23 / 04 / 2024

Geberit Sigma80 kumanda kapağı liste fiyatı

Geberit Sigma80 kumanda kapağı liste fiyatı

Banyonuzda fark yaratmak için sadece mobilya değiştirmek yetmez. Fonksiyonelliği ve tasarımlarıyla banyolarda fark yaratan Geberit, Sigma70 ve Sigma80 kumanda kapakları sayesinde banyoları teknoloji ile buluşturuyor.

Altus klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Altus klimaların bazı özellikleri arasında uzaktan kumanda çalışması, uyku modu, otomatik yeniden başlatma işlevi, hava temizleme filtreleri ve farklı soğutma ve ısıtma modları bulunur. Altus Btu Inverter Klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Yüksek emiş gücüne sahip toz torbasız elektrikli süpürge ile evinizi şımartın! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Evimin her köşesi tertemiz olsun diyen ev hanımları için Arnica,yüksek emiş motor gücüne sahip teknolojisiyle ve özel filtre sistemleriyle ön plana çıkıyor. Tutma sapında bulunan kumanda sayesinde cihazı çalıştırmak, kapatmak ve derecesini arttırıp - azaltmak mümkün hale geliyor.

Bosch'ta yeni tasarım süpürgeler! 9 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Elektrik süpürgelerinde uzaktan kumanda ile kontrol özelliği yaygınlaşırken Bosch'tan yeni nesil elektrik süpürgelerini topladık. Sezonun süpürge fiyatları şöyle... 

Geberit'ten yüksek binalarda yer tasarrufu için SuperTube! 

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, yüksek binalarda yer tasarrufu sağlayan SuperTube sistemi ile binalarda hem yatayda hem de dikeyde daha fazla yaşam alanı sunuyor...

İngiliz Mimarlar Kraliyet Enstitüsü onursal üyesi Hanif Kara İstanbul'da!

Zamanın Ötesinden Tasarım Kâşifleri etkinliği kapsamında Geberit’in davetlisi olarak İstanbul’a gelen Strüktür Mühendisi Prof. Dr. Hanif Kara, mimarlık ve strüktürel tasarım kavramları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Strüktür mühendisi Hanif Kara Türkiye’de!

Mimarlık ve strüktürel tasarım kavramlarında konuşulan Hanif Kara, Geberit’in davetlisi olarak ‘Zamanın Ötesinde Tasarım Kâşifleri’ etkinliği kapsamında Türkiye’ye geliyor. Hanif Kara, 10 Aralık Salı günü İTÜ Maçka Kampüsünde, mimarlar, mimarlık öğrencileri, mühendisler ve tasarımcılarla bir araya g

İstanbul'a yeni metrobüs hatları geliyor!

Kabataş - Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattı bakım ve kumanda merkezini inceleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mega kent İstanbul'a yeni metrobüs hatları müjdesi verdi.

İstanbul'daki yarım kalan metro hatları ne olacak?

Kabataş - Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattı bakım ve kumanda merkezini inceleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yarım kalan metro hatları ile ilgili açıklama yaptı.

Geberit bursunun kazananı Alihan Sağlam oldu!

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, Arkitera Seyahat Bursu programıyla öğrencilere destek oluyor. Bu yıl bursu kazanan kişi Alihan Sağlam oldu.

Konuşarak kumanda edilen beyaz eşyalar geliyor!

Beyaz Eşya Yan Sanayicileri Derneği (BEYSAD) Başkanı Şeref Burak Özaydemir, sanayinin teknolojik dönüşümünde öncü potansiyele sahip beyaz eşyada akıllı ve bağlantılı ürünlere geçiş yaşandığını belirtti.

ISVEA e-Motion teknolojisi ile banyolarda engelleri kaldırıyor!

İtalyan ISVEA'ya ait e-Motion teknolojisi sayesinde banyo dolaplarının yüksekliği uzaktan kumanda ile kullanıcı ihtiyacına göre ayarlanabiliyor. Böylece çocuk, yaşlı ve engelliler için banyolarda hayat kolaylaşıyor.

Geberit, AquaClean Mera'yı tanıttı!

142 yıllık deneyimini arkasına alarak ürünler geliştiren Geberit, en önemli yaşam kaynağımız suyu sürdürülebilir kılmak için 2017 yılına devrim niteliğindeki bir ürünle ‘merhaba’ dedi.

Buderus’tan hem bütçe hem çevre dostu kombiler!

Buderus yoğuşmalı kombiler, yoğuşma teknolojisinin getirdiği yüksek verim, hassas oda sıcaklığı kontrolü ve akıllı kumanda paneli sayesinde soğuk günlerde çok daha tasarruflu ısınma sağlıyor.

Geberit Sigma80 kumanda kapağı liste fiyatı Haberi

Geberit Sigma80 kumanda kapağı liste fiyatı


Kumanda kapakları her modern banyonun görünümü ve fonksiyonu açısından büyük öneme sahip. Geberit Sigma70 ve Sigma80 kumanda kapakları modern tarzlarıyla mekana mükemmel ve estetik görünüm getirirken, teknolojik ve fonksiyonel banyolar yaratılmasını sağlıyorlar.

Siz de küçük dokunuşlarla banyonuzda bir farklılık yaratmaya ne dersiniz?


Sürecin başlaması için elinizin dalgası yeterli

Cam yüzeyi ve led ışıklarıyla fark yaratan Sigma 80, dokunmaya gerek kalmadan, sadece elinizin dalgasıyla deşarj sürecini başlatıyor. Siyah ve aynalı cam olmak üzere 2 farklı yüzey seçeneği sunan Sigma80 kumanda kapağı, deşarjı başlatan düğmeler yerine 2 farklı boyda ışık alanına sahip.  5 farklı renk alternatifine sahip led ışıklar sayesinde banyolar renklerin dansıyla buluşuyor.


Mavi, tukuaz, yeşil, fuşya ve turuncu olmak üzere 5 farklı led ışık seçeneği ile her zevke uygun alternatifler sunan Sigma80, dokunmaya...