26 / 04 / 2024

Gebze Pendik arası kaç dakika olacak

Gebze Pendik arası kaç dakika olacak

İspanyol firma, Gebze-Pendik arası banliyö hattını bu yılın sonu, Halkalı-Kazlıçeşme'yi Eylül 2016'da, Ayrılıkçeşme - Pendik arasını 2016 sonunda bitirmeyi taahhüt etti.

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

İstanbullulara müjde! İBB Başkanı İmamoğlu duyurdu: Beylikdüzü-Pendik arası 55 dakika olacak! HIZRAY geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu uzun süredir üzerinde çalıştıkları ''HIZRAY'' projesi ile ilgili bilgi vererek  Beylikdüzü-Pendik arasının 55 dakika olacağını duyurdu.

İstanbul'a 'HIZRAY' geliyor: Beylikdüzü-Pendik arası bir saate iniyor!

Beylikdüzü-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında hayata geçirilmesi planlanan yeni metro hattı için bu yıl ihaleye çıkılacak. HIZRAY ismi verilen hatla 72 kilometre uzunluğundaki mesafe bir saatte kat edilecek.

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu 2022'de tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu'nda devam eden Gebze merkez arasındaki kısmın 2022 yılında tamamlanacağını kaydetti. 

Sabiha Gökçen-Pendik metrosu inşaatında işçilerin üzerine demir düştü!

Sabiha Gökçen-Pendik arasındaki metro hattının Pendik Yayalar Mahallesi'ndeki tünel inşaatında, işçilerin üzerine demir düştü.

Pendik D-100 Karayolu ile sahil arasındaki bölüme ilişkin plan askıda!

Pendik İlçesi, D-100 Karayolu ile Sahil Arasında Kalan Kısma ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı.

Pendik Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı yolu arasındaki plan tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gebze-Halkalı arası 115 dakikaya düştü!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Gebze-Halkalı Banliyö Projesi, İstanbul için sadece bir banliyö demir yolu hattı değil bu hat İstanbul’un tüm raylı sistemlerini birleştiren ana omurgadır'' diye konuştu. 

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı Mart'ta açılışa hazır hale gelecek!

 Ulaştırma Bakanı Turhan, Gebze-Halkalı Marmaray Hattı'nın devam eden test sürüşlerine katıldı. Turhan, "Geldiğimiz noktada Gebze-Halkalı arası tüm güzergahta inşa faaliyetleri ile sinyalizasyon montaj işleri tamamlandı. Martın ilk haftasında açılışa hazır hale getireceğiz" dedi...

Kartal-Pendik arasındaki yol genişletiliyor!

İstanbul Kartal ve Pendik arasındaki mevcut yolu genişletmek için yaklaşık olarak 50 bin metrekarelik ormanlık alanda inşaat yapılacak.

Pendik D-100 Karayolu ile Sahil arasındaki kısma ilişkin plan tadilatı askıda!

Pendik D-100 Karayolu ile Sahil arasındaki kısma ilişkin hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

İstanbul Sivas arası 5 saate düşüyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı ve  Ankara-Pendik arası çalışan YHT hattı hakkında açıklamalar yaptı.

Pendik D-100 Karayolu ile sahil arası imar planı askıda!

İstanbul Pendik İlçesi, D-100 Karayolu ile Sahil Arasında Kalan Kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Gebze Pendik arası kaç dakika olacak Haberi

Gebze Pendik arası kaç dakika olacak

Milyonlarca İstanbullu'yu ilgilendiren banliyö hatlarının tamamlanması için yeni takvim belli oldu. İspanyol firma, Gebze-Pendik arası banliyö hattını bu yılın sonu, Halkalı-Kazlıçeşme'yi Eylül 2016'da, Ayrılıkçeşme-Pendik arasını 2016 sonunda bitirmeyi taahhüt etti. Proje tamamlandığında, banliyö hatları ile metro hatları Marmaray'a entegre edilmiş olacak.


Halkalı-Gebze arasında kesintisiz işletmeciliğe geçilecek. Halkalı’dan Gebze'ye seyahat süresi 105 dakikaya inecek.