25 / 04 / 2024

gebzede emekli konutu yapılacak mı

gebzede emekli konutu yapılacak mı

Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi Derneği Başkanı Ali Tunç, “TOKİ’nin Gebze’de yapacağı konutlarda emekliler için yüzde 25’lik pay ayrıldı. Yine üyelerimiz artık sağlık hizmetlerinden daha uygun yararlanacak” dedi.

TOKİ'den emekli ve dar gelirliye 83 bin TL'ye ev!

TOKİ, 28 ilde 4 binden fazla konutu açık artırma usulüyle satışa çıkardı. TOKİ, emekli ve dar gelirlileri 300 liradan başlayan taksitlerle 83 bin TL'ye ev sahibi yapıyor.

TOKİ emekli projeleri 2019!

TOKİ emekli projeleri 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 1.380 adet konutu emeklilere özel olarak satışa çıkarıyor.

TOKİ 29 ildeki 164 iş yeri ve 53 konutu bugün satışa çıkarıyor!

Dar gelirli ve emekli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ, 24 ildeki 53 adet konutu ve 29 ildeki 164 iş yerini açık artırma usulüyle satışa çıkarıyor.

TOKİ 36 ildeki 3 bin 618 konutu satıyor!

TOKİ, 3 bin 618 konutu satışa çıkardı. 36 ilde bulunan konutlar, dar gelirli, engelli, emekli ve şehit ailelerine özel imkanlarla satılıyor. 

TOKİ Kütahya emeklilere özel kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Kütahya emeklilere özel kura sonuçları açıklandı. Kura çekimi bu sabah gerçekleştirilen projede 294 emekli konutu yer alıyor. 

TOKİ’den Elazığ’a 363 emekli konutu!

TOKİ tarafından Elazığ’ın Merkez İlçesi Bizmişen-Aşağı Holpenk Mahallesi’nde hayata geçirilen 363 konutun ihalesi yapıldı.

Bu yıl emekli olanlar emlak vergisinden muaf mı?

Emlak vergisinde geliri olmayan yalnız tek bir konutu olanlar için kanunda muafiyet uygulaması bulunuyor. Bu uygulamadan emekliler de yararlanabiliyor. Peki, bu yıl emekli olanlar emlak vergisinden muaf mı?

Emekli TOKİ Gaziantep Konutları'nda kura çekimi gerçekleşti!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde emekliler için yapılacak olan 31 TOKİ konutu için 597 müracaat oldu. Ev sahibi olacak 31 emekli, çekilen kuralarla belirlendi.

TOKİ Karabük emekli kura başvuru şartları!

TOKİ Karabük'te yer alan 426 adet konutu satışa sunuyor. Projede yüzde 12 peşin alımlarda kalan tutar 180 ay vadelendiriliyor. İşte TOKİ Karabük emekli kura başvuru şartları...

Bursa Nilüfer TOKİ emekli başvuru koşulları!

TOKİ, Bursa Nilüfer İrfaniye'de 1.200 adet konutu emekli vatandaşlara özel satışa çıkarıyor. Projede başvurular 9 Aralık 2015 tarihi itibariyle kabul edilmeye başlanacak. İşte Bursa Nilüfer TOKİ emekli başvuru koşulları...

Batman'a 400 emekli konutu daha inşa edilecek!

1470 Konutun yapıldığı Batman Emekliler Derneği, yaz mevsiminde dağıtmayı planladığı konutlara yenilerinin eklenmesi için çaba veriyor. Arsa işlemleri tamamlanan yeni konutlar için TOKİ ile görüşmeler devam ediyor.

Ölümden sonra aile konutu şerhi kalkar mı?

Tapuya şerh edilebilen aile konutu, resmi olarak evli olan kimselerin yaşamaları ve düzenli yerleşim amacıyla kullandıkları yer, aile konutuna deniyor. Peki, ölümden sonra aile konutu şerhi kalkar mı?

Aile konutu şerhi boşanma ile kalkar mı?

Aile konutu olarak özgülenen taşınmaz malın maliki olmayan eş, tapu kütüğüne konutla ilgili gerekli şerhin verilmesini isteyebiliyor. Peki aile özgülenmiş; aile konutu şerhi boşanma ile kalkar mı?

gebzede emekli konutu yapılacak mı Haberi

gebzede emekli konutu yapılacak mı

Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi Derneği Başkanı Ali Tunç, Gebze’deki sağlık kuruşları ve TOKİ ile anlaşmalar yaptıklarını belirterek 


Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi Derneği Başkanı Ali Tunç, Gebze’deki sağlık kuruşları ve TOKİ ile anlaşmalar yaptıklarını belirterek, “TOKİ’nin Gebze’de yapacağı konutlarda emekliler için yüzde 25’lik pay ayrıldı. Yine üyelerimiz artık sağlık hizmetlerinden daha uygun yararlanacak” dedi.


Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesinin kuruluşunun 45. yıldönümü sebebiyle bir program düzenledi. Etkinlikte Dernek Başkanı Ali Tunç, dernek faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgiler verdi.  Dernek lokalinde yapılan programa Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi Derneği Başkanı Ali Tunç’un yanı sıra dernek yöneticileri ve üyeleri katıldı.


‘DAHA İYİ HİZMET ALACAKSINIZ’


Programda ilk olarak Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi Derneği Başkanı Ali Tunç bir konuşma yaptı. Konuşmasında TOKİ ve Gebze’deki sağlık kuruşları...