29 / 03 / 2024

gedik

gedik

Gedik Holding, 1963 yılında Türkiye'nin ilk kaynak mühendislerinden Halil Kaya Gedik tarafından kuruldu. Gedik Holding bugün 400 milyon TL'lik cirosu, bin 500 çalışanı ile Türkiye'nin önemli sanayi şirketlerinden biri konumunda...

Gedik Vana Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gedik Vana Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon 980 bin 768,43 TL sermaye bedeli ile Hülya Gedik, Erkan Akten ve Cezmi Kurtuluş ortaklığında kuruldu.

Gedik İleri Kaynak Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gedik İleri Kaynak Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te 125 milyon 575 bin 713,42 TL sermaye bedeli ile Hülya Gedik, Erkan Akten ve Cezmi Kurtuluş ortaklığında kuruldu.

Gazetecilerin villa polemiği...

Gazeteci Fuat Uğur, sosyal medya platformu X'den yaptığı paylaşım ile Ömür Gedik'in oturduğu villa hakkında yorumda bulundu. Ömür Gedik'ten beklenen cevap gecikmedi. İşte ikili arasında yaşanan villa polemiği...

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bugünkü konuğu Ömür Gedik oldu.  Gedik'in lüks villasının kapılarını programa açarken evin detayları görenleri şaşkına çevirecek.

Osmaniye’de 105 kişiye mezar olan Bilge Sitesi’nin 4 sanığının yargılanmasına başlandı!

Osmaniye'de 6 Şubat deprem felaketinde yıkılan, 105 kişinin hayatını kaybettiği ve 6 kişinin yaralandığı Bilge Sitesi'nin müteahhitleri Mustafa İpek ve Faruk Pilge ve bunun yanı sıra, fenni mesulleri Ayhan Gedik ve Haluk Koç'un yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü.

Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Ülkü Feyyaz Taktak kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ülkü Feyyaz Taktak Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır. Peki Ülkü Feyyaz Taktak Kaç yaşında? Ülkü Feyyaz Taktak  daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ülkü Feyyaz Taktak'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ersan Akpınar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Ersan Akpınar kimdir? Kaç yaşında? Ersan Akpınar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ersan Akpınar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Beypiliç, Şenpiliç, Gedik, Lezita, Gözde bütün piliçler 48 TL'ye ayçiçek yağı 4 litre 99 TL'ye düştü!

Migros Market haftanın indirimli aktüel ürünlerini duyurdu. İndirim kapsamında Beypiliç, Şenpiliç, Gedik, Lezita, Gözde bütün piliçler 48 TL'ye ayçiçek yağı 4 litre 99 TL'ye düştü.

Fuat Gedik kimdir? Fuat Gedik kariyerine ne zaman başladı?

Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Gedik kimdir? Fuat Gedik kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

İstanbul Gedik Üniversitesi 30 Öğretim Üyesi alıyor! İşte kadro dağılımı…

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğü çok sayıda Öğretim Üyesi alınacağını duyurdu. İşte detaylar…

İstanbul Gedik Üniversitesi 39 Öğretim Üyesi alımı yapıyor! Son başvuru tarihi 16 Şubat 2023!

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğü 39 Öğretim Üyesi alımı yapacağını bildirdi. İlanlara son başvuru tarihi 16 Şubat 2023 olarak açıklandı.

Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alacak! Son başvuru Tarihi 25 Ocak 2023!

İstanbul Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İlanlara son başvuru Tarihi 25 Ocak 2023 olarak belirlendi. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

gedik Haberi

gedik



Gedik Holding, 1963 yılında Türkiye'nin ilk kaynak mühendislerinden Halil Kaya Gedik tarafından kuruldu. Gedik Holding bugün 400 milyon TL'lik cirosu, bin 500 çalışanı ile Türkiye'nin önemli sanayi şirketlerinden biri konumunda. Holdingin kurucusu Halil Kaya Gedik geçen yıl vefat etti. şirketlerin hisseleri kızı Hülya Gedik Sadıklar ile oğlu Hakkı Gedik'e kaldı. Holdingin kaptan köşküne ise Hülya Gedik Sadıklar oturdu. Hakkı Gedik ise babası vefat etmeden önce başka bağımsız işler yapmak için gruptan ayrılmıştı. Baba ölünce mirasın nasıl bölüşüleceği meselesi gündeme geldi. İki kardeş uzunca süredir sürdürdükleri görüşmeleri geçen hafta sonuçlandırdı. 


Ulaşılan sonuç, kamuoyuna Gedik Holding'de yeniden yapılandırma şeklinde ilan edildi. Yürütülen yeniden yapılanma çalışmaları dahilinde Gedik Holding-Gedik Kaynak-Gedik Döküm-Gedik Eğitim Vakfı ve Gedik Üniversitesi'nin faaliyetleri Hülya Gedik Sadıklar yönetiminde, Gedik Gayrimenkul...