23 / 04 / 2024

Gedizkent Menemen ege koop

Gedizkent Menemen ege koop

Gedizkent Menemen Ege Koop projesi İki etap halinde yükseliyor. Menemen Belediye binasına 500 metre, İZBAN 'a 900 metre mesafede inşa edilen projede 750 konut bulunuyor...

Ege Koop Gedizkent Menemen! Yeni proje!

Ege Koop Gedizkent Menemen projesinde fiyatlar 98 bin liradan başlıyor. İki etap halinde yükselen proje Menemen Belediye binasına 500 metre, İZBAN'a 900 metre mesafede yükseliyor...

Ege Koop Gedizkent Menemen fiyat! Yeni proje!

Ege Koop Gedizkent Menemen fiyat bilgisi kapsamında minimum fiyat 98 bin lira olarak belirlendi, teslimleri 30 ay sonra gerçekleştirilecek olan Ege Koop Gedizkent Menemen Evleri iki etap halinde yükseliyor...

Menemen yaşanabilir kent haline getirilecek!

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, 2017’de ilçelerine yaptıkları çalışmaları Milliyet Ege’ye anlattı. Başkan Tahir Şahin, Menemen'i yaşanabilir kent haline getirmek adına çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı. 

Ege-Koop Gedizkent'te son 15 evde satışlar sürüyor!

Ege-Koop, 150 bin kişiyi ev sahibi yaparak kırılması güç bir rekorun sahibi olarak yatırımlarına devam ediyor. Ege-Koop Gedizkent'te son 15 evde satışlar sürüyor.

Ege Koop'tan yatırım için 3 altın anahtar önerisi!

Ege-Koop Genel Başkanı Aslan, İzmir Körfezi Evleri 1.Etap’ta son 35 dairenin, yılsonu yerleşime açılacak Gedizkent-2’de son 20 dairenin ve Bakırçay Üniversitesi’ne 5 dakika mesafedeki Seyrek Keyifli Yaşam Evleri’nde son 7 dairenin sahiplerini çok avantajlı fiyatlarla beklediğini söyledi.

Ege-Koop İzmir'e 1 milyar 500 milyon dolarlık yatırım yaptı!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "2015'te Güzelbahçe'den Menemen'e kadar projelere 25 milyon liralık yatırım yaptık. 2016, proje tamamlama yılı olduğu gibi; Ege-Koop'un birikimini çeşitli illere taşıma yılı olacak" dedi.

Menemen'de kendi elektriğini üreten konut projesi tanıtıldı!

Ege Koop Başkanı Hüseyin Aslan, Menemen Seyrek'te 'Keyifli Yaşam Evleri' adı verilen ve yenilenebilir enerji ile çalışan evleri düzenlediği toplantı ile tanıttı.

Gedizkent Evleri'nde 5 bin TL peşinatla!

Ege-Koop'un Menemen'de geliştirdiği 190 dairelik Gedizkent Evleri'nin C bloğunun temeli atıldı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan yeni bloğun yapım startını ortaklarla birlikte verdi..

Ege Koop Gedizkent Evleri'nde C bloğun temeli atıldı!

Yeni bloğun yapım startını ortaklarla birlikte veren Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Laf değil iş üretiyoruz. İzmirlilere kira koşullarıyla birinci sınıf ev sahibi olma fırsatı sunuyoruz" dedi.

Gedizkent Evleri'nin C bloğunun temeli atıldı!

Ege-Koop’un, İzmir’in Menemen ilçesini birinci sınıf kent konumuna taşıyacağı 190 dairelik Gedizkent Evleri’nin C bloğunun da temeli düzenlenen törenle atıldı.

İzmir Gedizkent Evleri'nde uygun kredi imkanı!

Ege-Koop'un Menemen merkezde inşasına başladığı Gedizkent Projesi için Vakıfbank, piyasa şartlarına göre en düşük faizden ve masrafsız konut kredisi kullandıracak. İnşaat süresince taksitler düşük tutulacak...

Gedizkent Konutları, en düşük faizle satışa çıktı!

Gedizkent Konutları, en düşük faizle satışa çıktı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Menemen'de inşaatına başladıkları Gedizkent Projesi için Vakıfbank'ın, piyasa şartlarına göre en düşük faizden kredi vereceğini söyledi.

Ege-Koop 'Gedizkent' için özel kredi anlaşması yaptı!

Gedizkent Evleri'nden yuva sahibi olmak isteyenler, hem dosya masrafı ödemek zorunda kalmayacak hem de kredi için beş yıllık ödeme planı tercih etmeleri halinde 0.89'luk faiz oranından yararlanabilecek

Ege Yaşam Evleri teslimleri Mayıs 2015'te!

Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen konutlar 24 saat güvenlik sistemi ile kontrol edilecek Menemen Ulukent'te yapımı devam eden Ege Yaşam Evleri, 2015 yılı Mayıs ayında sahipleri ile buluşacak...

Gedizkent 27 milyon liraya mal olacak! Teslimler 2016'da!

EGE-Koop Menemen'deki Gedizkent'in temelini atarak projeye start verdi. Kubilay Anıtı ve belediyenin 'prestij projesi' olan Tepe Sosyal Tesislerine komşu 190 konutluk Gedizkent, 27 milyon liraya mal olacak ve sahiplerine 2016 yılında teslim edilecek...

Gedizkent Menemen ege koop Haberi

Gedizkent Menemen ege koop


Gedizkent Menemen Ege Koop Evleri iki etap halinde yükseliyor. 750 konuttan oluşan projede  A ve B tipi bloklar yer alıyor. 


30 ay sonra teslim edilmesi planlanan Gedizkent Menemen Ege Koop Projesi 'nde yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Gedizkent Menemen Ege Koop Konutları 'ndaki A tipi bloklar 7-8-9'ar katlı B tipi bloklar ise 9'ar katlı olacak. 


Gedizkent Menemen Ege Koop Evleri 'nde;

2+1 konutlar 98 bin liradan;

3+1 konutlar ise 128 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.


Ege Koop Gedizkent Menemen projesi Menemen Belediye binasına 500 metre, İZBAN'a 900 metre mesafede inşa ediliyor. Projenin Yüzde 65'lik bölümün yeşil alana ayrıldı.


Telefon: 90 (232) 484 07 07 

Web adresi: http://www.egekoop.org.tr/

Ceren...