24 / 04 / 2024

Siemens'ten Gebze'deki çalışanları için spor tesisi!

Siemens'ten Gebze'deki çalışanları için spor tesisi!

Siemens Türkiye, Gebze'deki Entegre Üretim Tesisleri'nde çalışan işçileri için 1.6 milyon liraya yeni bir sosyal tesis inşa etti. Tesis, Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis'in katılımlarıyla açıldı.



Siemens Türkiye, Gebze'deki Entegre Üretim Tesisleri bünyesinde çalışan işçileri için yeni bir sosyal tesis inşa etti. Tesis yaklaşık 1.6 milyon lira yatırımla hayata geçirildi.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, yaklaşık 1.6 milyon lira yatırımla hayata geçirilen tesis içerisinde sosyal yaşam alanları, yürüyüş yolları, futbol sahası, basketbol sahası ve voleybol sahası ile amfi tiyatro gibi sosyalleşme alanları bulunuyor.

Yeni sosyal tesis, 23 Kasım’da Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis, Siemens Türkiye yöneticileri ve çalışanların katıldığı törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Gelis, şu ifadeleri kullandı: ''İş yapış biçimlerinin ve çalışma kültürünün çok hızlı şekilde değiştiği bir dönemden geçiyoruz. İnsanlar gün içinde vakitlerinin önemli bir kısmını iş yerinde geçiriyor. Bu nedenle şirketler için çalışan sağlığı ve motivasyonu en az ürün, hizmet ve ekonomik değer yaratmak kadar önemli. Çalıştığı yerde sağlıklı ve motive olan bireylerin mutluluk düzeyi ve aidiyet duygusu güçleniyor. Dolayısıyla ortaya çıkan işler daha verimli ve yaratıcı oluyor. Biz, Siemens Türkiye olarak 3 bin kişilik büyük bir aileyiz. Birlikte geçirdiğimiz her keyifli anın hem bireysel hem de kurumsal başarımıza katkı sunacağına inanıyorum. İşte bu bakış açısıyla Gebze Entegre Üretim Tesislerimiz bünyesinde 1856 Siemens Spor Parkı’nı hayata geçirdik. Bu tesislerin, çalışanlarımızın yoğun iş temposu içinde kendilerine iyi bakmalarına ve sağlıklarını korumalarına destek olmasını hedefliyoruz.”


Geri Dön