27 / 04 / 2024

Gelecek Yapı Gelecek Reflex lokasyon

Gelecek Yapı Gelecek Reflex lokasyon

102 adet daireden meydana gelen Gelecek Reflex projesinde peşin ödemelerde yüzde 8 indirim kolaylığı sağlanıyor. İşte Gelecek Yapı Gelecek Reflex fiyat listesi...

EPDK'dan akaryakıt ayarı: Benzin ve motorine 1 ile 1,5 TL kadar indirim gelecek!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından akaryakıt fiyatlarını ilgilendiren bir düzenleme gündeme getirildi. Düzenlemenin yapılması halinde hem benzine hem de motorine indirim gelecek. İşte ayrıntılar...

Benzine bu gece yarısı tam bu kadar zam gelecek! Tabelalar peş peşe değişiyor: Yeni aya zamla girilecek!

Motorinin litre fiyatına önceki gece yapılan 1 lira 38 kuruşluk zammın ardından, bu gece de benzinin litre fiyatı artacak. Peki benzine ne kadar zam gelecek? Son dakika akaryakıt fiyatları ne kadar 31 Ocak 2024?

Motorine gece yarısı zam geldi! Benzine de zam gelecek mi? 23 Aralık 2023 güncel akaryakıt fiyatları!

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ve vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Motorine gece yarısı 1 lira 61 kuruş zam geldi. Peki benzine de zam gelecek mi?

Özel sektörün gözü zamlı maaşlarda! Özel sektör çalışanlarına ne kadar zam gelecek? 

Milyonlarca çalışanın gözü ocak ayında yapılacak olan zamlarda. Asgari ücrete dair tahminler peş peşe gelirken özel sektör çalışanları ne kadar maaş alacağını merak ediyor. Peki özel sektör çalışanlarına ne kadar zam gelecek? İşte kulislerde konuşulan o rakamlar...

SSK ve BağKur emeklilerine ne kadar zam gelecek? Maaşı 7 bin 500 TL ve üzeri olanlara zam şoku! Hemen bu rakama bakın!

Milyonlarca emekli, maaşlara yapılacak düzenlemeyi dört gözle bekliyor. Peki SSK ve BağKur emeklilerine ne kadar zam gelecek? 7 bin 500 TL'den fazla maaş alanlara zam yapılacak mı?

Kredi kartlarına gelecek 4 kısıtlama belli oldu! Bakan Şimşek sinyali vermişti: Hangi adımlar atılacak? 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kredi kartları için yeni bir düzenleme yapılacağının sinyalini vermişti. Kredi kartlarına gelecek 4 kısıtlama belli oldu. İşte detaylar...

Elektriğe Ekim'de zam gelecek mi? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve patronlar buluştu! Son dakika! 

"1 Ekim’de elektriğe zam yapılacak mı?" sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve patronlar dün Ankara'da bir araya geldi. Peki elektriğe Ekim'de zam gelecek mi?

YouTube Premium fiyatları ABD'de arttı! YouTube Premium'a Türkiye'de de zam gelecek mi? 

YouTube Premium fiyatlarına ABD'de zam yapıldı. 11,99 dolar olan bireysel aboneliğin fiyatı 13,99 dolara yükseldi. Peki Türkiye'de de YouTube Premium fiyatlarına zam gelecek mi? 

Özel sektör maaş zammında son dakika rakamı! Özel sektör çalışanlarına yüzde 34 zam gelecek mi? 

Milyonlarca özel sektör çalışanı, bu ay maaşlarına yapılacak zamları ve Ağustos'ta kaç lira maaş alacaklarını merakla araştırıyor. Peki özel sektör çalışanlarının maaşlarına yüzde 34 zam gelecek mi?

65 yaş aylığına ne kadar zam gelecek? Yaşlılık maaşı Temmuz'da tam bu kadar olacak!

Asgari ücrete Temmuz ayında yapılacak zamla beraber birçok kalemde ödenen maaşlar da yükselecek. Değişecek kalemlerden biri de yaşlılık maaşı olarak da bilinen 65 yaş aylığı. Peki 65 yaş aylığına ne kadar zam gelecek? 

En düşük memur maaşı 22 bin TL olacak mı? Yeni memur maaşlarına okkalı zam ne zaman gelecek?

Temmuz ayına kısa süre kala memur maaş zamlarının ne zaman yapılacağı sorgulanıyor. Peki, En düşük memur maaşı 22 bin TL olacak mı? Yeni memur maaşlarına okkalı zam ne zaman gelecek? İşte detaylar...

2023 Aile Destek Ödemesi yeni ay ödemeleri hesaplara yattı mı? 1250 TL'ye okkalı zam gelecek mi?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşların hesabına her ay 850 ile 1250 TL arasında destek ödemesi yapıyor. Peki, Aile Destek ödemeleri bu ay hesaplara yattı mı? 1250 TL'ye zam gelecek mi? İşte detaylar.... 

Kamuda çalışan işçilere kadro ne zaman gelecek? 2023 TYP alımı ne zaman yapılır? 

Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında kamuda çalışan işçilere kadro konusu ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki kamuda çalışan işçilere kadro ne zaman gelecek?

Gelecek Yapı Gelecek Reflex lokasyon Haberi

Gelecek Yapı Gelecek Reflex lokasyon


İstanbul Anadolu Yakası Tuzla Aydınlı'da inşa edilen Gelecek Reflex projesinin inşaat alanı 12 bin metrekare, arsa alanı 4 bin 150 metrekare. Proje toplam 102 adet daireden meydana geliyor. 


Gelecek Yapı Gelecek Reflex fiyat!


Gelecek Yapı Gelecek Reflex fiyat listesi 1+1 daire fiyatları 169 bin TL’den, 2+1 daire fiyatları ise 239 bin TL’den başlayarak değişiyor.


2018 yılında teslimlerin gerçekleşeceği Gelecek Reflex Evleri'nde peşin ödemelerde yüzde 8 indirim kolaylığı sağlanıyor. Proje 6 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. 



Gelecek Reflex Tuzla nerede?

Tuzla Tersaneleri’ne 3 dakika, 


Tuzla Devlet Hastanesi’ne ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 5 dakika, 


E-5 ve E-6 bağlantı yollarına 4 dakika, 


Viaport ve Neomarin AVM’ye 6 dakika, 


Sabancı Üniversitesi’ne 7 dakika 


Okan Üniversitesi’ne 10 dakika 




Adres: Evliya Çelebi Mah. Hatboyu Cad. Kurşunlu Sok. No: 2 Kat:1 Tuzla – İSTANBUL



Tel: +90 216 447...