağı başlama tarihi uzatıldı!

Ankara Ticaret Odasından (ATO), Ankara Büyükşehir Belediyesinin doğalgaz kazı yasağı başlama tarihini 20 Ekim'e uzattığı bildirildi.

Siverek´in kanalizasyon suyundan doğalgaz üretilecek!

Siverek ilçesinin kanalizasyon suyu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin ilçesinde kurmuş olduğu Atık Su Arıtma Tesisi'nden geçirilerek doğalgaz enerjisine çevirtilecek. Atık Su Arıtma Tesisi 10 gün önce faaliyete geçti.

Gaznet Şehir Doğalgaz Dağıtım Genel Müdürü Arif Kösen Haberi

Gaznet Şehir Doğalgaz Dağıtım Genel Müdürü Arif Kösen


Gaznet Şehir Doğalgaz Dağıtım Genel Müdürü Arif Kösen, basın mensuplarıyla Dedeman Otel'de düzenlenen yemekte biraraya geldi. Arif Kösen, doğalgaz faaliyetleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Gaznet olarak, Konya'da 2003 yılında alt yapı çalışmalarına ve 2004 yılında gaz dağıtımına başladıklarını belirten Kösen, çağdaş ve ekonomik yakıt doğalgazı, Konyalılarla 10 yıldır buluşturduklarını söyledi. Kösen, “Yeni yatırımlarımızla halen yaklaşık 300 bin dolayındaki doğalgaz abone sayımızı kış kampanyamız ile daha da artırmayı hedefliyoruz. Mevcut abonemizin yaklaşık 85’ini konut aboneleri oluşturmaktadır. Hedeflerimize, şehrin dinamiklerine uygun olarak yapım çalışmalarımız devam ediyor. Konya’da şu an 250 bin civarında doğal gaz kullanıcısı bulunuyor. Abone Bağlantı Bedeli'nde 3, Güvence Bedeli'nde ise 2 taksit imkanı sunduğumuz kış kampanyası 1 Ekim'de başladı. Kampanyadan yeni yatırım yaptığımız bölgelere de, gaza geçme imkanı bulamamış...