25 / 04 / 2024

Gebze 6. Makine İhtisas OSB

Gebze 6. Makine İhtisas OSB

Halen 165 fabrikaya yer tahsisi yapılan Gebze 6. Makine İhtisas OSB’de 15 fabrikanın katılımıyla döküm sanayi sitesi de kurulacak. OSB tamamlandığında 215 fabrikada 15 bin kişinin istihdam edilmesi planlanıyor

Gebze'de 71.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Gebze İcra Dairesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Muallim K Mahallesi 420 ada 2 parselde yer alan fabrikayı 71 milyon 583 bin 946 TL'ye satıyor...

Gebze Center AVM'nin 2020 yılı kira ekspertiz bedeli 48,6 milyon TL oldu!

Doğuş GYO'nun portföyünde yer alan Gebze Center AVM'nin ortalama doluluk baz alınarak hesaplanan kira ekspertiz bedeli toplamları KDV hariç 48,6 milyon TL, 2020 yılı sonunda elde edilen toplam kira gelirleri ise KDV hariç 34,4 milyon TL oldu. 

Gebze-Darıca Metro Hattı 2023'te açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gebze-Darıca Metro Hattı yaklaşık 15,6 kilometre uzunluğunda çift hat sistem olmak üzere, 12 istasyon, bir depo sahasından oluşuyor" dedi ve hattın 2023'te açılmasının planlandığını belirtti.

Gebze'de 101.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsa!

Gebze İcra Dairesi Müdürlüğü, Kocaeli ili Gebze ilçesi İstasyon Mah. 5741 ada 1 parselde yer alan filtre fabrikası ve arsasını 101 milyon 621 bin 683 TL'ye satıyor...

Gebze Darıca'da 27.6 milyon TL'ye satılık fabrika!

Gebze 1. İcra Dairesi, Darıca İlçesi, Osmangazi Mahallesi'nde bulunan fabrikayı icradan satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 27 milyon 649 bin 816 TL olarak belirlendi.

Gebze'de 17.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Osmanyılmaz Mahallesi, Beylikdağı Mevkii'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 17 milyon 690 bin 590,40 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gebze Belediyesi'nden 5.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gebze Belediyesi, 3 mahalledeki 3 arsayı ihale ile satıyor. Arsaların satış ihalesi 9 Ocak'ta gerçekleşecek..

Gebze'de 21.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Gebze Belediyesi, M.Paşa (Y.Kent) Mahallesi'ndeki ticari imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

Siemens'ten Gebze'deki çalışanları için spor tesisi!

Siemens Türkiye, Gebze'deki Entegre Üretim Tesisleri'nde çalışan işçileri için 1.6 milyon liraya yeni bir sosyal tesis inşa etti. Tesis, Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis'in katılımlarıyla açıldı.

Gebze Belediyesi'nden 21.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Gebze Belediyesi, M.Paşa (Y.Kent) mahallesinde yer alan müstakil parseli ihale ile satıyor. İhale 22 Ekim'de yapılacak..

Gebze Fatih Devlet Hastanesi 2 ay içinde açılacak!

6 yıldır tamamlanmayı bekleyen Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde sona geldi. Dev hastanenin 2 ay içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

TMSF, Dumankaya'nın Gebze'deki plazasını 18.5 milyon TL'ye satıyor!

FETÖ'ye mali destek sağladığı gerekçesiyle TMSF''ye devredilen Dumankaya Şirketler Topluluğu'nun Gebze'de bulunan plazası satışa çıkarıldı. 6 katlı plaza 18 milyon 500 bin TL'ye satılacak.

Kocaeli Gebze'de özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Pelitli köyünde bulunan 6.425 metrekare yüzölçümlü arsayı “satış” yöntemiyle özelleştirdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Gebze 6. Makine İhtisas OSB Haberi

Gebze 6. Makine İhtisas OSB

Gebze 6. Makine İhtisas OSB (İMES) Yönetim Kurulu Başkanı Süheyl Erboz, çelik konstrüksiyon, cam ve soğutma grupları gibi makine sektörü alt gruplarının üretim yaptığı OSB’de 15 fabrikanın faaliyet göstereceği döküm sanayi sitesi kurulacağını belirtti. Ruhsatı alınan döküm sanayi sitesinin hafriyat çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Erboz, “Biz dökümcüler için modern binalar inşa etmeye karar verdik. İçerisine elektrik ocağı koysunlar, kalıphanesi olsun, modelhanesi olsun, yükleme ve boşaltma işlemi kolaylaşsın istedik. 15 fabrikanın her biri için bin 200 metrekare büyüklüğünde işyeri olarak tabir edilebilecek yerler şeklinde bu projeyi yapmaya başladık” diye konuştu. 


İstanbul Dudullu’da 1000 tane işyerinden oluşan IMES Sanayi Sitesi’nde uzun yıllar yöneticilik yaptığını kaydeden Erboz, “Dudullu’da işyerlerinin yeterli olmayışı ve sanayicilerin daha büyük yer talepleri üzerine Demirciler, Köseler ve Çerkeşli köyleri arasındaki...